Puiuti de Randunici 2008!! (312)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

de unde vin bebelusii:
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news-mm-items/181935.html?i=0

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Apropo de ce zice Mimo de bormasine,eu cum sa raman ZEN cand seara de seara intre 21-22,vecinul de perete cu sufrageria unde incearca sa adoarma Teo,dar care e din scara vecina,asadar habar nu am cine e,are TV-ul la maxim maximorum de aud fiecare cuvintel din telenovela masii de la Acasa si ii ingreuneaza adormitul Teodorei...frateee..mai rau ca nu fac nik,nici nu stiu ce,doar ma consum si-mi vine sa mor....poate mi s-o indeplini si mie visul vreodata de a sta la casa cu curticik.

Olgutz,off,multa putere sa treaca REPEDE episodul.O imbratisare calda.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sophie dulce,sanatate muultamultamulta!!mami Olgutz-o sa treaca repede,o sa fie bine,lasa-te de gandul ala care fuge la ispita..Cunosc senzatia-de foooaarte multe ori ma incearca Stii si tu bine..n-are rost,WTF!?!

Oana nu-s suparata,doar am decis sa o las mai usor cu forumeala.

Naty Multumim!

Va pup fetelor!! Sanatosi sa fiti cu totii!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny am vazut filmuletul acum doua saptamani la niste prieteni...ne-am distrat super pe seama lui ca este fain.....si noi si copii
..oricum m-am uitat si acum la el.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Olguta, Vali imi pare tare rau sa aud de puiutii bolnaviori. Sfaturi nu stiu ce sa dau, ca nu ma pricep.

Despre boli la gradi: Eu, dupa cum am mai spus, o sa o duc pe Sanziana la fix 2 ani. Dupa cum o stiu eu, e zdravana, si nu se va imbolnavi cine stie ce. Spun asta, ca si eu si tac-su am fost raciti vai de mama noastra, si ea de fiecare data nu a avut nimic. Si chiar daca o sa raceasca, o sa-i treaca si o sa se intareasca. E adevarat ca eu nu am inca nici un pui mic acasa pe care sa-l imbolnaveasca.
Deocamdata am inceput din nou o cura de Septilin.

Parerea mea este totusi, ca depinde foarte mult de felul in care este construit fiecare copil in parte, si ca in multe cazuri, nu se poate generaliza. Unii se imbolnavesc mai des, alti sunt mai rezistenti.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

ma plictiseam cat doarme Muffy si am pus niste poze cu Meme, de sambata cand am fost la gratar la prietenii nostri, ptr cine are chef..

Mergi la inceput

Luny...superbe pozele....ce casa faina si curte,scarile sunt dementiale si semineul..iar Muffy cum manca struguri este un scump

aaaaaaa si sa-ti spun ca la pastrama voastra si la must?????

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Bubulina pe unde o fi????o pregati ceva bun????

ia sa ma duc eu sa ma uit pe bucataras sa vad ce mai este nou???

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Bitza, asa e, casuta aia e faina rau, in stil frantuzesc, ei fiind indragostiti de Franta..si cu foarte mult bun gust facuta.. Mufa are unde sa alerge in voie cand mergem la ei, si are si ce explora mereu!
PS: iub a facut ieri o ciorbita de perisoare si limba cu masline ..eu ma apuc acum sa fac un pateu de ficat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am dus telefonul la reparat la capatul pamantului, i-am dus copilului la scoala pachetul cu mancare uitat (de frica sa nu-si cumpere merdenele ) , am fost la Mimu la servici sa iau banii pe care de durere de cap a uitat sa mi-i lase si am venit repede sa nu pierd showul cu picamerul de ora trei Si chiar nu l-am pierdut
Olgutz, cum sunteti?
Zoze, de ce sa nu mai forumesti mami? Ce ai?
Kya, subscriu! E de la om la om si mai merge si vazand si facand!
Luny, superbe pozele (le-am vazut si pe cele de la peste ca le ratasem)

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput