Puiuti de Randunici 2008!! (312)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Olgutz, nu face asta, gandeste-te cat de rau te vei simti dupa ce vei fuma... sau si mai grav, te vei simti bine si vei continua... Fumatul nu e bun, nu am incercat si nici nu vreau, dar ai avut tu motive bune de te-ai lasat, asa-i? Gandeste-te la Sofie ca va inhala fumul din hainele tale, din parul tau... ca la un moment dat va veni bb2 si efortul de a te lasa va fi si mai mare decat ultima data... ca banii de pe tigari pot fi cheltuiti pe... jucarii
(motive bune si rele, alege tu!!). 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
gecko spune:
mimo, teoria aia e buna la psihic, teoria reala este ca o treime din cei cu convulsii febrile prezinta riscul de a face din nou la un nou episod febril.
Si ca tot ma dau rotunda din carti, citeam zilele trecute un studiu (pe un numar mic de cazuri dupa parerea mea) ca de fapt antipireticele nu scad riscul de convulsii. Ca daca are 39 si e pro convulsii cu toate antipireticele nici nu scazi febra nici nu previi criza. Dar era doar un studiu dupa parerea mea pe un esantion prea mic.
bitza037 spune:
neata' si de la noi
Olgule imi pare rau de micutza Hoi....pup mica vorbareata...
(e lece
cat despre nevoia de a fuma.....eu zic ca daca poti sa treci acum in plina criza ....sigur iti va fi mai usor sa te lasi definitiv...si eu am fumat 7 ani ziceai ca sunt nebuna ......fumam de taiai cu cutitul fumul....am avut multe incercari esuate de a ma lasa....pana la urma in timp m-am convins singura ca nu sunt dependenda de nicotina ci de gest....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Pai Gecko, inseamna ca statistic vorbind daca nu a facut convulsii copilul la primul episod de febra mare arata cu nu are o predispozitie si deci 90% nu va face nici in continuare.Valabil in perioada respectiva, ca in timp, peste cinci luni-un an-cinci nu stii cum evolueaza sistemul lui nervos si ce predispozitii mai are.Cam asta cred ca vroia sa zica teoria aia. Fenobarbital stiu ca ii prescriau medicii Teodorei, pe vremea aia era la moda asocierea intre febra mare si aceste barbiturice (asa s-or numi?
). Mai nou, vad ca mai rar apar asemenea recomandari.
Am inteles doar ca hidratarea e f buna (nu numai necesara) si pentru ca se elimina toxinele mai repede din organism si (babeste)trece boala mai repede.
Oricum, oribila situatia.Eu cum stau si mucesc aici de zor nu ma gandesc decat ca s-ar putea iar sa am parte de d-astea si ma ingrozesc , ambalez motoarele in avans 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Hai sa va spun si eu ce dimineata minunata am avut 
La OPT FIX am auzit un sunet asurzitor de picamere. Tineti minte operatiunea RADET de modernizare de anul trecut??? Ei bine, dupa un an de odihna, cu gropanele ramase cadou in fata blocului, operatiunea a fost reluata cu picamere,macarale, camioane si tot dichisul.Rezist eraoic pe baricade de vreo luna, timp in care in parcare din nou se lucreaza
Si in fata blocului, si in spatele blocului
Ba chiar intr-o zi am ramas cu masina blocata in parcare, ambele stradute de acces catre masina fiind sapate si blocate
Mai nou s-au apucat sa betoneze aleea de la strada la intrarea in bloc. Saptamana trecuta au gaurit si-au pus borduri. Saptamana asta au gaurit si-au scos bordurile
Nu va mai spun ca iar au scos gardul, au stricat iarba, au gaurit parcarea
Ce ma intriga mai tare, e ca dau gauri insotite de zgomote asurzitoare de doua ori pe zi : dimineata la 8 si la pranz la 3. Atat, si dureaza cate 10 minute maxim. In fiecare zi
Imi vine sa-i strang de gat, sa-i calc in picioare, sa le dau foc, sa-i impusc si sa-i trag in teapa 

Asaaa
, acum ma simt mult mai bine ![]()
Mimu s-a trezit cu o durere groaznica de cap, ce-o mai fi si asta nu stiu
Are niste dureri de cap oribile, lucru nespecific unui barbat ! Pastilele pt tensiune nu s-i le ia, bineinteles.Ieri la pranz avea 17
Nu stiu ce sa-i mai fac, unde sa-l mai duc, la ce doctor...sa-i fac RMN? Ceva la cap? Habar n-am!
Teo nu si-a gasit adidasii bej
Am rascolit toata casa si in final a plecat tarziu si nervoasa ca nu-i asortata. Nu stiu unde mama ma-sii am pus adidasii aia, ca parca s-au evaporat!
Dudel a plans cand am plecat sa o duc pe Teo. Eu am plecat ciufulita, nervoasa, obosita si partial imbracata
Sarind peste gropanele si betoanele moi din spatele blocului. Am mers 3 metri si m-am blocat in trafic. Teo fremata si bombanea. Dudel ma astepta , carutul fiind in masina.
Unde-i ZENul austriac, australian, chinezesc sau de care o fi el? UNDE E????
Ei acum, parca-parca ma simt un pic mai bine. Ca voi ma intelegeti 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Olgutzika spune:
37,7 si la 10:30 si acum. Ultimul Nurofen la 7:30.
Da, hidratarea e deosebit de importanta la febra! Sophie nu bea ceai, dar mi-a spus doctorita ca sanul la discretie si apa cat incape will do....
Acum, sa mor de m-as fi gandit la convulsii ( care din ce am citit, pot aparea chiar si la febra de 38 de grade...) daca nu mi-ar fi spus ea sa fiu atenta sa nu ii las temperatura sa creasca, ca devine periculoasa si poate face convulsii. Nu vreau sa imi pierd increderea in ea, ca sa mor de as mai avea la cine sa merg in Ploiesti
Doctorita de familie a Sofiei e buna de facut vaccinurile, in rest am senzatia ca o deranjez atunci cand intru in cabinet, d-apai sa o mai si sun la telefon
). Iar aceasta pediatra la care merg cand lucrurile devin serioase ( si care raspunde la telefon la orice ora, care te primeste oricand, la spital sau la cabinetul ei...) a fost pe sufletul meu de fiecare data pana acum. Asa ca nu as vrea sa ii pun la indoiala opiniile 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Nicoleta spune:

Mimo, iti cedez dormitorul cu pat matrimonial, nu-ti cer decat bani de intretinere, ca chiria e platita de altii, nu de noi. 
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Olga, ai incredere in ea. Si sa nu-mi spui ca ai fumat ca vin sa te iau pe sus! 
si a lui Matei 
luny spune:
am vazut Andru titirez, ce haios e! si Mufa se invarte pe loc sa ameteasca, apoi cade in fund si rade, si o ia de la capat!
mimo te inteleg ca si eu am sentimente de ucidere a muncitorilor din zona
..daca gasesti zenul ala, zii sa ma caute si pe mine!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
olgutzika, nu ai de ce sa fii nemultumita de pediatra. Nu e o greseala ca ti-a atras atentia asupra convulsiilor febrile (care, la carte dixit, pot aparea de la 38.5). E adevarat ca fenobarbitalul e mai de scoala mai veche, la fel si anticonvulsivantele date in criza datorata febrei (desitinul intrarectal) dar este foarte important sa ai cu cine comunica. Poate fi medicul ala cel mai uptodate ca daca iti arunca doua cuvinte din mers si nu sta sa iti explice, sa te asculte, nu valoreaza nimic.
mimo, imi pare bine ca te-ai racorit. E bine ca de data asta nu ne-ai pus youtuburi cu jalanii din alea de toamna
, nu de alta dar la ultima cantare m-ai scos din functiune o saptamana
. Si ce te mananca pe tine grija de pikamere la 8 si la 3? Pai daca atunci le incepe tura??? Baga gauri 10 minute si dupa care cugeta la ce-au facut 7 ore
...sau ai fi vrut sa fie invers????