Puiuti de Randunici 2008!! (312)
Raspunsuri - Pagina 10
Olgutzika spune:
Acum sta in scaunel si culege soldatei ( ieri nu a mancat nimic solid, a papat numai tziti ). A vrut sa o imbrac cu o jachetica cu care iese afara, si sa ii pun si gluga in cap, ca e "lece". Vreau sa ramana veselaaaa
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
neatza!
offf,
puiutii bolnaviori, Sku si Matei...sa se faca bine repede! Olgule, zici ca a facut convulsii, la sub 40?...sper sa nu fi inteles bine..bietul pui, si mamica obosita, va imbratisez pe amandoua strans!
nicoleta ce-mi place cum decurc lucrurile acolo la voi!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Olgutica
, daca nu sunt semne evidente de infectie in gat sau scaune diareice cel mai probabil e viroza. Din experientele mele recente, in cel mai rau caz febra tine trei zile si trei nopti
Greva foamei se asociaza automat, mai devreme sau mai tarziu. Cel mai important ca sa nu ajungeti Doamne fereste la spital, e sa fie hidratata. Dudel a baut ceai cu miere in perioada aceea. Ceai de tei. Dar cand se trezea din somn, bea la greu! Exista si niste supozitoare care se numesc Diclogesic (diclofenac) si ele f bune antitermice. Asta ca sa mai alternezi novocalminul cu altceva. Da-i si sirop printre supozitoare (adica alterneaza) pentru ca altfel, din cauza supozitoarelor, va face si diaree fara sa aiba altceva la stomac. Si sa stii ca daca arde (piept, spate) si are extremitatile reci a sarit de 39 clar, caz in care nu se mai recomanda dusurile reci sau impachetarile pentru ca gradul de disconfort e f sporit. Ideal e sa o prinzi pana-n 39 si sa-i pui sosete ude (otetul musai indoit cu apa)
Va pup si sa se faca repede bine
Cat despre sentimentele tale, nici nu stii ce bine te inteleg 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Luny, nu a facut, dar gemea si tresarea la greu in somn. Si m-am speriat oribil, mai ales ca doctorita ( in care am incredere mare ) mi-a spus sa fiu atenta sa nu imi faca convulsii, pentru ca febra e mare, si ca ea i-ar da feno 0,05mg/kg corp preventiv. Dar cum eu am avut buba la cap cu fenobarbitalul, nu i-am dat. Si cand am vazut-o cum tresare si cum geme, m-am inmuiat toata, am trezit-o si am incercat de doua ori sa ii dau. O data pisat, a varsat in jeturi
. A doua oara, la o ora, bucatelit, iar a vomat
La a treia incercare, a luat Radu o jumatate de pastiluta si i-a pus-o pe fundul limbii, si a inghitit-o fara sa mai vomite.
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
offf, Doamne, Olugtza draga, te inteleg atat de bine, am trecut si noi prin astea cu herpangina-stomato-gingivita-herpetica si la Mufa a sarit febra de 2-3 ori la 40,2..imagineaza-ti..de fenobarbital nu ne-a spus nimeni...doar cum ti-a spus si Mimo, asa stiu si eu, iar intr-adevar Diclogesicul e minunat, singurul care a mers la febra aia, nici Noivocalminul nu mai facea mare branza...de la liana stiu de el si ma bucur ca i-am urmat sfaturile atunci..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Mimo, da, exact asa ardea, piept, spate, gat si manutele si labutele erau sloi. Si stii cat de repede ajungea de la o temperatura normala la una asa, cu maini de gheata?!?! Parca instantaneu, nene!
Ok, il pun pe Radu sa imi aduca Diclogesic. Deocamdata are 37,7 ( deci e subfebrila ) doar cu Nurofenul de la 7:30.
De mancat, a mancat 6 soldatei. E mai mult decat nimic, oricum!
Ce ma fac cu nevoia de a fuma 

?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Nicoleta spune:
Salutare.
Olgu, sanatate, sa treaca repede! Si de fenobarbital dat dupa 39 nu stiam nici eu. sa treaca repede si puiul sa ramana vesel!!
Lui Matei nu i.au trecut mucii, am scos inca o tura buna dimineata dupa ce ne.am intors de la scoala... Mai dureza mult?? ca nu mai rezist. Sunt obosita moarta, mi-as fac eu o cafea, desi am mancat si cioco... Acum ascult coloana sonora de la un dvd c desene in germana... poate se prinde ceva si de mine... Matei e miorlait... ofofof mai mai!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mimonix spune:
Am uitat sa zic de convulsii
Cica ar mai fi o regula (nu stiu cat e de stiintifica, dar am auzit-o si eu tot atunci, cu viroza).Cica daca nu face convulsii la primul puseu de febra, nu mai face . Valabil la fiecare imbolnavire in parte, nu e definitiva chestia. Dar nu mi-a explicat nimeni daca asta se datoreaza reactiei organismului (e stiintifica chestia) sau pentru ca la urmatoarele pusee e urmarit copilul si prevenita febra. Deh, asa-s eu, mai sceptica. In tot cazul, face bine la psihic sa stii, ca daca n-a facut pana acum nici nu mai face.Sper sa ajute!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
gecko spune:
Olgutzika, multa sanatate Sophiei si tie putere si rabdare ca se va face bine
. Cu infectia urinara, poate avea dreptate Cristina. Pana duci urina la analiza poti sa vezi daca miroase mai acid pampersul. Poate fi un semn chit ca si urina de deshidratare, mai concentrata, are un miros mai puternic. Dar, poate fi si o viroza cum au mai fost vara asta, fara alte semne clasice doar cu febra mare.
Naty, am zis, e pentru cele care nu au nimic impotriva. Un fel de "reminder" pentru ca noi, in conditiile in care suntem pro, chiar am uitat de vaccinare la inceputul toamnei (poate si datorita faptului ca nu suntem obisnuiti ca toamna sa inceapa in martie
). Noroc cu o mamica de la biserica ce imi povestea ca si-a vaccinat fetita si atunci mi-am amintit si eu
. Si cu reactiile post vaccinare, barbatu'miu dupa fiecare antigripal a facut gripa. Si la el nu exista raceala mai mica sau mai mare, el cand e bolnav apoi e bolnav si jeleste
si boleste
ca toata lumea sa stie ca el este suferind
. Cu toate astea se incapataneaza sa se vaccineze in fiecare an
.
nicoleta, te inteleg cu poluarea sonora
. La un somn de pranz, cand era copchilu mucinos, ne-am bagat toti 3 in patul din dormitorul nostru. Dupa un sfert de ora eu am plecat de acolo si m-am culcat in cealalta camera pe motiv de muc ce se plimba in sus si-n jos pe hornul copchilului
clauclau spune:
Neata.
Sanatate multa lui Sophie si Matei, imi pare tare rau ca nu se simt bine.
Olgutza, cu nevoia de a fuma nu stiu ce sa zic...Eu mai trag cate una la suparare, nervi, dar doar atat...Nu am dependenta, n-am avut niciodata dar cand ma supar rau vreau sa fumez si daca am ocazia o si fac.
Nicoleta, sanatate si puiului tau, o sa treaca, mucii tin cateva zile bune din cate stiu eu...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!