Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*
Raspunsuri - Pagina 9
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista intai pt deschiderea apetitului ii dau supa(pireu) apoi carnea si la urma banana(desert) |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Pisik06 spune:
Hello fetele!
LA Multi ANi pentru DELIA IOANA, VICTOR ANDREI, VICENZIU STELIAN si COSTIN
ANCA, m-ai dat gata cu observatia ta. Stii ca nu vazusem privirea fiica-mii? Dar intr-adevar o studiaza pe Aris![]()
DYANA, ce minune ca si tu si Anca ati observat acelasi lucru, ca are personalitate. Da, aaaaaareeeeeeee! Multa si f puternica
. O sa ne cam insire pe sarma in fata ei pe toti, in frunte cu bunicii
.
Centrul de joaca l-am luat acu vreo 3 zile, deci am pus-o in el la 7 luni fara 3 zile. Dar pe cel similar de la mothercare scrie ca poate sta in el de cand sta in fundulet. Ce sa zic, de placut ii place, se amuza, trage de butoanele alea, de microfon, numa' ca tot mami e baza. Daca nu sunt eu langa ea, poate sa fie centru centrului ca nu sta, urla sa vina mami. Cum apar, cum i se lumineaza fata si incepe si ea sa se joace
SABY, si eu am aceeasi problema. Ana nu mai papa de vreo cateva zile san, trage un pic si intoarce capul dupa biberon. Nu am luat nimic si e ok, nu ma dor, nu se intampla nimic. Daca iese un pic de lapte cand storci (la mine iese chiar mult), nu cred ca e problema, pt ca eu cred ca atata este, in san nu mai e "productie".
ANAMARIAME, dovlecelul eu l-am curatat, l-am taiat fasii si bagat in pungi la congelator
Azi am inceput si noi cu iaurt, i l-am dat simplu si s-a cam strambat. maine amestec cu branza. la noi branza e elementul magic, suntem pe dos decat vitamina.
Eu sunt cam supi. Cred ca va mai amintiti ca eu merg la 2 doctori, una la CMU, unde ii fac vaccinele, am abonament, etc. si una la Grigore, fosta eleva de a bunicii mele, pe care o sun pt orice, i-am facut la ea investigatiile pt reflux si toate cele. In ultima vreme incepuse sa ma cam enerveze asta, ca mi se parea ca imi raspunde cam in doi peri, asa ca atunci cand am fost la CMU la control i-am spus asteilalte ca fata e agitata, ca transpira abundent, etc. Si femeia mi-a dat sa ii fac analize. pe care le-am facut. Azi am luat rezultatele si i-au iesit leucocitele enorme, 22.000
. Doctorita asta de la CMU a zis ca nu are cum, ca ea nu arata ca un copil cu o infectie atat de puternica, ca sigur nu s-a recoltat bine si sa le repet. Din disperare de cauza (ca nu vreau sa le repet tot la CMU) am sunat-o pe asta de la spital, care m-a cam facut cu ou si cu otet ca de ce nu am sunat-o, ca merg pe 2 fronturi, ca acuma ea ce sa faca...ca Ana nu e un copil bolnav, dar cine stie ce i s-a parut doctoritei aleia, ca normal ca au pareri diferite, dar daca i-am zis ca ascult de ea (ceea ce e corect, asa i-am zis, ea stiind ca ma duc si la cmu) si tot o sun pt orice nu ma sunat-o si acum, etc. Concluzia a fost sa ma duc miecurea viitoare sa ii repete analiza.
Acum pe mine ma framanta doua chestii:
- cum o mai scot eu basma curata cu asta, ca totusi nu vreau sa renunt la ea
- oare e ok sa astept o saptamana cu asa valoare mare la leucocite?
Hai ca trimit mesajul, ca e Ana la mine in brate si o cjinuie talentul, mi-e ca sterge tot ce am scris.
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gianina34 spune:
zaizak - imi pare rau ca abia acum am putut sa intru
la medlife am facut exudatul (a trecut sotul si a luat betisorul de la cabinetul de recoltari ca sa nu trebuiasca sa mai duc pitica acolo). Printre antibioticele la care era sensibil microbul, dr a ales gentamicina si ne-a dat niste picaturi de pus in nasuc (care nu mai stiu acum exact cum se numesc
)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
zaizak spune:
Geanina eu am vb cu pediatrul si mi-a spus sa ma duc la Cantacuzino la Institut,el are incredere in ei. Si eu tot la medlife vroiam sa ma duc, i-a dat betisorul sotului si i-a luat tu din nasuc?
Monnvas spune:
Mababei gulia o fierb cu celelalte legume si o pasez cu ele.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Gianina34 spune:
zaizak - da; si-asa au nasucul mic - l-am bagat putin betisorul si am rasucit pe-acolo si intr-o nara si in cealalta![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Cele care contin formula se fac doar ca apa, daca pui lapte o sa ii suprasoliciti inutil rinikii. Cu lapte de mama se pot face cele de la Nesle, care nu contin lapte. (ma rog, si altele, noi pe-astea le folosim) ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
denisa cum ii dai tu cerealele? cate lingurite pui in cat laptic(la masa de seara)

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui mababei Aaaa, din week-end-ul asta mergem de-a busilea ! Adica merge cate 5-6 metri fara sa mai ia burti de covor/parchet |
ooo bravo , ce baiat mare!!

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri In sfirsit avem si noi zimtisori de dintisor ! ![]() ![]() ![]() Tinind cont si de virsta, cred ca sintem ultimele... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |

ultimele cred ca suntem noi !!!!Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui alina.n aris spor la cumparaturi (au venit banutii fetele eu dau azi de baut si o felie de tort pe care l-am facut eu ) , noi serbam azi 7 ani de casatorie si maine este si ziua sotiorului![]() ![]() [![]() ![]() ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
) , noi serbam azi 7 ani de casatorie si maine este si ziua sotiorului