Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dar stiu ca azi nu ati avut spor la scris. ce o fi cu voi???

mababei - f tare pozitia de odihna...asa deci? a luat-o deja in patrul labe. pai felicitari!!! si eu care credeam ca mai avem mult pana sa vedem primul ghiocel in patru labe

pisigri - felicitari pt zimtishoricum sa fi ultima? pai si asa e f devreme. conform cartilor ies intre 6 si 8 luni parca

alina - petrecere frumoasa si La Multi Ani sotului sin din partea mea. sa fitzi fericiti si snatoshi impreuna pana la adanci batranetzi...ca in povesti

al meu a adormit ca un prunc(nu stiu de unde vorba asta ca al meu mereu doarme cu scandal...sau ma rog aproape mereu). eu ii faceam biberonul si el adormea in orice pozitie. pana la urma l-am pus in pat,am incercat sa ii dau sa manance dar s-a enervat asa ca l-am lasat in pace. se vezi ce noapte o sa am eu si nemancat si culcat devreme...ooff sa nu mai spun ca a fost mama azi deci copilul a dormit 2 reprize de 2 ore bucata(ce somnifere ii da eu una habar nu am)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Citat:
citat din mesajul lui anamariameEu nu stiu ce retete sa ii mai fac Evei. Incerc sa ma inspir de la voi. Ea mananca dimineata mar cu para, la abur, iar dupa-masa legume: cartof, dovlecel, morcov, brocoli, patrunjel, pastarnac, in diverse combinatii. Cred ca maine ii dau rosii. Vinete avem voie?Am luat piersici si nectarine, sa ii dau. Nu am incredere ca-s din Romania, dar na, asta e...Oare se pot congela? Si dovlecel cum se congeleaza, stie cineva?
Vinetele sunt greu digerabile, nu cred sa avem voie prea curand.Eu am pus la congelator cateva borcanele de piure de piersici sa le am la iarna cand nu o sa am decat mere... Dovlecelul se taie cubulete, se opareste si se congeleaza. Eu pun(eam) si pentru noi, am pus si pentru Adela cateva paketele mai mici. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Denisa, dar daca piersicile si nectarinele le congelez jumatati crude, oare are ceva? Tu ai dezghetat vreodata piureul de fructe sa vezi cum e? Seamana cat de cat cu cel proaspat?Multumesc de raspunsul cu vinetele, raman deocamdata la dovlecei.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

pisik - aia e. normal ca s-a suparat. ce doctor nu s-ar supara macar un pic. lasa-o si tu cum a picat acum. mai mult ca sigur ca e o greseala de laborator. pai chiar asa...asemenea infectie si nu tu febra,nu tu alte semne serioase. eu una nu cred. sa nu mai zic ca mie fata mi s-a parut pefect sanatoasa

25 martie 2009

Mergi la inceput

acum daca tot am ramas ultima cu botezul ma ajutati si pe mine cu o info? cam cat tzine slujba? eu am programat biserica la 1 si petrecerea la 2. oare nu avem timp?

si 2. acum serios. o sa se uite preotul chiorash daca apar in fusta scurta??? scurta inseamna cam o palma,o palma jumate sub fund

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Noi n-avem dinti, desi am recunoscut simptomele celor care ati trecut prin asta si la Calin. Trecura si balitul, si nervozitatea, si scaunul mai moale si mai acid, si rontzaiala, si trezitul noaptea, si plansul prin somn, dar nu ne lasara si noua in urma un zimtzuc. Sa vad daca mai am nervi cu serviciul asta pentru inca o tura cand va fi sa vina de-adevaratelea. Sau poate o sa apara pur si simplu ( vrabia malai viseaza...)

Aaaa, din week-end-ul asta mergem de-a busilea! Adica merge cate 5-6 metri fara sa mai ia burti de covor/parchet. Apoi se odihneste www.flickr.com/photos/gravidutza/3941395028/" target="_blank">ceva de genul asta.

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

asa fac si ai mei...si mai si planeaza...cred ca vor sa se faca parasutisti

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

alina- eu in 120 ml apa ii pun 10 masuri (folosesc lingurita din cutia de lapte praf) de cereale. Voua ne plac cele cu banane de la humana. Astazi am vazut ca au si piersici cu maracuja - le vom incerca si pe acestea. Cele cu mar nu ne plac defel

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

acum daca tot am ramas ultima cu botezul ma ajutati si pe mine cu o info? cam cat tzine slujba? eu am programat biserica la 1 si petrecerea la 2. oare nu avem timp?

si 2. acum serios. o sa se uite preotul chiorash daca apar in fusta scurta??? scurta inseamna cam o palma,o palma jumate sub fund

25 martie 2009

Aris, la noi slujba a durat fix o ora cu tot cu molifta mea, deci esti cam la limita cu timpul. Eventual vorbeste cu preotul sa faca/spuna doar strictul necesar, mai taie si el din litanii.
Iar legat de fustitza, cred ca-i mai bine s-o porti la petrecere. In biserica risti o predica despre buna cuviinta bisericeasca si morala crestina.Asta daca nu-ti pun inainte babele "casei" piedica la intrare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris,1. Eu cred ca nu e timp suficient. La ce distanta de biserica e locatia petrecerii? La noi a tinut cred ca vreo 45 min, apoi servit etc2. Eu zic sa te imbraci cu ce vrei tu, fie asta si o fusta scurta de o palma sub fund. Stii cred ca sunt preoti care se uita stramb si daca ai putin ruj pe buze sau nu ai nimic pe cap. Asa ca, eu zic go for it!M-am laudat ca aseara Eva a adormit la ora 7? Si nu s-a mai trezit pana la 7:20 azi dimineata? Bine, a papat, dar prin somn. Eu stiind ca ea doarme cca 30 min in timpul zilei, am tot asteptat sa se trezeasca, da' de unde. De stiam eu ma rasfatam cu o baie lunga, cu spuma si cu Anna Karenina In seara asta a adormit ceva mai tarziu, dupa 9, dar oricum e un progres fata de serile cand adormea dupa 10, nu? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui provista
intai pt deschiderea apetitului ii dau supa(pireu) apoi carnea si la urma banana(desert)

Deci piticul tau mananca 3 feluri de mancare! E om mare!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

da... am flacau de insurat

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

asa fac si ai mei...si mai si planeaza...cred ca vor sa se faca parasutisti

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Bogdana, deci tu ai de pazit doua capshoare pregatite de picaj!

Mergi la inceput