Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*
Raspunsuri - Pagina 11
provista spune:
slujba poate tine intre 30-45 min, depinde de cat de guraliv e preotul... cat despre fusta scurta... tu oricum nu stai in fatza, el cu nashii are treaba, nu stiu daca te va vedea asa de mult.... dar ca sa eviti vb de genul... uite-o si pe aia.... evita scurta si f scurta
parerea mea mosner

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 alina- eu in 120 ml apa ii pun 10 masuri (folosesc lingurita din cutia de lapte praf) de cereale. Voua ne plac cele cu banane de la humana. Astazi am vazut ca au si piersici cu maracuja - le vom incerca si pe acestea. Cele cu mar nu ne plac defel Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
si i le dai cu linguritza nu?
varsta Dragos
ora exacta
Gianina34 spune:
provista - da cu lingurita
dupa baie mergem in bucatarie, instalez bebele in scaunel, pregatesc cerealele si apoi le mancam repede, repede pt ca-i plac
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 provista - da cu lingurita dupa baie mergem in bucatarie, instalez bebele in scaunel, pregatesc cerealele si apoi le mancam repede, repede pt ca-i plac Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
bine ca nu o apuca somul si mananca tot
zaizak spune:
Geanina m-am hotarit ma duc la medlife maine dim.am sunat la cantacuzino si nu se fac prog si mie sa nu stau pe acolo prea mult cu pitica.Am vb cu o prietena si ea imi recomanda aerosol cica e ffffffffffff eficient si ea asa a scapat de mucisori,oricum ma duc si la medlife sa-mi stiu sg ca nu are nimic. Tu i-ai facut aerosol vreodata?
Gianina34 spune:
zaizak - la ultimele 2 raceli numai cu aeosoli ne-am facut bine de tot
acasa i-am facut doar cu ser fiziologic; in spital am facut cu ser si adrenalina
avem 5 luni
Gianina34 spune:
l-am luat din farm - marca omron- asta ne-a fost recomantat ca fiind mai bun
se gaseste in mai toate farm; cel mai ieftin este in jur de 230 lei, la sensiblu costa cu 100 mai mult
avem 5 luni
Gianina34 spune:
provista - bine-nteles ca-i este somn insa ii cant si o distrez si asa reusim sa mancam iar cand o duc in camera ei imi adoarme repede in brate; o mai tin 30 min pt ca avem probl noastre dupa care o pun in patuc si gata - o mai trezesc la 7 dimineata![]()
avem 5 luni
zaizak spune:
da si eu am vb cu fina mea la tel ,are si ea tot omron si este f bun si ei i-a fost recomandat din spital cind a fost finuta racita la plamani,si la luat de la sensy blue cu 300 ron si era prin luna februarie iti dai seama ca s-au mai scumpit de atunci.Tu ce zici sa ma duc lla medlife totusi? Tu de unde ai aparatul?