Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisik, felicitari pt frumoasa domnisoara sarbatorita
cu medicul vezi si tu cum o dregi, poti spune ca cealalta e o prietena buna de-a cuiva si intamplator ai ajuns si tu pe acolo, etc

Aris, la noi slujba a durat cam 1 ora dar la cumnata mea a fost gata in 20 min ; deci, depinde de preot
cat despre toaleta, daca tu te simti bine, asta sa fie !!

Noi astazi am gustat avogado , nu ne-a dat pe spate dar nici nu l-am scuipat

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

eu am baza in analizele lor
parerea mea este sa te duci la medlife pt ca timpul trece si oricum mai dureaza pana-ti vine si rezultatul si e f imp in caz de ceva sa incepi repede tratamentul
aparatul l-am luat de la o farmacie din dr taberei

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Ok maine dimineta ma duc la medlife si in 3 zile am rezultatul deci vineri exact cind vine dr la vaccin,sa-i arat si lui rezultatul,medicamente ti le-au prescris cei de la medlife?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Novus. Nu e problema, ideea e ca asta de la spital stie ca ma duc si la CMU, ea mi-a recomandat sa am si un medic de permanenta, pt vaccinuri, controale de rutina, etc. si ea sa fie pt consutanta si probleme de urgenta, asta ca sa nu plimb copilul prin spital toata ziua buna ziua. Probabil ca, dupa cum a dedus si Aris, a fost "lovita" un pic in orgoliul ei de medic ca nu am intrebat-o. adevarul e ca asa convenisem, o sunam mereu si o intrebam "mi-a zis dr de la cmu asta. fac?" doar ca in ultima vreme mi s-a parut ca s-a am racit fata de mine, era mereu ocupata si ofuscata in glas ca o sun si de aia am batut in retragere.
Oricum, e posibil sa gresesc si eu tot cautand o cauza a plansului si agitatiei. Cred ca pana la urma toti copiii au perioade de agitatie si in care plang mai mult, plus ca sunt copii mai linistiti si altii mai zvapaiati. Cred ca tre' sa ma obisnuiesc cu gandul ca am o rasfatata plina de personalitate si, vorba Ancai, sa imi iau gandul de la goblenuri

In alta ordine de idei, asta seara am fost la film, la drive-in, ca e la 2 pasi de noi. A ramas mama cu pitica. Ce bine a fost. Din cand in cand se cere o gura de aer. Va recomand.

Apropos de diversificare, cand suntem mai avansati si ca varsta si in procesul de diversificare, se mai recomanda pauza asa mare intre alimente? Adica daca azi i-am bagat iaurtel, o fi ok maine sa ii dau si banana sau sa mai astept? Voi cum ati procedat?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
SABY, si eu am aceeasi problema. Ana nu mai papa de vreo cateva zile san, trage un pic si intoarce capul dupa biberon. Nu am luat nimic si e ok, nu ma dor, nu se intampla nimic. Daca iese un pic de lapte cand storci (la mine iese chiar mult), nu cred ca e problema, pt ca eu cred ca atata este, in san nu mai e "productie".
[...]
Eu sunt cam supi. Cred ca va mai amintiti ca eu merg la 2 doctori, una la CMU, unde ii fac vaccinele, am abonament, etc. si una la Grigore, fosta eleva de a bunicii mele, pe care o sun pt orice, i-am facut la ea investigatiile pt reflux si toate cele. In ultima vreme incepuse sa ma cam enerveze asta, ca mi se parea ca imi raspunde cam in doi peri, asa ca atunci cand am fost la CMU la control i-am spus asteilalte ca fata e agitata, ca transpira abundent, etc. Si femeia mi-a dat sa ii fac analize. pe care le-am facut. Azi am luat rezultatele si i-au iesit leucocitele enorme, 22.000. Doctorita asta de la CMU a zis ca nu are cum, ca ea nu arata ca un copil cu o infectie atat de puternica, ca sigur nu s-a recoltat bine si sa le repet. Din disperare de cauza (ca nu vreau sa le repet tot la CMU) am sunat-o pe asta de la spital, care m-a cam facut cu ou si cu otet ca de ce nu am sunat-o, ca merg pe 2 fronturi, ca acuma ea ce sa faca...ca Ana nu e un copil bolnav, dar cine stie ce i s-a parut doctoritei aleia, ca normal ca au pareri diferite, dar daca i-am zis ca ascult de ea (ceea ce e corect, asa i-am zis, ea stiind ca ma duc si la cmu) si tot o sun pt orice nu ma sunat-o si acum, etc. Concluzia a fost sa ma duc miecurea viitoare sa ii repete analiza.
Acum pe mine ma framanta doua chestii:
- cum o mai scot eu basma curata cu asta, ca totusi nu vreau sa renunt la ea
- oare e ok sa astept o saptamana cu asa valoare mare la leucocite?

Si Adela a avut o perioada in care nu voia sa suga decat foarte putin (cand a fost caldura mare, dar incepuse sa ii placa pushleala pe urma), eu ii scoteam si ii dadeam in biberon. Nu pot sa zic ca a fost kiar usor, dar eu zic ca a meritat. Acum a inceput sa manance mai bine, dar tot ii mai "completez" cu ce "extrag" eu. Productia a mai scazut ceva, musteriul fiind asa fitzos, dar este inca suficienta, mai ales ca la masa de 10-11 papam fructe+BV, iar la cea de seara cereale, asa ca mami furnizeaza doar pt 3 mese/zi si... 1-2-3 pe noapte. De azi incep sa ma ocup si de masa de 14-15, poate o inlocuim cu piure de l;egume si mai scapam de-o grija.

Referitor la treaba medicala, nu-sh cum te descurci cu doctorii, dar: intr-adevar, daca are o infectie, nu e cazul sa astepti o saptamana, insa nu cred ca 22000 e o valoare kiar asa de mare pt un bebe... nu lucrez cu bebei ca sa stiu valorile normale pe grupe de varsta, dar in mod sigur la ei valorile sunt mai mari, nu 4000-8000, ca la adult. Pediatrii astia ai tai nu zisera ceva de genul asta? Ca nu o avea copilul nimic... daca zici ca e bine-merci.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
denisa cum ii dai tu cerealele? cate lingurite pui in cat laptic(la masa de seara)

Pai cum scrie pe cutie... 35-30g in 160ml laptic (Nesle) sau 45g in 130ml apa (Milupa).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Denisa, dar daca piersicile si nectarinele le congelez jumatati crude, oare are ceva? Tu ai dezghetat vreodata piureul de fructe sa vezi cum e? Seamana cat de cat cu cel proaspat?
Multumesc de raspunsul cu vinetele, raman deocamdata la dovlecei.

Nu stiu sa zic de jumatati... cred ca e ok... mie mi s-a parut mai sigur piure, ca l-am pus in borcanelele ei sterile de la avent, cele in care am tinut rezervele de lapte.
Nu am decongelat pana acum, ca inca avem fructe proaspete.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

acum daca tot am ramas ultima cu botezul ma ajutati si pe mine cu o info? cam cat tzine slujba? eu am programat biserica la 1 si petrecerea la 2. oare nu avem timp?

si 2. acum serios. o sa se uite preotul chiorash daca apar in fusta scurta??? scurta inseamna cam o palma,o palma jumate sub fund

Aveti timp. Ma rog, asta daca nu trebuie sa ajungeti pana cine-stie-unde la petrecere. Slujba dureaza sub o ora... trecunosc ca nu am stat cu okii de ceas, dar cred ca vreo 40min a durat la noi. Cu fusta... depinde de preot, al nostru sigur nu ar fi zis nika (nu s-ar fi uitat nicicum).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Aris la noi a durat o ora , iar de fusta ce sa zic ... depinde de preot. De ex pe mine m-a pus sa fac niste matanii ... si daca aveam fusta scurta... Si asta depinde de biserica pentru ca la Vlad nu m-a pus sa fac nimic, iar la un alt botez la care am fost l-a pus pe nas sa faca mataniile. Eu acum am facut si matanii am si pupat mana nasilor , pe sot nici nu l-a bagat in seama.

Pana la urma la ce biserica faci botezul?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna dim dragute mamici.Am venit si noi de la tara si inca nu reusesc sa citesc tot ce ati scris, noi suntem binisor, la 4 luni lui bebe i-au iesit primii 2 dinti , iar acum la aproape 6 luni au iesit si cei de sus, e un adevarat scandal, nu mananca, tipa, nu doame, este disperant, inca nu a pocnit gingiuta la cei de sus, sunt umflate si se vad dintisorii care stau sa iasa, tot 2 bine-inteles, ca asa ies cate 2, este o nebunie, e tant si nu ma inteleg cu el de 1 sap.
Noi am inceput sa papam supite, la inceput numai legume , apoi la 2 sap am pus ou si acum am trecut la carnita, tatzi nu mai papa de 2 sap ca nu mai vrea sa suga nici in ruptul capului, tipa, o inpinge, o musca ca deh..are dinti si uite asa papam Nan..dse fapt acum de cateva zile fac supa si o arunc, ca nu vrea sa manance decat 2-3 lingurite si alea cu show.

pun si eu pozici de la 5 lunite jumate
http://picasaweb.google.com/lh/photo/ySuO71w2G4rUkx3tKARIQQ?feat=directlink

Mergi la inceput