Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*
Raspunsuri - Pagina 7
zsuzsu spune:
mersi de raspuns aris
asa ma gandeam si eu, doar ca nu mai stiu ce sa fac cu ea sa manance mai mult lapte
papa de 3 ori cam 130-150 ml maxim
si m-i se pare putin
deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
Adee spune:
anamariane, si eu terorizez taranii in piata cu intrebari despre legume Eu deja am inceput sa ii si cunosc, pt ca piata este la 10 m de blocul noastru.
Multumesc fetelor pt raspunsurile legate de mucisori; ne-a vizitat si dr de familie si a zis ca e ok daca ii pun picaturi de Vibrocil in nasuc si a zis ca nu are rosu in gat, deci peste 2 zile , daca totul e ok vom merge la vaccin.
Apropo de vaccin; de ce va chinuiti sa cautati vaccinurile prin farmacii ? Dr noastra de familie, ne comanda ea vaccinurile direct de la distribuitor si ne anunta cand putem merge sa il facem.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
aris26 spune:
si mancare cat mananca? de luat in greutate ia?
Citat: |
citat din mesajul lui zsuzsu mersi de raspuns aris asa ma gandeam si eu, doar ca nu mai stiu ce sa fac cu ea sa manance mai mult lapte papa de 3 ori cam 130-150 ml maxim si m-i se pare putin deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006) poze cu noi |
25 martie 2009
zsuzsu spune:
de mancat nu pot sa zic ca nu mananca, destul de bine, dar in greutate abia daca ia 400 gr pe luna
acum abia are 7 kg, si are 6 luni aproape-in 29
stiu ca o sa ziceti ca e bine, dar greutatea ei la nastere era de 3800 si calculat la aceasta greutate ar trebui sa aiba in jur de 7500-8000
deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
Monnvas spune:
Zsuzsu ma gandesc poate sa ii dai completare de lapte dupa masa de legume? Daca te consoleaza cu ceva al meu bea cam tot atata lapte, dar in 2 mese (are 4 in total).
Si vad ca s-au potrivit si aici: doarme de rupe patul... de pe la 13,30... si a mai 2h de dimineata. Dar si cand s-o scula imi mananca urechile (a papat la 11)
Aris sa stapanesti sanatoasa achizitiile. Unde e outlet-ul asta minune?
borcanele: eu cred ca totusi nu au conservanti. Pai zacusca Ancai cum rezista pana la (prima)vara? Parca trebuia (daca imi aduc aminte) sa sterilizezi borcanele, asta inseamna tratament termic, adica minus niste nutrienti. Dar ziceti si voi, daca Vitamina nu mananca legumele preparate in casa, ce sa faca mami, sa-l lase fara legume? Nu mai bine baga un borcanas mic, chiar tratat termic? Mai bun decat nimic!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
dyana27 spune:
citat din mesajul lui anamariame Spunea cineva de Penta, ca a aparut, scuze ca nu mai stiu cine. Unde se gaseste? Ca eu am intrebat in farmacii si au spus ca abia la sfarsitul lunii. eu am amanat vaccinul de 4 luni tocmai ca sa nu ii schimb schema de vaccinare. Si tot nu gasesc vaccinul asta. |
se gaseste de azi la Farmavision, pe oltenitei 56 (sau la depozitul de pe straduta de langa- A&G (pe crisul alb 9-13) ; farmacia este a depozitului de fapt, si cred ca e la acelasi pret, dar nu pot sa garantez; oricum poti sa-l iei direct de la depozit; pe mine m-a sunat azi varul meu care lucreaza acolo, ca-i spusesem eu sa ma anunte cand incep sa vanda Penta
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
provista spune:
fetelor voi le-ati dat vreodata la bb-ii vostrii GLUCONAT DE CALCIU ?
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta
mababei spune:
Buna fetelor!
Nu'sh daca v-am zis da' va zic acu': URAAAAAASC SERVICIUL! De cand am inceput mi-e rau intr-una, mi-e greata mereu, ma doare capul, nu pot manca mai nimic. Azi mi-am facut un test de sarcina ca ma gandeam ca visul ce-l avui acu' ceva timp, de fapt nu se referea la Ilinca insarcinata ci poate nu stie Doamne Doamne cum sa-mi zica si ma ia pe ocolite sa ma obisnuiesc. Era negativ, acum ce sa zic: din fericire sau din nefericire?? In plus alerg spre casa la ora 14 cu tzatzele pline si bineinteles ca-mi gasesc copchilu' satul, eventual dormind. Nu-mi ramane decat sa ma mulg, eu avand energie doar sa zac lesinata intr-un colt. Imi iau concediu medical ca nu mai pot.
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
zaizak spune:
Provista eu i-am dat in primele 3 luni,am nascut pe 26 martie eu,dupa care dr mi-a zis sa nu-i mai dau in lunile de vara,cred ca incepem iar pe 26 acum,ii dadeam 5ml/zi timp de 10 zile pe luna. Daca tot ti-am raspuns spune-mi si mie cum ii faci tu supa la bebe al tau,eu i-am dat pina acum leg (morcov cartof telina dovlecel)pasate si de 3 ori pe sap puneam in ele carne de pui sau vita.Supa e una si piureul de leg e altceva ca nu prea inteleg nimic. MS
mababei spune:
citat din mesajul lui anamariame Si dovlecel cum se congeleaza, stie cineva? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Nu stiu daca asa se face, iti zic cum am facut eu: l-am taiat cubuletze!
Despre vinete am citit ca se pot da fierte, fiind usor digerabile pregatite astfel. Eu nu i-am dat!
Mai citii si despre broccoli ca se da dupa (cel putin) 8 luni, ca ar contine cantitati mari de nitriti. Acum ce sa zic, diferite carti, diferite pareri...
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009