Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*
Raspunsuri - Pagina 6
adirys21 spune:
Buna
Am revenit..iar am de recuperat vreo 3-4 capitole..nici nu stiu. Am lipsit deoarece ieri am nasit o fetita mica mica. Am facut toate cumparaturile de botez asa mai pe fuga pt ca abia joi seara am primit intrebarea daca vrem sa botezam sau nu.
Vad ca vorbiti de borcanele..ii mai dau si eu cand suntem in vizita la cineva, ca doar nu o sa iau legumele fierte dupa mine, si ii plac tare tare mult, ieri de ex a mancat la 12 un borcanel de 190 gr cu piure de fructe si pe la 3 unul tot de 190 gr de legume, era incantata, nici nu inghitea din gura si era cu gura cascata sa-i mai dau. Sigur au ceva potentiator de gust, aroma..ca prea cu pofta mananca.
Mai citesc din urma si revin.
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Andrada Teona
dyana27 spune:
pisik Doamne ca fata mare aiiiiiiiii; mamaa, da' se vede pe ea ce personalitate puternica poate sa aiba; o incurcati cu ea, eu va zic, cand o sa dea cu piciorul in pamant... bagati capul amandoi in nisip; asa-mi place de nu mai pot, mie toata viata mi-au placut femeile puternice ; si intrebare tehnica acuma... va place centrul ala de joaca???? ca am pus si eu ochii pe el, dar nu stiu de ce nu mi s-a parut foarte practic; nu e si premergator, nu?? e fix???? la cat ai pus-o in el? ma mai suporti??
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
Ela78 spune:
pt.Ayla sa se faca Alex bine!
Florinela, imi pare rau pentru rezultatul analizelor.. Dar cel putin stii acum cauza si stii cum sa actionezi in continuare. pe Victoras pletos sa se faca bine si sa recupereze tot, sa-i rupa bratele lui mami la controll viitor
Gaza, da-i gazii mici sa se joace cu lingurita, sa se obisnuiasca cu ea. Ianis vrea sa ia el singur din castron si sa bage in gurita, chit ca da jumatate da pe el Eu doar ii indrum manuta, in joaca e mai interesant. Important e sa manance din fiecare putin, nu cantitatea e importanta, ci diversitatea.
Sa va povestim de noi: la controlul de 5 luni a luat extrem de putin in greutate (250 gr) cu cereale cu tot, cine zicea ca cerealele ingrasa?? Pediatra ne-a recomandat sa facem hemoleucograma, poate are baiatul vreo carenta de ceva fier-calciu-vitamine. Zis si facut: dat analize, rezultate bune, nici o carenta de calciu nimic, in schimb i-a gasit "o mica infectie urinara, caci sistemul lui de protectie inca nu e matur" Asa ca acum facem tratament cu antibiotic Augmentin bis Si de cand i-am introdus fructele, are pofta de mancare si papa mai bine, a luat 300 gr in prima saptamana Fructele i le dau crude, pasate cu blenderul sau date prin storcatorul de fructe. La borcanele recurgem doar la nevoie, cand eram la munte de ex. A papat morcov, mar, para, piersica, banana. Pruna i-am dat ieri si n-a fost bine, a vomitat si a facut diaree. Nu-i mai dau. Ma gandeam sa-i introduc si suc de portocala, diluat cu apa, o fi bine? Si ma tenteaza pepenele galben... sau e prea devreme?
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
aris26 spune:
gataaaa
multumesc alina,chiar am avut spor.cizmele dupa care am plans ieri nu aveau numarul meu ca deh, le-am vazut in out let(caterpilar la 200lei..he he erau date de mult numerele medii)asa ca am gasit altele la humanic cel putin la fel de frumoase,trandy flendy,mi-am gasit si o bluza si nishte raiati f mulati si o fusta scurta scurta(oare ma shutuie popa din biserica???).i-am luat si sotului o camasha de la magazinul lui preferat si nishte blugi buni la un super pretz. ador outleturile! e o placere sa cumperi lucruri bune la juma de pret. piticului nu i-am gasit de incaltat decat la 150lei minim si am zis ca nu dau. mia-m gasit si nishte zdranganele de gat
fetele daca mai comparati borcanele cu mancarea uscata de caini o sa ajung sa-i dau doar borcanele. eu sunt de parere ca nimic nu este mai bun decat mancarea speciala pentru caini(e adevarat ca ai mei nu mananca decat royal sau eukanuba). nu le comparati si voi cu darling sau pedigri caci la 9lei borcanul sunt chiar mai scumpe ca royal caninul
stiti care e marea mea dilema? problema cu borcanele vs mancare gatita sta cam asa. eu vreau ce e mai bun pt copilul meu,asa ca ash alege sa-i gatesc eu ca sa fie proaspate daaar la noi nu gasesti bio,ci doar legume din ecuador,pere din cile,mere din portugalia etc(astea cum rezista fratilor proaspete si frumoase 3 saptamani pe vapor?)...borcanele na,nu sunt eu fan al mancarurilor gata facute dar sigur sunt din culturi bio selectionate. deci? cum e mai bine?ideal ar fi sa imi fac gradina si sa cresc eu tot. hmmmm...suna tentant deja...deshi am facut analiza solului la mine si e plin de nitriti
pisigri - asta avea morcov,mazare si cartof+faina de orez
25 martie 2009
rivali spune:
Ela si noi am avut probleme cu greutatea si cu pofta de mancare. Cand a fost vorba de analize medicul nu a vrut sa-mi recomande urocultura (desi infectia urinara poate fi cauza lipsei poftei de mancare) pentru ca la varsta asta multe rezultate ies fals pozitive.
Aris sa le porti sanatoasa.
In legatura cu gradina parca te si vad gradinarind, cu sapa in mana.
Poze
zsuzsu spune:
fetelor mai am o intrebare
sa nu radeti de mine
ati mai facut careva cerealele cu lapte de mama sau doar cu apa daca pe instructiuni scrie apa si are in compozitie formula?
si ar avea ceva daca in loc de apa as pune lapte?
sau numai pe alea pot care se pot face cu lapte?
deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
anamariame spune:
Wow, ce greu merge forumul! O fi de la mine? Aris, sa folosesti sanatoasa achizitiile, si sotul tau la fel. Si spor la pregatiri!Pisigri, sa stii ca si eu am aceleasi dubii referitoare la borcanelele de pe piata. Eu terorozez taranii din piata cu intrebari, dar si ei, doar nu-s prosti sa nu imi dea raspunsurile pe care vreau sa le aud.Legat de diversificare: cand pot sa ii introduc branzica? Eva face zilele astea 5 luni.Spunea cineva de Penta, ca a aparut, scuze ca nu mai stiu cine. Unde se gaseste? Ca eu am intrebat in farmacii si au spus ca abia la sfarsitul lunii. eu am amanat vaccinul de 4 luni tocmai ca sa nu ii schimb schema de vaccinare. Si tot nu gasesc vaccinul asta.Eu nu stiu ce retete sa ii mai fac Evei. Incerc sa ma inspir de la voi. Ea mananca dimineata mar cu para, la abur, iar dupa-masa legume: cartof, dovlecel, morcov, brocoli, patrunjel, pastarnac, in diverse combinatii. Cred ca maine ii dau rosii. Vinete avem voie?Am luat piersici si nectarine, sa ii dau. Nu am incredere ca-s din Romania, dar na, asta e...Oare se pot congela? Si dovlecel cum se congeleaza, stie cineva?Ies, sunt intr-o graba de nedescris, cu o multime de facut si eu stau pe forum. V-am pupat, o zi frumoasa in continuare!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
daca au lapte inclus nu prea mai merge sa pui si laptele tau. sa nu se constipe sau mai stiu eu ce. dar exista frata lapte inclus
Citat: |
citat din mesajul lui zsuzsu fetelor mai am o intrebare sa nu radeti de mine ati mai facut careva cerealele cu lapte de mama sau doar cu apa daca pe instructiuni scrie apa si are in compozitie formula? si ar avea ceva daca in loc de apa as pune lapte? sau numai pe alea pot care se pot face cu lapte? deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006) poze cu noi |
25 martie 2009
aris26 spune:
multumesc frumos
nu-i asa ca mi-ar sta bine cu sapa??? ma gandeam eu ca e stilul meu. cred ca nu ar manca saracul copil nici la 18 ani legumele facute de mine
Citat: |
citat din mesajul lui rivali Ela si noi am avut probleme cu greutatea si cu pofta de mancare. Cand a fost vorba de analize medicul nu a vrut sa-mi recomande urocultura (desi infectia urinara poate fi cauza lipsei poftei de mancare) pentru ca la varsta asta multe rezultate ies fals pozitive. Aris sa le porti sanatoasa. In legatura cu gradina parca te si vad gradinarind, cu sapa in mana. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
25 martie 2009
aris26 spune:
ana-maria - merci
pai nu stiu daca e bine sa le congelezi. preparate sigur nu e bine ca am intrebat eu pediatra. crude..hm..nu am intrebat
braza poti sa-i dai. al meu a primit prima data pana in 5 luni. doar sa o iei incetishor,putin cate putin
25 martie 2009