Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumesc pentru sfaturi !

Alina, felicitari si la mai mare!

Aris, i-a placut brinzica azi, putin cit i-am dat simpla. Mai vedem peste citeva zile, cind creste cantitatea...
Daca mai ai vreun borcanel prin casa, uita-te si zi-mi si mie te rog ce legume sint in el. Mie totusi mi se par dubioase borcanelele astea, fara conservant dar rezista nu stiu cit, le maninca de numa-numa desi aceleasi legume fierte in casa nu-s bune...hmm.. imi amintesc un pic de mincarea proasta de ciini, pe care ciinii o maninca de zici ca-s nehaliti de o luna pt ca (,) contine niste potentatori de gust care o fac foarte apetisanta. Stiu, dau in SF-uri da tot nu reusesc sa imi linistesc indoielile legate de borcanele. Mai incerc sa ma auto-conving, desi la citi bani costa....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

buna fetele nu am mai scris de cateva zile dar nu am timp nici la buda sa ma duc robert plange itruna siroade tot ce prinde o fi de la dinti.. dar culmea ca la primi 2 nu a fost aasa or fi mai durerosi cei de sus?..
fetele ai caror bebei nu papa branzica vedeti ca la mega image au o branzica deasta de vaci in borcanele ca iaurtul pe care cica bb o halesc de minune ... incercati poate da rezultat.. ma intorca sa citesc si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Pisigri si eu i-am dat ieri pt prima oara branzica si i-am pus o lingurita in piureul de mar cu morcov iar azi i-am dat cam 2 lingurite amestecate in piure de para

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Noi am papat azi si piersica... i-am dat-o cruda, cu mar copt, branzik si un pic de cereale si lapte (pt gust). in total 150ml, ai vostri cat papa la masa de fructe? Sper sa nu se dereanjeze stomacelul... pana acum nu-i dadusem decat fructe coapte/aburite (in afara de banana), de teama diareei... Sa vedem ce-o sa fie. Daca supravietuim, de maine cred ca ne facem curaj de-o supik.

alina.n La Multi Ani!

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Mie totusi mi se par dubioase borcanelele astea, fara conservant dar rezista nu stiu cit, le maninca de numa-numa desi aceleasi legume fierte in casa nu-s bune...hmm.. imi amintesc un pic de mincarea proasta de ciini, pe care ciinii o maninca de zici ca-s nehaliti de o luna pt ca (,) contine niste potentatori de gust care o fac foarte apetisanta. Stiu, dau in SF-uri da tot nu reusesc sa imi linistesc indoielile legate de borcanele.

Nici eu nu prea am incredere in borcanele... Si tot la bulinele ieftine ma gandesc De-aia prefer sa prepar papik "in regie proprie". Bine... de rezerva merg si borcanelele... Si eu mananc la fastfood uneori.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare tufete
eu sunt muta de uimire
fata mea pe langa ca a dormit de dimineata pana la 11 acum iara doarme de o ora jumate chiar daca ar trebui sa manance
si in plus a mancat la 7 170 ml lapte si la 11.30 inca 150
care la noi e o minune avand in vedere ca papa abia 140-150 de 3 ori pe zi dimi, dupamasa si seara
si intre papa fructe si piureu de legume si cereale in 3 mese
azi deoarece s-a trezit tarziu am zis ca nu-i dau masa de fructe decat dupamasa si ii dau la 11 lapte sa manance mai bine legumele la 1
la care ea a ras laptele si acum iara doarme dusa
vom vedea cum va manca cand se trezeste
de Monica mai stiti ceva?
ne rugam pt ea si Alex

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Denisa ce bine mancati voi!!!!! Noi mai mult de 60g nu mancam la masa de fructe care e si singura masa introdusa dar nu fara completare de laptic dupa

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

noi fructele le mancam crude, si amestecam mai multe dupa ce ne-am obisnuit pe rand cu ele- mar, piersici , pere, banane si acum deja cu branzica si biscuiti
dar nu mai mult de 2-3 sortimente de fructe odata
fetele care dati cerealele cu fructe- ce fel de cereale amestecati cu fructele
si cum i-ati obisnuit sa manance cerealele din biberon cu laptele ca a mea nu vrea nicicum
doar cu lingurita
dar i-as da la masa de seara cereale cu lapte nu doar lapte gol

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Mergem si noi la Babyexpo, dar in we, ca atunci are tati timp... probabil sambata. Si la prima ora (10) ca sa nu fie prea aglomerat!

Alex Din cate am citit in urma, starea lui e ceva mai buna, dar inca instabila...

Florinela, pupicim platinatul, sa se faca bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu
fetele care dati cerealele cu fructe- ce fel de cereale amestecati cu fructele
si cum i-ati obisnuit sa manance cerealele din biberon cu laptele ca a mea nu vrea nicicum
doar cu lingurita
dar i-as da la masa de seara cereale cu lapte nu doar lapte gol

Eu ii pun cereale Nesle (de orez) si mai pun si-un pic de lapte "mami", le accepta mai usor.

Initial i-am dat din biberon cu fanta, ca le faceam mai diluate, dar acum fac concetratia de pe cutie, si papam cu lingurita. Astfel am inlocuit si masa de seara.

Lapticul in skimb... papa cate putin, asa ca tot nu a luat cine-stie-ce in greutate... tot codasul odiseei suntem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare fetele
noi am inlocuit o masa cu succes, papam piureut de fructe, cu maraieli, dar il papam; am reusit sa fac si eu 4 ore intre 2 alaptari; in rest, titi la 2 ore toata ziua; azinoapte a dormit super bine, pana la 6 si dupa aia pana la 9 (bine, el s-a trezit pe la 8, dar a mesterit cate ceva la fata mea inca o ora); mutzunelul asta al meu nu are nici un strop de program si el, mananca la chef, doarme la chef, si noptile sunt total diferite una de alta; pai ziceti si voi, vineri noaptea mi-a papat de 6 ori, sambata noaptea de 2 ori si la 4 a fost fresh in picioare de-mi venea sa ma spanzur de apilcele din dormitor, si azinoapte a rupt patu' si m-am trezit la 9 (cum ziceam, ora mea favorita)
si cu papica e la fel, intr-o zi papa zdravan si cu pofta, a doua zi se stramba de abia vrea 5-6 lingurite de piureut;
aaaaaaaaaa, si ce credeti??????????? facem alergie la morcovi; i-am dat 2 zile si s-a spuzit pe obrajori de am zis ca-l duc la spital; noroc ca azi s-a trezit muult mai bine, dar i s-au uscat buburuzele alea si inca e asa, grosut obrajorul; mi s-a parut mie dupa prima zi ca i-au aparut, dar a fost si mult mai cald si am zis ca e de la transpiratie... asa ca i-am mai dat si a doua zi.... si mi-a ajuns; astept sa fac o pauza de vreo 5 zile si dupa aia sa incep supica, sa vad daca face si la morcov fiert la fel... nu stiu ce ma fac; si sincer, am luat morcovi de la taran, cei mai nenorociti, sa arate cat mai natural; si tot nu mi-a placut nici mie gustul; ieri am cumparat o sticla de suc bio de morcov, si o sa-l incerc pe ala; daca mai face ceva renunt, ca aia e, traim si fara morcov vreo luna, pana mai crestem; o sa vad eu la supica, ca maine ii fac de radacinoase si-i dau cateva lingurite

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput