Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*
Raspunsuri - Pagina 17
Monnvas spune:
M-am varat si eu in albumele voastre.
Saptamana asta e Baby Expo. Daca nu gasim acolo tot ce ne pofteste sufletul, saptamana aviatoare facem comanda de hainutze?![]()
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anca_nicolae spune:
Monvas, te-am vazut SI pe tine la notificare picasa, dar la tine am stat calma, monica e sigur nume de "papuse"... cu Cativ am avut emotii, va zisei doar, insa sigur ca apoi mi-am dat seama ca era mana EI,
, .. ca era grav dc EL, in timpul serviciului, sa stea sa ma adauge la favorites...
![]()
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
Leeloo21 spune:
salutare fetelor!
am sperat sa nu se trezasca manzul pana apuc sa scriu..dar uite ca acum are ochii cat cepele..si scriu repede..
noi de la baby expo vrem sa luam hainite in principal..in rest avem de toate..
i-am lat 2 per de incaltaminte de la cora sapt trecuta destul de ieftini si buni..25 lei respectiv 20 lei..marimea 19-20 poarta tudor..poarta cam 18 cred..dar oricum..cu ciorapel ii stau bine..
vrem sa-i mai luam cizmulite si ceva cu picior asa in care sa-i bag pantalonasii..si vrem si un eschimos bun impermeabil cu care sa stea in zapada..caciulita si manusi tot asa ceva impermeabil..si nici nu mai stiu..poate ar trebuii sa-i luam si o sanie cu spatar?
hihi..la ce ma gandesc eu..oricum nu cred ca gasim sanie acum..dar poate lucrusoare de iarna sa gasim..daca gasiti voi un site sau un magazin cu lucrusoare bune dar nu exagerat de schumpe..adik sa fiu sincera nu as da mai mult de 50 lei pe o per de cizmulite..si eschimos am vazut super la Z cu 135 lei..mult..dar arata f bine..
credei ca gasesc mai ieftin?
k ma ceama
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cativ13
Ne bagam la inca o intalneala? poate mai aflu preferintele sotului...si nu numai |
Ne bagam, cum sa nu! We asta nu venim la Tgv, ramanem in Bucuresti, ca sa mergem la Baby Expo. Poate ne vedem kiar acolo, daca nu, we viiitor. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Saptamana asta e Baby Expo. Daca nu gasim acolo tot ce ne pofteste sufletul, saptamana aviatoare facem comanda de hainutze? |
Daaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 noi de la baby expo vrem sa luam hainite in principal..in rest avem de toate.. i-am lat 2 per de incaltaminte de la cora sapt trecuta destul de ieftini si buni..25 lei respectiv 20 lei..marimea 19-20 poarta tudor..poarta cam 18 cred..dar oricum..cu ciorapel ii stau bine.. vrem sa-i mai luam cizmulite si ceva cu picior asa in care sa-i bag pantalonasii..si vrem si un eschimos bun impermeabil cu care sa stea in zapada..caciulita si manusi tot asa ceva impermeabil..si nici nu mai stiu..poate ar trebuii sa-i luam si o sanie cu spatar? hihi..la ce ma gandesc eu..oricum nu cred ca gasim sanie acum..dar poate lucrusoare de iarna sa gasim..daca gasiti voi un site sau un magazin cu lucrusoare bune dar nu exagerat de schumpe..adik sa fiu sincera nu as da mai mult de 50 lei pe o per de cizmulite..si eschimos am vazut super la Z cu 135 lei..mult..dar arata f bine.. credei ca gasesc mai ieftin? |
Si noi tot hainute... ca "infrastructura" o cam avem. Incaltaminte de iarna i-am luat de la modexpo, super dragutze, unele 18, unele 20, sa aiba toata iarna.
Vreau astronaut si... ce-m mai gasi gros... vazusem kestii dragutze pe site-ul ala... la Babyexpo parca vad ca le gasim mai scumpe... 
A!
Piureutzul cu morcov+patrunjel+pastarnac+laptic a fost un real succes. Voiam sa ii dau doar 2lingurite, dar daca am vazut interes i-am dat tot, adik 50ml! Denisa-Madalina
fericita de
provista spune:
A! Piureutzul cu morcov+patrunjel+pastarnac+laptic a fost un real succes. Voiam sa ii dau doar 2lingurite, dar daca am vazut interes i-am dat tot, adik 50ml! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
bravo felicitari , la mai mult!
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
Leeloo21 spune:
monnvas si denisamada..daca nu gasesc l babyexpo hainite..pls sa ma asteptati si pe mine sa fac comanda de pe acest site de care vorbiti..k vad ca sunteti multumite de el!
mergem sa papam supita si apoi afara cu noi k e frumos!
vine cineva in herastrau?
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 monnvas si denisamada..daca nu gasesc l babyexpo hainite..pls sa ma asteptati si pe mine sa fac comanda de pe acest site de care vorbiti..k vad ca sunteti multumite de el! |
Sigur, abia astept ca am vazut lucrusoare dragutze pe ambele site-uri si mi se par si ieftine, aceleasi kestii le-am luat de la misena cu pret mult mai mare.
Denisa-Madalina
fericita de
mababei spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
![]() ![]() ![]() Felicitari, ce baiat mare!Cat despre serviciu... Angajatorul ala n-are si el copii de te cheama asa repede? Da-i un medical peste ochi! Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |

ii dam, ii dam!Copii n-are ca abia se insura, are petrecerea vineri dar eu nu mai pot merge...ca-s in medical
! mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

! Adica merge cate 5-6 metri fara sa mai ia burti de covor/parchet