Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela
Si eu urasc serviciul...E istovitor daca ai bebe mic acasa pe ca inca il alaptezi...Eu am facut naveta casa-servici de doua ori pe zi sa hranesc fata...De sapt asta mi-am redus programul si plec definitiv la ora 2...Dar si asa e f greu...
Asta e!Mai ne linistim cu un concediu medical...

Si eu am preferat sa stau doar 6 ore la servici ca stau departe de birou si numa-n trafic as sta o ora, cat ar mai dura sa-l alaptez...nu prea se pupa cu timpul acordat prin lege. Ma mai storc pe shest ca deh' cine s-ar gandi sa faca o camera pentru mamici. Iar deocamdata nu vreau sa renunt sa alaptez! Si chiar asa, ne mai linistim cu un concediu medical!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mai fetelor voi mai aveti stari proaste?????? ca de cateva zile imi vine sa tot plang si n-am idee ce e cu mine; am vorbit si cu colegele la servici si am auzit ce minciuni si ce kkturi imi face sefa in lipsa mea si asta mi-a pus capac; oricum nu m-a suportat niciodata ca persoana, pentru ca i-am tinut piept de fiecare data, dar sa se ia de munca mea... pana aici; eu imi iubesc tare mult meseria, lucrez biologie moleculara- cercetare in cancer, si chiar daca suna rau, e o meserie extrem de placuta si cu multe satisfactii pe care le obtii fffffffff greu; si sunt singura din tara care lucrez analize de TBC pe biopsii, cu rezultate impecabile, pe care cele care au ramas in locul meu nu le-au obtinut, deci s-a oprit analiza pana la intoarcerea mea; si fac o gramada de alte lucruri... care nu mai conteaza din clipa in care am intrat in concediu; e o barfa pe capul sefei, ca "mi-am pus palma in c....r si am plecat", auzi expresie; dobitoaca dracu', am facut un copil, o minune, nu am plecat la distractie in caraibe; ma doara atat de tare ceea ce face... a uitat ca am stat 2 nopti la capul ei nedormita si am pazit-o cand a murit sotul ei si toti i-au intors spatele; nu stiu sincer cum pot sa fie unii oameni atat de rai, efectiv rautate pura, in cel mai crud sens posibil;
si ma simt si super vinovata ca sunt depresiva, stiu ca n-ar trebui, ca am o minune langa mine, am tot ce-mi pot dori vreodata... si tocmai sentimentul asta de vina ma baga si mai rau in depresie; am ajuns sa plang singura prin casa... trebuie sa-mi revin ca o iau razna

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Denisa, da-mi si mie te rog al doilea link cu hainute ( cel cu mai putine ) ca am uitat sa-l salvez!

Dodo n-a mai scris parca zilele astea?! La raport te rugam!

Nici Georgiana310 n-a mai dat de mult un semn! Sau alte (aproape) zeci de mamici.

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Dyanna, ia minunea si mergi in herastrau, ai vazut ca leeloo iese...

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Gianina multumesc mult pt sfaturi. Am sa i-au si un aparat daca zici ca e bun tu ce marca il ai si cit te-a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
mai fetelor voi mai aveti stari proaste?????? ca de cateva zile imi vine sa tot plang si n-am idee ce e cu mine; am vorbit si cu colegele la servici si am auzit ce minciuni si ce kkturi imi face sefa in lipsa mea si asta mi-a pus capac; oricum nu m-a suportat niciodata ca persoana, pentru ca i-am tinut piept de fiecare data, dar sa se ia de munca mea... pana aici; eu imi iubesc tare mult meseria, lucrez biologie moleculara- cercetare in cancer, si chiar daca suna rau, e o meserie extrem de placuta si cu multe satisfactii pe care le obtii fffffffff greu; si sunt singura din tara care lucrez analize de TBC pe biopsii, cu rezultate impecabile, pe care cele care au ramas in locul meu nu le-au obtinut, deci s-a oprit analiza pana la intoarcerea mea; si fac o gramada de alte lucruri... care nu mai conteaza din clipa in care am intrat in concediu; e o barfa pe capul sefei, ca "mi-am pus palma in c....r si am plecat", auzi expresie; dobitoaca dracu', am facut un copil, o minune, nu am plecat la distractie in caraibe; ma doara atat de tare ceea ce face... a uitat ca am stat 2 nopti la capul ei nedormita si am pazit-o cand a murit sotul ei si toti i-au intors spatele; nu stiu sincer cum pot sa fie unii oameni atat de rai, efectiv rautate pura, in cel mai crud sens posibil;si ma simt si super vinovata ca sunt depresiva, stiu ca n-ar trebui, ca am o minune langa mine, am tot ce-mi pot dori vreodata... si tocmai sentimentul asta de vina ma baga si mai rau in depresie; am ajuns sa plang singura prin casa... trebuie sa-mi revin ca o iau raznadiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel mic de 5 luniteEXCURSIE MOECIU
Uita-te in ochisorii puiului tau si o sa vezi cum toate relele dispar...Noi venim la babyexpo vineri dupa-amiaza.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

mababei..acum am vazut ce flacau mare ai si tudor practica aceesi pozitie..insa el nu isi coordoneaza ink mainile cu piciorusele..si are nasucul rosu tot timpul..dar de avansat tot avanseaza exceptioanal de repede

dyana hai in parc..si imi zici mie ce te deranjeaza..ca sunt o ascultatoare f buna:P dupa spusele altora

anca

oare ce face olga?

saby pe unde este?

all..eu ies in herastrau, parchez la pescarus..si ma plimb in zona..daca e vreuna tot pe acolo..astept telefon sa ne intalnim..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ei..ce fac fetele?
eu am mai facut o tura de cumparaturi...cica de mancare dar pe langa asta am vandalizat cardul si in c&a un pic i-am gasit o gramada de chestii piticului inclusiv un sac de dormit f deshtept si practic care o sa-i mearga pana la un an cred(90cm),i-am gasit caciuli cu urechi,pijamale de catifea...hmm..mai multe. aveau si un astronaut frumos dar era doar de 74cm si nu l-am luat ca tare imi e ca nu trece iarna cu el. ghete tot nu am gasit dar i-am luat nishte chestii de pus in picioare pt botez,deci ma declar multumita. am luat si un clips pt suzeta(tot trag speranta sa vrea si el suzi)si am gasit doar de la primi pasi. s-a rupt cand am incercat sa prind suzetasi dupa aia se intreaba de ce nu cumparam produse romanesti. ei uite de aia!piticul a adormit in masina pe drum asa ca acum sforaie bine-merci si eu am avut timp sa pun tot in frigider si sa bag si mancarea la cuptor. ar trebui sa bag si hainele cumparate la spalat si ma declar super multumita.

mihaela - uite o idee pt rochia ta cea noua. imbrac-o frumos in week-end,gateste si puiul si pune sotzul sa va faca nishte poze frumoase. ei,ce zici?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dyana - nu iti mai face sange rau pt ce auzi...cine stie unde e adevarul. poate nici macar nu a zis asa,tu nu stii cum infloresc unii oameni. o vorba scoasa din context poate sa sune f rau.

leeloo - eu ash veni dar daca asta doarme acuma o sa-mi faca circ in mashina. in plus trebuie sa fac mancare ca nu se mai poate trai doar cu senvishuri. poate maine

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gata si vaccinul de 6 luni. Fara evenimente negative, nu plans, nu febra. Faclau mare. Mai multa teama si frica am eu decat copilul. Ca sa nu mai spun ca inaintea noastra a intrat o fetita, Doamne si a urlat ca din gura de sarpe de imi venea sa nu mai intram nici noi. I-am spus lu tati Iti dai seama pe la 1 an si ceva cand va auzi plansete dincolo de usa ca baga si el reamete de nu-l mai aduci in veci ladr".

Despre raru numai de bine. Dar...nu vrea sa stea in fund. In stilullui molcom "sa nu ne grabim", prefera sa stea in picioare (sustinut) si sa puna pasi decat sa stea in fund. Doar cand e in carucior in pacalesc, ridic spatarul caruciorului de il fac sport si asa sta si el ca omu civilizat , adica intai in fund si apoi ne ridicam si in picioare.

Greu cu mancarea asta. Voi in afara de vestita supa ce ai dati la bebei? Eu am pana d eidei pt masa de seara.

Si inca ceva...Pt doritoare gospodare...Piersicile congelate - decongelate sunt , adica se inegresc, se fac (scuze) rahat. Nu sunt bune de nimic. Eu am pus de proba si mai lute intr=o punga si congelate separat pe o hartie si apoi puse piesa cu piesa intr-o caserola de plastic. Acelasi rezultat.
Am facut si piure de piersici, l=am pus in borcanele si le-am sterilizatcred ca vreo ora. Surpriza...la o sapt a inceput sa faca floare. Deci, sa spuna firmele borcanaselor lu' Mutu ca nu pun nimic in borcanele. Eu in piureul meu nu am adaugat nimic, nici zahar nici conservant. Doar le-am fiert si s-a vazut rezultatul.

Daca imi mai amintesc de ceva mai revin.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput