Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Aaaa, din week-end-ul asta mergem de-a busilea! Adica merge cate 5-6 metri fara sa mai ia burti de covor/parchet. Apoi se odihneste www.flickr.com/photos/gravidutza/3941395028/" target="_blank">ceva de genul asta.

Felicitari, ce baiat mare!

Cat despre serviciu... Angajatorul ala n-are si el copii de te cheama asa repede? Da-i un medical peste ochi!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inna30

Buna dim dragute mamici.Am venit si noi de la tara si inca nu reusesc sa citesc tot ce ati scris, noi suntem binisor, la 4 luni lui bebe i-au iesit primii 2 dinti , iar acum la aproape 6 luni au iesit si cei de sus, e un adevarat scandal, nu mananca, tipa, nu doame, este disperant, inca nu a pocnit gingiuta la cei de sus, sunt umflate si se vad dintisorii care stau sa iasa, tot 2 bine-inteles, ca asa ies cate 2, este o nebunie, e tant si nu ma inteleg cu el de 1 sap.
Noi am inceput sa papam supite, la inceput numai legume , apoi la 2 sap am pus ou si acum am trecut la carnita, tatzi nu mai papa de 2 sap ca nu mai vrea sa suga nici in ruptul capului, tipa, o inpinge, o musca ca deh..are dinti si uite asa papam Nan..dse fapt acum de cateva zile fac supa si o arunc, ca nu vrea sa manance decat 2-3 lingurite si alea cu show.

pun si eu pozici de la 5 lunite jumate
http://picasaweb.google.com/lh/photo/ySuO71w2G4rUkx3tKARIQQ?feat=directlink

Offf... O sa fie mai bine cand ies nesimtitii aia de dinti. Si la noi a fost show, mai ales la al 2lea, nu papa nici laptic, nici legume, nici fructe... Dar de cand a iesit papa de toate. Trec si astea

Dar ce voinic avem acolo? Vad ca stie sa schimbe canalele?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Fiu-meu a dormit azi-noapte 11 ore. Sa mai zic ca si acum rupe patul?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

acum daca tot am ramas ultima cu botezul ma ajutati si pe mine cu o info? cam cat tzine slujba? eu am programat biserica la 1 si petrecerea la 2. oare nu avem timp?

si 2. acum serios. o sa se uite preotul chiorash daca apar in fusta scurta??? scurta inseamna cam o palma,o palma jumate sub fund

25 martie 2009

depinde cat de departe aveti restaurantul de biserica in principiu mai mult de 1 ora nu ar trebui sa tina
cu fusta ..nu stiu ce sa zic

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

alina- eu in 120 ml apa ii pun 10 masuri (folosesc lingurita din cutia de lapte praf) de cereale. Voua ne plac cele cu banane de la humana. Astazi am vazut ca au si piersici cu maracuja - le vom incerca si pe acestea. Cele cu mar nu ne plac defel

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

aha 10 masuri asa am facut si eu aseara 5masuri dar la jumate cantitate de lapte (am vrut sa vad cum ies si i-au placut)
voi le papati la masa de seara? ca eu incerc sa-i gasesc ceva consistent inainte de nani pt ca nu reusesc sa o fac sa doarma profund mai mult timp (se trezeste noaptea la 1-2 ore ,m-a capiat de o luna jumate incoace- ba aseara avea si chef de joaca la 4 )

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

MONNVAS - ai baiat mare, stie sa aiba grija de mami, sa mai respire un pic

ZAIZAK- rezultatul l-am luat de pe internet si apar antibioticele la care este sensibil microbul - daca este vre-un microb. Insa medicamerntul ce trebuie administrat trebuie sa ti-l prescrie medicul. Poate aveti noroc si nu e nimic si doar ii faci niste aerosoli sa nu mai fie fornaita Eu am mai spus pe aici ca i-am luat pt camera ei si un aparat de purificat aerul SALIN. Dimineata cand intru la ea este aerul ff curat si se simte si la ea ca respira altfel - mult mai bine.

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

gianina cum se numeste aparatul de purificat si cam cat costa ca si pe mine m-ar interesa?

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Fiu-meu a dormit azi-noapte 11 ore. Sa mai zic ca si acum rupe patul? Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009)Asa am venit eu pe lume!
A mea doarme tare prost de doua nopti. azi s-a trezit plangand, dar plangea zdravan, nu smiorcaiala de foame. si plange din senin, zic eu...se joaca si deodata... banuiesc ca se loveste la gingii ca alta explicatie n-ammami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

claudela - cat de mult mananca la ora 10?
noi am inlocuit de nevoie 3 mese pt ca nu mai accepta laptele defel. Stie ca o doare burtica de la el si nu mai vrea si pace. Asa ca ma multumesc cu cat mananca din celelalte.Dimineata o iau din patut adormita si atunci inchite un pic de palte prin somn; dapa apuca sa se trezeasca, s-a zis...

avem 5 luni
Mananca cam 130 de ml de suc de mar+ mar cu banana pasate...nu f mult deocamdata...Incercam sa ii dam mai din ce in ce mai pasat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Astazi de pilda la masa de 10 in sucul de la mar am pasat o treime dintr-o banana si l-a ras...

Mergi la inceput