Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*
Raspunsuri - Pagina 15
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf corect si cand te pune in genunchi si te apleci sa ridici copilul si sa il asezi iar, spectacol curat pt cei din spate... nu prea da bine dar dc tu te simti bine asa....go for it |
Eu nu am stat in genunki decat cand mi-a citit rugaciunea aia... de dupa nastere. Nu am ridicat/coborat copilul nicicum. De fapt nici n-a prea avut multa treaba cu mine preotul... nasa a fost "de serviciu". Insist sa cred ca depinde mult de preot.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Gianina34 spune:
denisamada - foarte frumoasa lumanarea
iar de bebe, ce sa mai spun... este super dulcica
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Gianina34 spune:
LA MULTI ANI! Rares-Codrut, bebe de Miruna22
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cativ13 explicatie: mi-a fost sila sa imi fac eu cont...l-am folosit pe al lui, deja existent .... el habar n-are |
Si noi tot contul lui tati il folosim!
Dar el stie. 
Sa va zic de ratza mea. Am zis sa plusez azi, sa ii dau 200ml piure (mar copt+piersica+BV), nu a vrut decat 120 cu tot "oac-oac tiri-tiri-dam". Am cantat de-am ragusit. A-ha! Dar nu stie ce-o asteapta. Termin de citit ce-ati mai scris si ma duc sa ii pregatesc supitza.

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Te-am adaugat si pe tine la favorite pe picasa, tot cu numele sotului |

O sa-l anunte pe Costin, o sa sperie... si nu numai
Denisa-Madalina
fericita de
aris26 spune:
merci de info. uite chiar o sa ma duc sa vad daca au si lumanari. eu asa am inteles,ca la coshbuc au tot si buretel si panglica ...tot. dar mai bine dau o fuga azi ca lumanarea si buretelul pot sa-l iau de azi si raman doar florile pt vineri
| citat din mesajul lui Gianina34 aris - cauta lumanarea din timp pt ca noi vineri seara inca alergam si nu gaseam; abia pe la 10 am gasit tocmai la floraria din colt pe care nu dadeam 2 bani Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |

25 martie 2009
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 denisamada - foarte frumoasa lumanarea ![]() iar de bebe, ce sa mai spun... este super dulcica ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Multumim.

Denisa-Madalina
fericita de
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
![]() ![]() ![]() ![]() O sa-l anunte pe Costin, o sa sperie... si nu numai Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Monnvas spune:
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
zaizak spune:
Gianina am fost la medlife in 3 min eram gata rez il avem vineri.Spune-mi te rog daca antibioticul ti-l recomanda ei s-au te duci la altcineva sa iti citeasca rezultatul.
Rivali am luat aparatul de la sensy blue din incita medlife sotul a zis ca nu mai opreste la farmacii,am dat 360 ron.