Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
corect
si cand te pune in genunchi si te apleci sa ridici copilul si sa il asezi iar, spectacol curat pt cei din spate...
nu prea da bine
dar dc tu te simti bine asa....go for it

Eu nu am stat in genunki decat cand mi-a citit rugaciunea aia... de dupa nastere. Nu am ridicat/coborat copilul nicicum. De fapt nici n-a prea avut multa treaba cu mine preotul... nasa a fost "de serviciu". Insist sa cred ca depinde mult de preot.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

denisamada - foarte frumoasa lumanarea
iar de bebe, ce sa mai spun... este super dulcica

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

LA MULTI ANI! Rares-Codrut, bebe de Miruna22

avem 5 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
explicatie: mi-a fost sila sa imi fac eu cont...l-am folosit pe al lui, deja existent ....el habar n-are

Si noi tot contul lui tati il folosim! Dar el stie.

Sa va zic de ratza mea. Am zis sa plusez azi, sa ii dau 200ml piure (mar copt+piersica+BV), nu a vrut decat 120 cu tot "oac-oac tiri-tiri-dam". Am cantat de-am ragusit. A-ha! Dar nu stie ce-o asteapta. Termin de citit ce-ati mai scris si ma duc sa ii pregatesc supitza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Te-am adaugat si pe tine la favorite pe picasa, tot cu numele sotului

O sa-l anunte pe Costin, o sa sperie... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

merci de info. uite chiar o sa ma duc sa vad daca au si lumanari. eu asa am inteles,ca la coshbuc au tot si buretel si panglica ...tot. dar mai bine dau o fuga azi ca lumanarea si buretelul pot sa-l iau de azi si raman doar florile pt vineri

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

aris - cauta lumanarea din timp pt ca noi vineri seara inca alergam si nu gaseam; abia pe la 10 am gasit tocmai la floraria din colt pe care nu dadeam 2 bani , Co florile te descurci cumva insa, sa fii sigura ca ai lumanarea

avem 5 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

denisamada - foarte frumoasa lumanarea
iar de bebe, ce sa mai spun... este super dulcica

avem 5 luni

Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Citat:
citat din mesajul lui cativ13Te-am adaugat si pe tine la favorite pe picasa, tot cu numele sotului
O sa-l anunte pe Costin, o sa sperie... si nu numaiDenisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ne bagam la inca o intalneala? poate mai aflu preferintele sotului...si nu numaiSa ma laud si eu cu doua maimutelemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

acum daca tot am ramas ultima cu botezul ma ajutati si pe mine cu o info? cam cat tzine slujba? eu am programat biserica la 1 si petrecerea la 2. oare nu avem timp?

si 2. acum serios. o sa se uite preotul chiorash daca apar in fusta scurta??? scurta inseamna cam o palma,o palma jumate sub fund

25 martie 2009

1. 45-60 min, depinde de harnicia popii - si daca incepe la timp. Si noi am facut la fel, biserica la 1 si restaurantul la 2.

2. da

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Gianina am fost la medlife in 3 min eram gata rez il avem vineri.Spune-mi te rog daca antibioticul ti-l recomanda ei s-au te duci la altcineva sa iti citeasca rezultatul.

Rivali am luat aparatul de la sensy blue din incita medlife sotul a zis ca nu mai opreste la farmacii,am dat 360 ron.

Mergi la inceput