Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

e de la toyplex din complex auchan militari. a costat cam 230lei

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza
va multumesc mult tuturor pt raspunsuri. deci dupa sfaturile voastre o sa fac asa: sun la local sa puna mancarea pe masa la 2.30 ca oricum nu intra nimeni direct in farfuriile cu haleala si cu fusta, de aplecat nu imi e frica ca sunt experta dar totusi o sa o pun pe mine si daca e prea de tot imi pun pantalonii si ma schimb in mashina(si la asta sunt experta).
anca - decolteu nu mai am mama cu ce sa ma laud...stau mai bine la craci. lumanarile sunt frumoase dar nu se potrivest stilului nostru. ca sa intelegi petrecerea e intr-un sports bar si toti invitatii sunt in blugi. o sa ma duc la piata de flori imi iau tot ce trebuie si o fac eu simpla simpla.

monvas - am uitat sa-ti raspund. e outletul din militari langa kika

25 martie 2009

Aris, imi place mult premergatorul tau, ca noi suntem fan Minnie si Mickey mouse, jucarii numai d-aste aplus Minnie care danseaza asa cu baterie solara...cum sunt florile alea ... deci.. da si tu detalii, sa vedem dc ne incadram ca peste o luna defileaza si a mea in premergator.
mercik

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Buna fetelor!

Nu'sh daca v-am zis da' va zic acu': URAAAAAASC SERVICIUL! De cand am inceput mi-e rau intr-una, mi-e greata mereu, ma doare capul, nu pot manca mai nimic. Azi mi-am facut un test de sarcina ca ma gandeam ca visul ce-l avui acu' ceva timp, de fapt nu se referea la Ilinca insarcinata ci poate nu stie Doamne Doamne cum sa-mi zica si ma ia pe ocolite sa ma obisnuiesc. Era negativ, acum ce sa zic: din fericire sau din nefericire?? In plus alerg spre casa la ora 14 cu tzatzele pline si bineinteles ca-mi gasesc copchilu' satul, eventual dormind. Nu-mi ramane decat sa ma mulg, eu avand energie doar sa zac lesinata intr-un colt. Imi iau concediu medical ca nu mai pot.

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
Si eu urasc serviciul...E istovitor daca ai bebe mic acasa pe ca inca il alaptezi...Eu am facut naveta casa-servici de doua ori pe zi sa hranesc fata...De sapt asta mi-am redus programul si plec definitiv la ora 2...Dar si asa e f greu...
Asta e!Mai ne linistim cu un concediu medical...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aris - cauta lumanarea din timp pt ca noi vineri seara inca alergam si nu gaseam; abia pe la 10 am gasit tocmai la floraria din colt pe care nu dadeam 2 bani , Co florile te descurci cumva insa, sa fii sigura ca ai lumanarea

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Sa vedeti fetelor ce fiori mi-a dat Cativ13... Cum stateam pe net cu ceva treaba, pac primesc notificare ca un anume domn bine m-a adaugat la favories, pe mine si pe albumul picasa. Repede deschid mailul, merg la profilul acelui domn, ca zic, na, uite un admirator care ma pune la favorites, in inima lui, cu ctot cu cei 3 purcelusi... Vorba lui aris] nu mai imi incapeam in piele..., cand, ce vad? domnul era "acel sot cu mai multe iubiri, pus sub lupa psihologului, de la moeciu" . Buuun, zic eu, nu dezarmez, ca poate chiar o fi real, mai stii, m-o iubi omul in tacere, , si merg mai detaliat la profil. Cand, ce vad? Erau DEJA in lista lui de favorites olga si altele... Eee, acu ce fac, cu asa concurenta..., n-am sanse, doar decat dc o fi omu' pasionat de mamaici cu bebei, ca eu am 3, si as iesi best of favorites ... Cati, doar am glumit, .

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Am vazut ca se tot vorbeste de dintisorii...La noi e subiectul zilei...Asta ca avem ceva vreme de cand Miruna e agitata si e croita sa isi manance manutele de tot...Si nu a aparut nici un dinte, doar gingiile sunt foarte intarite...
Sper totusi ca acest chin sa nu mai dureze mult, sa apuce si al meu copil sa se joace in voie fara sa fie tulburata de aceasta durere...of...
Legat de diversificare.Noi am reusit sa inlocuim masa de la ora zece, si am inceput cu supica...Deocamdata suntem la morcov cu cartofel.Inaintam incet si cu alte zarzavaturi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Sa vedeti fetelor ce fiori mi-a dat Cativ13... Cum stateam pe net cu ceva treaba, pac primesc notificare ca un anume domn bine m-a adaugat la favories, pe mine si pe albumul picasa. Repede deschid mailul, merg la profilul acelui domn, ca zic, na, uite un admirator care ma pune la favorites, in inima lui, cu ctot cu cei 3 purcelusi... Vorba lui aris] nu mai imi incapeam in piele..., cand, ce vad? domnul era "acel sot cu mai multe iubiri, pus sub lupa psihologului, de la moeciu" . Buuun, zic eu, nu dezarmez, ca poate chiar o fi real, mai stii, m-o iubi omul in tacere, , si merg mai detaliat la profil. Cand, ce vad? Erau DEJA in lista lui de favorites olga si altele... Eee, acu ce fac, cu asa concurenta..., n-am sanse, doar decat dc o fi omu' pasionat de mamaici cu bebei, ca eu am 3, si as iesi best of favorites ... Cati, doar am glumit, .Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni
explicatie: mi-a fost sila sa imi fac eu cont...l-am folosit pe al lui, deja existent ....el habar n-aremami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Acum ma gandesc...fetele ce-or fi zis cand le-am adaugat la favorites?????mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Legat de ornamentare, noi am mers pe ornament rotund, nu doar pe o parte, mi s-a parut mai vesel, cel pe o parte cateodata poate semana cu jerba...

Si noi tot "rotund" am avut ornamentul. De fapt sferic. L-am facut dupa un model gasit de mine intr-o revista, la Targoviste, dar... a costat mai mult decat ma asteptam. .Mi-a placut foarte mult cum a iesit. Exemplificam:

lumanare botez

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolaeLegat de ornamentare, noi am mers pe ornament rotund, nu doar pe o parte, mi s-a parut mai vesel, cel pe o parte cateodata poate semana cu jerba...
Si noi tot "rotund" am avut ornamentul. De fapt sferic. L-am facut dupa un model gasit de mine intr-o revista, la Targoviste, dar... a costat mai mult decat ma asteptam. .Mi-a placut foarte mult cum a iesit. Exemplificam:lumanare botezDenisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Te-am adaugat si pe tine la favorite pe picasa, tot cu numele sotuluimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

claudela - cat de mult mananca la ora 10?
noi am inlocuit de nevoie 3 mese pt ca nu mai accepta laptele defel. Stie ca o doare burtica de la el si nu mai vrea si pace. Asa ca ma multumesc cu cat mananca din celelalte.Dimineata o iau din patut adormita si atunci inchite un pic de palte prin somn; dapa apuca sa se trezeasca, s-a zis...

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput