Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(72)*
Raspunsuri - Pagina 14
aris26 spune:
e de la toyplex din complex auchan militari. a costat cam 230lei

25 martie 2009
claudela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mababei Buna fetelor! Nu'sh daca v-am zis da' va zic acu': URAAAAAASC SERVICIUL ![]() ![]() ! De cand am inceput mi-e rau intr-una, mi-e greata mereu, ma doare capul, nu pot manca mai nimic . Azi mi-am facut un test de sarcina ca ma gandeam ca visul ce-l avui acu' ceva timp, de fapt nu se referea la Ilinca insarcinata ci poate nu stie Doamne Doamne cum sa-mi zica si ma ia pe ocolite sa ma obisnuiesc . Imi iau concediu medical ca nu mai pot .mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
Asta e!Mai ne linistim cu un concediu medical...
Gianina34 spune:
aris - cauta lumanarea din timp pt ca noi vineri seara inca alergam si nu gaseam; abia pe la 10 am gasit tocmai la floraria din colt pe care nu dadeam 2 bani
, Co florile te descurci cumva insa, sa fii sigura ca ai lumanarea
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
anca_nicolae spune:
Sa vedeti fetelor ce fiori mi-a dat Cativ13... Cum stateam pe net cu ceva treaba, pac primesc notificare ca un anume domn bine m-a adaugat la favories, pe mine si pe albumul picasa. Repede deschid mailul, merg la profilul acelui domn, ca zic, na, uite un admirator care ma pune la favorites, in inima lui, cu ctot cu cei 3 purcelusi... Vorba lui aris] nu mai imi incapeam in piele..., cand, ce vad? domnul era "acel sot cu mai multe iubiri, pus sub lupa psihologului, de la moeciu"
. Buuun, zic eu, nu dezarmez, ca poate chiar o fi real, mai stii, m-o iubi omul in tacere,
, si merg mai detaliat la profil. Cand, ce vad? Erau DEJA in lista lui de favorites olga si altele... Eee, acu ce fac, cu asa concurenta..., n-am sanse, doar decat dc o fi omu' pasionat de mamaici cu bebei, ca eu am 3, si as iesi best of favorites
... Cati, doar am glumit,
.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
claudela spune:
Am vazut ca se tot vorbeste de dintisorii...La noi e subiectul zilei...Asta ca avem ceva vreme de cand Miruna e agitata si e croita sa isi manance manutele de tot...Si nu a aparut nici un dinte, doar gingiile sunt foarte intarite...
Sper totusi ca acest chin sa nu mai dureze mult, sa apuce si al meu copil sa se joace in voie fara sa fie tulburata de aceasta durere...of...
Legat de diversificare.Noi am reusit sa inlocuim masa de la ora zece, si am inceput cu supica...Deocamdata suntem la morcov cu cartofel.Inaintam incet si cu alte zarzavaturi..![]()
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Sa vedeti fetelor ce fiori mi-a dat Cativ13... Cum stateam pe net cu ceva treaba, pac primesc notificare ca un anume domn bine m-a adaugat la favories, pe mine si pe albumul picasa. Repede deschid mailul, merg la profilul acelui domn, ca zic, na, uite un admirator care ma pune la favorites, in inima lui, cu ctot cu cei 3 purcelusi... Vorba lui aris] nu mai imi incapeam in piele..., cand, ce vad? domnul era "acel sot cu mai multe iubiri, pus sub lupa psihologului, de la moeciu" . Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
el habar n-are
cativ13 spune:
Acum ma gandesc...fetele ce-or fi zis cand le-am adaugat la favorites?????
mami de Silvia Ioana
denisamada spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Legat de ornamentare, noi am mers pe ornament rotund, nu doar pe o parte, mi s-a parut mai vesel, cel pe o parte cateodata poate semana cu jerba... |
Si noi tot "rotund" am avut ornamentul. De fapt sferic.
.Mi-a placut foarte mult cum a iesit. Exemplificam:lumanare botez
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
.Mi-a placut foarte mult cum a iesit. Exemplificam:lumanare botezDenisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Gianina34 spune:
claudela - cat de mult mananca la ora 10?
noi am inlocuit de nevoie 3 mese pt ca nu mai accepta laptele defel. Stie ca o doare burtica de la el si nu mai vrea si pace. Asa ca ma multumesc cu cat mananca din celelalte
.Dimineata o iau din patut adormita si atunci inchite un pic de palte prin somn; dapa apuca sa se trezeasca, s-a zis...
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni