**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**
Raspunsuri - Pagina 9
DidiAlex spune:
Andrada, am inceput sa te recunosc. esti in efervescenta gravidiei . Tare mult ma bucur..ca ai revenit..pe plantatie
Mica, iti trimit acu niste date de contact, io nu am reusit sa primesc de la pretena mea un feed-back, dar o poti apela tu direct, e o pretena buna, silvia.
ella, la noi nu a fost tuse seaca, parca s-au linistit, dar david tot ma urla noaptea vreun ceas, de la 1-2..ca adorm pe fotoliu sau il inghesui pe Robert. sa raman pe faza. Am folosit Emser, Inhalationslösung (solutie de inhalat) mi-a mi-a dat vreo 30 de sticlute, o mamica, cea care mi-a imprumutat si aparatul, ca ti-am spus ca dr a fost impotriva. Ah, si mamica asta mai foloseste la copii ei Singulair, pe care sper sa mi-l aduca si mie din ro o cunostinta, ca tot prescris trebuie, sau poate noul medic imi va recomanda el.
Liv, dupa mesajul de ieir am scotocit io in pozele tale si l-am vazut pe Matei in cort. Asta e si un proiect de al meu, de viitor sa mergem cu cortul. sotzul meu mergea cu bunicii lui. Personal, nu am ajuns niciodata, dar parca as experimeta langa copii mei.
An@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_So M-a tras Liviana de maneca din cauza chiulului de pe forum, asa ca m-am simtit sa raspund la apel. Cred ca venim si noi la intalnire, da' trebuie sa ma uit inainte la poze sa va recunosc, ca n-am mai fost la nici o intalnire pana acum. Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007) poze cu noi |
Carmen, daca nu ne recunoastem noi, poate se recunosc ele, ce zici?
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Acum 3 ani avem deja 3 teste clar-pozitive in mana....acum la 2,4 ani, Ana imi da definitia fericirii:
- Ana esti fericita? (o intreb duminica dimineata in drum spre parc, unde se tinea ultima piese de teatru de papusi din vara asta, si anume "Pacala")
- Daaaaaa!
- Ce inseamna pentru tine fericirea? (na, ca te-am incuiat ...pai, ce, numai tu sa-mi pui intrebari grele)
- Mmmmmmmmmmmmmm
- Cum simti tu ca esti fericita?
- Simt ceva .... asaaaaaaaa...BUN! (cred ca in momentul ala se gandea la "ciociolata" - fericire = ciocolata )[/i]
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lbelciug
My apologize. La intalnirea aia am lipsit eu. Va asteptam si pe dvs, mami de Ana. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) Vara 2009 |
Da, mey, de ce ma tragi de urechi degeaba?! Eu stiu o sg intrare din Tineretului, aia de langa metrou, asa ca va rog sa ma ghidati.
Ioana13 spune:
Didi, ma poti ajuta cu bicicleta fara pedale? De care aveti voi? Firma? Eu am gasit pe siturile Ro de la Worker Bonce si de la Puki. Pina la ce virsta se folosesc in Germany?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
arcadia spune:
kay multa sanatate Soniutei sa ne tii la curent veniti la intalnire?
gravi ce tare si mie mi-e frica de intuneric
andrada, dar doarme ceva Antonio, 14 ore, fata de 12 ale lui Calin, as vrea si eu asa ce fain e sa avem un medic la indemana
ella, sanatate bobitului si noua tot cizme de zapada ne lipsesc a, si caculita de iarna pentru Sanzi
tare as vrea si eu la intalnire, dar nu stiu daca ajung ca n-am masina in we..sa vedem. daca da va gasesc acolo
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina
Carmen_So spune:
Vai, An@, nu pot sa cred, am vazut poza si mi-a picat bolovanu'. Vasazica, tu erai la ferma animalelor? si eu am poze in care apar fetele, am una in care zici ca se dau cap in cap. Trebuia sa ma tragi de maneca, eu, daca n-am mai intrat de mult, nici n-am mai vazut poze, recente cu capsuneii. Bine, deci te voi recunoaste pe tine si pe Liv. Abia astept sa cunosc si restul capsuneilor si capsunelelor.
lbelciug spune:
Didi, da, aici am pus poze din vacanta lui Matei oferita de parintii mei nepotului nr 1:
http://picasaweb.google.com/liviana75/VacantaVara2009Matei#
Nu credeam ca intereseaza si mamicile de capsuni, asa ca am pus linkul doar la Braduti.
Au fost 2 zile la munte si 2 la mare cu el, cazare la cort si normal ca i-a placut.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
DidiAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Didi, ma poti ajuta cu bicicleta fara pedale? De care aveti voi? Firma? Eu am gasit pe siturile Ro de la Worker Bonce si de la Puki. Pina la ce virsta se folosesc in Germany? Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Hei, ioana, io is pe fuga..tre sa imi salt sotzul de la servici. Dar nu as putea sa tac. Sunt asa incantata de laufradul asta ca il laud la toata lumea. este perfect pt varsta asta, dar ce sa zic ca io il folosesc si la ala mare, e MINUNAT
Deci noi am luat puky, asta e cel mai bun dupa parerea mea. am studiat si restudiat, 12" dau detalii data viitoare, dar cauta cu incredere si tot asta l-as recomandat inca o data.
www.puky.de/homepage/produkte/laufraeder/4038.htm" target="_blank">aici e al nostru. E nevoie de frana de mana, acu nu o foloseste decat daca strig io dupa el, e foarte importanta saua, putin ridicata si are loc de tinut picioarele. Se regleaza la inaltime atat coarnele cat si saua. Deci merge folosit si la 115 cm cat are nr 1 al meu. si tre sa iti zic ca io sunt ferm convinsa ca la 36-40 de luni David se va urca pe bicicleta si va merge fara nici o
Edit: uitasem link-ul
problema..adika m-a scapat de cocosat
andradap spune:
Ioana13, antibioticul strica (adica nu omoara doar bacteria pt care e dat ci si altele) flora intestinala saprofita. De aici rezulta diareea. Faptul ca scaunul are o culoare usor verzuie se poate datora si faptului ca nu a mancat mai nimic zilele astea.
Didi, nu cred ca e efervescenta gravidiei, ci mai degraba efervescenta ultimelor zile de concediu… Ma rog, ultimele pana la Craciun
Carmen_So, da… de locul acela de joaca vorbesc eu. Acolo ne intalnim pana la urma?
La sedinta am fost un dezastru. Noroc cu sotul ca a venit si el. Ca eu intre 2 ameteli si 3 stari de voma, nu am priceput mare lucru...
Va las... fug la joaca.
de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0