**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Vaaai, multumesc, ii dau si sotului sa citeasca Da, o sa fiu mai tunsa, nu stiu daca mai putin ravasita, e in fct de cum ajung la coafor. Eu nu stiu intrarea aia, ca nu prea cunosc parcul, pe unde trebuie sa vin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna

Vad ca va pregatiti de intalneala.Ce frumos!Ne gandim si noi la voi!
Noi mergem in continuare la tanti la gradinita.Acumuleaza saptamanal cuvinte noi in engleza.Vb intr-o ameteala de limbi de numai ai calsei in inteleg.De ex:AJION FLYING(ZBOARA AVIONUL).
Merge zilnic la gradi din 1 sept. cate 2 ore pe zi.Cam atat ne permitem si sincer 2 ore mi se par destule

Arcadia si Rares si-a modificat programul dar asta pt ca eu merg la munca dupa amiaza si eatunci el merge la gradi (intre 1 si 3 )si doarme de la 3 jumate pana la 5 si pe urma e fresh pana la 10.

Felicitari noilor burtici pentru curajul de a o lua de la capat.Noi o sa ne oprim aici.Sora-mea facem un alt IVF acum si speram la un alt pui in familie la anu.

As vrea sa va intreb cu ce ati trata voi o cuticula infectata.Am observat de dimineata la R ca are degetelul mare usor inflamat la baza unghiei si pielicita pare taiata deci cred ca de acolo i se trage.

Va pupam si sper sa imi dea cineva o idee de tratat in casa ca pana acum i-am pus un pic de bephanten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ella, Multumesc! Si sanatate lui BOB.

Ioana13, din ceea ce ai scris zilele astea, intr-adevar reiese ca tratamentul antibiotic este cel mai indicat. Ce ti-a prescris medicul? O cefalosporina… cumva Zinnat? Daca respiratia e ingreunata, atat de prezenta mucozitatilor, dar si de cea a spasmului laringeal, atunci si in cazul vostru sunt indicati aersolii. Dar nu fara antibiotic, cel care are rolul de a “ucide” tintit bacteria incriminata. Sanatate multa !

Arcadia, Antonio inca mai are somnul de pranz, care dureaza 3 ore. Se poate trezi si mai devreme de 3 ore, darn u e chiar in apele lui… desi morocaneala nu-l tine mai mult de 15-20 de minute. Iar seara se culca la 21:30 si se trezeste pe la 08:30-09:00. Daca nu doarme la pranz… pe langa faptul ca e agitat toata dupa masa, se culca de pe la 18:30-19:00 si se trezeste a doua zi dupa 09:00.

Liviana, eu vin la 18:00 in Tineretului. Presupun ca te referi la locul acela nou amenajat, cu “mocheta” cauciucata si tot felul de leagane, tobogane, chestii de catarat, etc… Daca la ala te referi, atunci e super. Lui Antonio ii place la nebunie acolo.

Didi, ma bucur ca e mai bine! Si… felicitari pt. sofat (acum am mai recuperat din citit si m-am mai pus la current…). E mai bine mai tarziu decat niciodata.

Kay, sanatate Sosonicii!!! Apropos de rosioare… cred ca stiu de unde I se trage apetitul asta crescut. Parca mi-aduc eu aminte de ceva de acum vreo 3 ani, cand cineva –nu dau nume- cauta pe sub vitrine/dulapuri ultima rosioara!!! Sa fi fost la “cerintele” Soniei?

Fug si eu sa ma pregatesc, sa mai fac cate ceva, ca dupa masa ma duc la sedinta cu parintii de la gradi… PRIMA sedinta cu parintii la care ma duc si eu in calitate de PARINTE… woooow ce bine ma simt. Parca mai ieri stateam infrigurata cand mergea mama la sedintele de la scoala… mai ales daca facusem vreun pocinog recent.

Cand sa postez mesajul, am vazut ca a scris si Carstea… Asadar, in general inflamatia, are o spina iritativa (ca doar nu apare tam-nisam), care poate fi un colt de unghie, sau chiar o pielita taiata ceva mai adanc. Deocamdata iti recomand sa te uiti atent sa vezi daca nu e vorba si de un colt de unghie. Caz in care, e musai sa-l indepartezi. Apoi, badijonezi locul respectiv cu BETADINA (acelasi lucru il faci si daca nu e coltisorul de unghie). Atentie, acest “panaritiu” poate fi cauzat si de o micoza. Deocamdata simpla aplicare de betadina e sufficient. Si vezi cum evolueaza pana maine. Poti aplica local si o crema cu actiune antifungica si antimicrobiana, denumita EXODERIL (subst. activa: NAFTIFINA), in cazul in care nu se retrage inflamatia deloc.SUCCES.

de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andrada, eu recunosc ca nu am mai fost demult in Tineretului si ca nu stiu locul de joaca nou amenajat.
Te rog explica-le tu fetelor (si mie ) cum se ajunge acolo mai exact. Merci frumos. Eeee, si ce bine e sa avem (iar) un dr printre noi.
Gravi-doamna, asa, fa-ti intrarea cum se cuvine caci pana acum ai absentat de la intalnirile capsunilor (nu ca ar fi fost multe).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Poate ajungem si noi, depinde de cum se trezeste don'soara (ca si noi avem somn de pranz de 3-4 ore).

Beeeeiii, si duamna-Gravi nu a absentat chiar de la toate, ca am io poza cu ea de la intalnirea din herastrau de anul trecut .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

MULTIMESC pentru raspuns ,ANDRADA.Bineinteles ca nu am betadina in casa si am dat comanda din Romania ca din fericire vine maine cumnatu la noi in vizita.
Cred ca si-a tras de pielicica ca l-am mai vazut facand asta.Sper ca Bephantenul sa nu-i faca rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

Poate ajungem si noi, depinde de cum se trezeste don'soara (ca si noi avem somn de pranz de 3-4 ore).

Beeeeiii, si duamna-Gravi nu a absentat chiar de la toate, ca am io poza cu ea de la intalnirea din herastrau de anul trecut .

mami de Ana (22 mai 2007)

My apologize. La intalnirea aia am lipsit eu.
Va asteptam si pe dvs, mami de Ana.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Locul de joaca, este situat imediat dupa Palatul Copiilor. Se vede bine din strada (Bd. Tineretului), dupa ce treceti de "palat".

de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Andrada, multumesc mult. Ne-a dat Augmentin si ne-a mai prescris, pt datile viitoare, sa il avem in frigider sultamicillinum. Ca cica il putem lua compensat si ca e bun, dar acum i-am dat augmentin. Cred ca isi face efectul, dupa 2 zile jumate de nemincat nimic in afara de lapte si ala de foame mare, a mincat azi la 1 si supa si felu 2 cu supliment la fiecare.
Voiam sa folosesc aparatul cu aerosoli pt a ii introduce mai usor antibioticul.. ma intrebam daca merge. Tare greu il dau cu dozatorul ala de la Nurofen, dar am reusit! De tusit tuseste f putin, productiv, din git. Sper sa nu coboare mai jos.

Oare e efectul antibioticulul kk verde diareic? Nu a mai luat antibiotic pina acum si nu stiu daca e normal. I-am pus Biotics in lapte.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

M-a tras Liviana de maneca din cauza chiulului de pe forum, asa ca m-am simtit sa raspund la apel. Cred ca venim si noi la intalnire, da' trebuie sa ma uit inainte la poze sa va recunosc, ca n-am mai fost la nici o intalnire pana acum.

Andrada, care loc de joaca, cel de dupa Palat, da, nu intri in parc chiar pe langa Palat, ci mai mergi un pic pe bulevard. De asta zici?

Mergi la inceput