**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ioana in cazul lui Patrick nu cred sa fie utili aerosolii. Acestia au rolul de a favoriza patrunderea unor substante mai profund in plamini, ori in cazul lui infectia e localizata la amigdale. Daca e amigdalita pultacee singurul remediu este antibioticul. Si pentru durere poti incerca Tantum Verde spray, am folosit si eu si Andrei pentru faringite si am simtit diferenta.
Azi iar l-am dus pe Andrei la ai mei, maine la prima ora plec in deplasare pentru cateva zile. Abia l-am convins sa plecam, imi tot repeta sa il iau si pe el cu mine, eu ii puneam hainutele in ruscac, el le scotea si le imprastia. L-am convins cu promisiunea ca ii iau un calut sa se plimbe cu el la intoarcere, dar el vrea neaparat si caruta . Asa rau imi pare de el, nici nu cred ca mai stiu unde ii e locul de atatea plimbari. Plus ca ma simt eu foarte inconfortabil cand tot plec, trebuie neaparat sa ma mobilizez sa invat pentru rezidentiat. Didi cand mai esti prin zona intreaba-ma, am vazut ca funcioneaza.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

na ca m-am razgandit

mai sunt capsunei care si-au scos somnul de pranz? calin se culca pe 8.30-9 seara si se trezeste pe la 9, iar la pranz ioc.

madaiulia cand te intorci din deplasare astept sa-mi spui cat ai mai invatat

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica,

site? vreo idee buna de start-up?

cu casa...de cumparat, cred ca mai bine spun ce mai am de cumparat, ca am cam terminat cu achizitiile in aceasta etapa; deci ne mai trebuie galerie si perdea de living, am luat numai draperia.
Asteptam mobila care vine peste 2 weekenduri si gata ne mutam; intre timp am impachetat si dus o parte din lucruri.
Bine, mai sunt mici chestii in special accesorii (flori, tablouri,etc) , dar eu mereu o sa mai gasesc cate ceva de cumparat prin casa

inca nu am inceput cu bronchovaxom ca asa cum ii spuneam si doamnei dr. Andrada, dr. Stanciu de la Budimex (Andrada spune si nu numai cica e o somitate) recomanda inainte de brochovaxom un alt vaccin care e Lantigen B.
Ca asta e pentru bacterii si Broncho pentru virusi.
Asa ca acum nu stiu ce sa fac, ca daca dr Stanciu zice asa, o fi stiind el de ce.
N-am fost eu personal la consult ci o fetita care e de-o seama cu si care de cand a inceput gradinita se "distreaza" ca si cu raceli si altele.

Andrada ca sa-ti raspund, n-am aflat motivul pentru care recomanda imunizarea dupa schema asta, adica mai intai lantigen B si dupa aia bronchovaxom, dar cica asta ar fi o schema recomandata copiilor mai mici de 3 ani.

Betty,
am primit aparatul salin, l-am pus in priza; se aude ca un foen dar foarte silentios , nu cred ca ne va deranja la somn.
Pana si curierul de la Cargus a zis ca are unul luat pentru fetita lui si ca de cand l-a pus, fetita nu a mai racit deloc, adica de 1 an jumate.

Didi,
ce-ai pus in inhalator?
Noi nu vom mai folosi pe viitor Flixotide, ca asnoapte sunam pe linia de urgenta de la CMU si la 112, ca respira sacadat; a facut asa si prima seara de Flixotide da atunci avea febra si am crezut ca e de la asta; asnoapte, deci a doua seara de Flixotide, n-a facut febra dar respira sacadat asa ca am tras concluzia ca este efect secundar de la Flixotide; mi-a confirmat si pediatra care era pe urgenta la CMU si mi-a zis sa continui numai cu ser in inhalator.
L-am pazit pana spre dimineata si suntem chiauni.
Daca mai avem probleme, revenim la adrenalina pe care o tolereaza f bine.
Admit insa ca flixotide i-a luat tusea de la prima sedinta deci daca este tolerat, este foarte indicat in tusea inecacioasa.

Ioana13,
nu te ajuta aerosolii , decat daca tuseste.
Andrada stie mai multe, mi-a expliat si mie ce si cum.

Andrada,
ma bucur ca ne scrii; au lipsit de aici mesajele tale.

Oana,
eu imi amintesc si faza cu rosioara si faza cu ambalajul

Venim si noi la Baby expo; e echipat de iarna; doar cizme de zapada ne lipsesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Didi, .

Ella, dac te qpuci sa citesti ce side effects are flixotde... Da mai la toate gasesti cines tie ce nenorocire...

S muceste in continuare. Ba acum mi se pare ca ii are si in plaman, n-am ascuktat-o la plamani, dar pare sa traga putin mai mult din coaste si sa ridice umarul cand respira in somn. Insesizabil, dar ochul meu vede . trebuie sa aplic si testul suprem, pulsoximetrul, da mi-e frica, mai ales noaptea, mai ales ca dr ei nu e de garda. Asa mai bine nu stiu. A trait ea si cu 68%, nu-i bai un 90%.. Apropo, andrada, ne laudam cu 98-100% .

Ma duc sa scot stetoscopul ala bun, de duminica , ala pediatric si sper sa nu ma delectez cu wheezing...

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Exact cum ma astetam... Stangul curat, dreptul lobul superior.. WheezIng mama ma-sii de treaba ... Tot speram ca o fac sa tuseasca sa vad daca se mai misca ceva, da nimic... O las pana dimineata, o aspir strasnic si sa vad ce si cum... Azi am scos-o si in parc, ne-am jucat fara alti copii , de fapt cand se apropia cineva anuntam ca e bolnava si ca se ia... Dar imi tot vine in minte ce zicea un dr neamt: "this is not a lung to go out with " ... si respira mai greu dupa parc azi... Offf ca astept dimineata si daca prin minune ma insel si dimi are plamanul liber, e bine. Daca nu, merg la dr, macar sa o asculte si sa imi dea o schema de inhalatii.. Adica ventolin la 4-6 ore .

Ella, sa stii ca S prefera rosioarele micute a renuntat azi si sa sustraga un kinder cand a vazut rosioarele .

Io fac noapte semi alba. Mai e cineva pe aici?

Noapte buna celor care dorm.

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv si ella e un site de vanzari online. Daca stiti pe cineva spuneti-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Arcadia, MAdaiulia, Ella, mersi pt raspunsul cu aerosolii. MA convinsese si farmacista... ma gindeam ca este o posibilitate sa ii dau antibioticul asa, ca nu voia nimic sa inghita. Aseara insa a inceput sa manince mar si apoi putin cu forta si antibioticul.

Sanatate copilasilor bolnaviori!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Multumim pentru aprecieri! Nu am reusit sa pun si restul pozelor, sper sa ma mobilizez pana la Craciun In ceea ce ma priveste, Liviana, acolo sunt in varianta ravasita, netunsa, nevopsita. Ne vedem la intalnire. Noi sambata pe zi avem o aniversare, dar suntem disponibile dupa-amiaza, dupa 5/6/7, in fct de cum se trezeste Mara. Sau duminica.
Imi pare rau sa citesc de atatia copii bolnavi. Multa sanatate tuturor! Noi am reusit sa depasim un episod cu muci (de o saptamana) si febra (doar o zi), dar ma pregatesc psihic pentru la anul cand Mara va merge si ea la gradinita.
Legat de frici, si Mara a dezvoltat de curand frica de intuneric. De asemenea, vorbeste in somn, incepe sa planga si sa strige dupa mine/sot. Mai haios e ca, de cand cu frica ei de intuneric, si eu ma uit cu teama cand trec pe langa o camera in care e lumina stinsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

`neata!
Azi noapte ne-am trezit cu Andrei intre noi. Mai imi luase si perna smecherul. Habar nu am cand a aterizat la noi in pat, nu am auzit/simtit nimic.
Madi, Andrei e innebunit dupa aspirator , trebuie sa am grija sa nu traga de el. Si cand sterg praful trebuie sa ii dau si lui o carpa curata si el sterge dupa mine
arcadia, ne oprim la 2 copii. Sunt de ajuns. Eu deja innebunesc de stat acasa. E frumos sa petrec timp cu copiii, dar simt ca ma plafonez rau de tot. Parca mi se reduce si vocabularul, uneori de abia imi gasesc cuvintele. Vorba unei prietene, o sa ajung sa stiu sa zic numai „mananca tot”, „stai pe olita”, „hai la nani” Daca e sa se intample totusi, il pastram si pe al 3-lea
Andrei se culca la ora 21 si se trezeste pe la 6-6:30 (cu vreo 2-3 treziri pe noapte) si la pranz doarme de la 13 pana pe la 15:30-16. Daca nu-si face somnul de pranz nu ne mai intelegem cu el dupa-amiaza. Si daca trece de ora 13 imi cere el la nani.
madaiulia, imi pare rau ca trebuie sa il lasi asa, dar e pe maini bune la bunici
ella si kay, multa sanatate lui Bob si Soniei!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gravi, frumusetea (si supletea) ta razbat prin parul netuns/nevopsit si oricum la mare nu se recomanda expunerea parului proaspat vospit. Sa inteleg ca in w-e te vei dezvalui neravasita? Iti dau mesaj cand/daca ajung la Baby-expo.

Pana atunci fac o propunere pt intalnirea capsuneilor: SAMBATA la orele 18 in parcul Tineretului la locul de joaca de pe partea cu strada. Cine se inscrie? Andrada?

Mica, am trimis un email sa vad ce-mi raspunde persoana pe care o vizez ca sa te ajute.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput