**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**
Raspunsuri - Pagina 10
kay spune:
Noi zicem pas la intalnire, doar suntem mucioase... Ea mai mult decat mine... Doar dafa vrea careva niste muci, e super oferta si e si virala treaba, dam garantat !!! doar daca gasesc o bula sa o bag pe S si o rostogolesc prin parc
am venit de la dr... Dupa tuse tuse tuse i s-a eliberat aproape de tot plamanul si e bine. Ser si atat.
Andrada, mai tii minte cand am mers de-am innebunit pe jos cautand parca un spital, policlinica, ceva? Vai ce ma dureau picioarele... Acum amintindu-mi par a e ceva din alt timp, cu soarele spre apus praful de pe strazi... Ehe, ce vremuri
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
arcadia spune:
liv super, si eu vreau sa merg cu cortul cu puii
didi si calin e innebunit dupa vehiculele fara pedale, asa ca cred ca am sa ii iau si bicicleta. numai ca nu vazusem decat coloma, daca as gasi la noi puky ar fi super
ioana, spune-mi si mie te rog unde ai vazut laufrad puky
edit: am gasit, chiar LR 1Br pe care il are Didi il iau
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina
Ioana13 spune:
Mers mult Didi! Cit cots in Ge aia de care ziceai? CAre se vede jos in poza? DAca e diferemta mare poate combin pe cineva de acolo sa o cumpere.
http://www.toyz.ro/biciclete-fara-pedale/puky/bicicleta-fara-pedale-lrm-roz/
Arcadia, sus. Au preturi cam piperate, alea cu frina. Dar bucuria copilului tau... nu se compara cu nimic... mastercard
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
arcadia spune:
Ioana, ce tare ai fost cu mastercard
in cazul meu, bucuria copilului si placerea mea de a cheltui..dar pe chestii pt copii
in DE costa 100 de euro aia cu frana, deci la noi e cu 100 lei mai scumpa. chiar ma intrebam ce ce naiba is toate mai scumpe in ro...
mica0307 spune:
Pai de ce nu luati www.micro-scooters.ro/produse/mini-micro-pink.php" target="_blank">asta daca tot vreti fara pedale? Eu asa am luat pt Maya.
arcadia spune:
nu stiu daca Calin s-ar descurca pe trotineta, e obisnuit sa foloseasca ambele picioare in acelasi timp, asa ca prefer sa ii iau ceva ce stiu ca o sa ii placa, mai ales ca e destul de scumpa probabil o sa vrea si trotineta cand va creste..traiasca mastercardul
Ioana13 spune:
Andrada, stiam eu ceva cu flora intestinala, de aceea nu m-am panicat f tare la vazut kk aceea diferita. Sa ii dau 5 zile tratament cu antibiotic, chiar daca ii trece dupa 3? Trebe sa iti treci undeva contul, sa depun nite bani pt consultatie... poate se stringe de un laufrad cu frina.
Arcadia, acum am vazut ca te-ai hotarit sa iei! Adevarul e ca nu am vazut biciclete ca cu cadru metalic sub 3 milioane si alea mici si cu rosti ajutatoare... si fara garantia calitatii, asigurata de consultantul oficial in laufraduri, Didi
Mica, si eu l-am vazut f interesat de mersul in fund .. ca e f comod, cu ajutorul picioarelor. A facut niste ture prin CArrfour cu ceva masinuta pe acelasi principiu de deplasare, dar era cam mica pt el. Merge MAya cu trotineta?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
kay spune:
Ioana, eu stiu ca daca ii dai mai puti. Decat e indicat mai mult zapacesti treaba, se vindeca pe moment dar nu face decat sa capete imunitate bazdagania si nu rezolvi nimic pt ca o sa revina mai plina de forta...
Bai m-ati zapacit cu mergatoarele astea cu roti eu am patit-o cu S intr-un magazin din G sau A, eu cautam sa fac si io ca omu un pipi si S s-a amorezat profund de o trocicleta d-asta nu stiti in ce urlete am scos-o de acolo, am ratat si pipi si s-a smiorcait vreo 2 ceasuri batute de clopotul bisericii ... m-as baga si eu sa-i iau una, dar parca tindeam spre tricicleta micai, nush de ce... Cre ca o pacalesc pe kica sa ne intalnim sa o testez pe S, sa vad cum ii place si pe urma , im functie de orele pe care le jeleste si dupa asta pot sa dau cu mastercardu' dupa ele.
Ah, nu va mai zic ca am fost la aida cu vreo 2 saptamani inainte sa nasca si ne-a facut o tura prin mall... Toate magazinele care aveau masinute, trococlete, trotinete sau orice cu roti au fost musai vizitate si magazinele reamenajate... Saraca aida abia se mai tinea pe picioare... Da n-am vazut d'aia cum ziceti voi... Si daca nici la timisoara nu ii..
Va , am de strans prin casa ca maine ne onoreaza soacra ... a venit asa, tam-nesam... Am, n-am treaba maine sunt zambete...
************************************************************************************
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
kay spune:
Am terminat ordinea... Maine dimineata dupa ce isi mananca S cerealele dau cu aspiratorul, ca oricum aspir zilnic dupa micul dejun... Da asa am strans, ca mi-e maine dimineata sa nu ma sperii ca nu recunosc casa...
Noapte buna, sting eu lumina.
S