**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza fetelor,

Kay, asa este... si numai tu erai de vina, ca aveai mediul de familie la o policlinica pe care nici macar nu o cunosteai. Dar lasa ca am umblat parca si prin ploaie in drum spre Sanador... si asta doar pentru a ti se debita niste tampenii, daca mai tin eu bine minte...

Ioana13, evident continui tratamentul antibiotic, chiar daca simptomatologia s-a remis. Acest fapt nu implica musai si disparitia bacteriei. Si deci, intrerupand acum antibioticul, nu ai face decat sa determini rezistenta la antibiotic a bacteriei respective, asa cum a spus si Kay. Sfatul este ca o data inceput un antibiotic (ales tintit si nu empiric) sa se administreze minim 5 zile.

Fetele, nu mai stiu... ramane stabilit acel LOC DE JOACA??? Pentru cele care n-au mai fost, va garantez ca se merita!!!

de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Noi nu putem venii la intalnire , Matei este in continuare la mama si vreau sa-l aduc la sf lui octombrie si inca nu stiu ce sa fac: cresa, gradi sau soacra

Am o intrebare la mamicile de fete:
Vreau sa-i cumpar finutei mele de ziua ei - face 2 ani - o jucarie. Cu ce jucarii se joaca fetitele la aceasta varsta? Ii plac papusile, dar deja are o colectie intreaga si se joaca doar cu vreo doua.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

D-na dr andradaaaa avem si noi o problema. Si buna faza cu cardul....sa bagam si noi ceva pentru consultatii.
Maya a fost racita acum vreo 2 sapt cu temperatura cu singura noapte. Dupa a ramas cu tuse i-am dat humex, prospan...nu a mers. De vineri am inceput cu ceai de ceapa cu miere. Sambata am fost la dr si ne-a spus ca nu are nimic la plamani, doar putin bronhiile incarcate sa ii dau sinecod....pe care l-am inceput abia marti seara (tusea foarte rar si incepuse sa rupa tusea, dar am zis ca daca nu i-a trecut sa ii dau sinecod)....de ieri insa tuseste mai rau, a devenit iar seaca, azi noapte a tusit mult tare, pana a vomitat, s-a deranjat si la stomac de la sirop, cred, ca face kk foarte moale...ce ar trebui sa fac???
Binenteles, sa sun pediatra ei....dar e la Targu Mures si nu poate sa vb pana dupa amiaza...
Dimineata nu i-am mai dat sirop de tuse, doar miere si puf cu tantum.

tamara intre jucariile preferate ale Mayei sunt: o geanta cu diverse prostii (ruj, oja etc de jucarie, evident) si un lapatop de la disney.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Carmen_So, te-as fi tras de maneca, dar nu eram sigura ca esti tu (nu-mi mai aminteam cu o cheama pe nr. 1...apropos seamana tare bine cu tine) si am pus poza abea dupa ce ai postat si m-am mai uitat o data la pozele de la semnatura.
Cred ca ai pierdut faza cand a mea ii oferea niste firmituri din cornul ei la a ta: "vrei si tu?"

Tamara, Ana, dintre cadourile primite de ziua ei, a fost incantata de:

pe locul 1: o bucatarie completa (vezi ca sunt multe modele si unele au piese mici). Noi avem asa. Mare succes!!

pe locul 2: aripioare de fluturas + bentita cu stelute+ bagheta (asta

locul 3: ferma de la fisher price:FERMA

Mai sunt carticele care ascund ceva (preferata ei este una "Ganganiile"...SUPER!! cu diferite texturi pt fiecare insecta, ff frumos colorata...de la Diverta. mai sunt si cu alte subiecte: lumea subacvatica,..)
Trusa de dr. iar este apreciata (dar si aici sunt unele cu piese mici..deci grija cand alegi).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am mai pus cateva poze de aici http://family.webshots.com/photo/2059459940102686232AOpTbA
Tamara, eu nu i-am mai luat cine stie ce Marei, in schimb am fost in we la Carturesti si s-a jucat mult cu o bucatarie complexa pe care o au ei acolo, cu tot felul de craticioare, toaster cu felii de paine din lemn, legume si fructe din lemn etc. I-am luat niste carti cu abtibilduri, gen poveste. Vad ca-i plac. Si i-am luat xilofonul cu Winnie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
nu-mi vine sa cred ce activitate pe aici. Apar fetele una una. Bravo.

Andrada, nu mai pleca ca doar vezi ce lipsa de medici avem asa ca stai prin preajma .
Ana, de unde ai luat bucatarioara aia si cat costa. Eu vroiam sa-i iau Elizei bucataria de la Quelle, dar parca asta e mai interesanta. Adica ar preocupa-o mai mult.
KAy, hai ca incet incet isi revine si Soniuta.
Liviana, ai deja baiat care se fotografiaza cu fete. Gata...... e baiat mare.

Noi suntem bine,isi revine si minunea mea cu nasucul.
Chiar si sotul si-a revenit brusc de ma tot intreb oare citeste si el pe aici? ca imediat dupa ce l-am spus parca era altul.

Va las ma bag la lucru, am o gramada de facut si sedinte azi, ajung pe la 8 acasa. asa ca va doresc o zi buna.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica, pt tuse iti recomand siropul STODAL. Este format dintr-un amestec de compusi homeopatici. Il poti administra atat in cazul in care tusea este seaca cat si daca aceasta este productiva.
Evident, cel mai bine este s-o vada un pediatru. Daca dr. ei nu vine azi, iti recoamand sa mergi la un alt pediatru, care sa o vada. Sa se uite ce si cum e in gatul ei. Sa-i asculte din nou plamanii, ca nu se stie cum e acum. Abia, dupa ce va stii cum arata, iti va putea recomanda un tratament. Dupa cum descrii pare a fi o herpangina.
Tot ce pot sa-ti recomand este ca daca face febra mare sa-i administrezi antitermice(Paracetamol, Nurofen) si antiinflamatoare(Nurofen). Si siropelul de mai sus in vederea ameliorarii tusei. Altceva, nu pot zice fara sa o fi vazut-o.

Sanatate multa si sa ne tii la curent.

de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Graviduta, la care Carturesti ai fost?

Vas, a primit bucataria, dar cred ca din Cora/carefour a luat-o. Am vrut eu sa-i cumpar si vazusem in Cora vreo 3 modele dar aveau multe piese mici si nici nu erau asa complexe. Modelul asta nu-l vazusem, dar nici nu ma mir, pt ca in general cutiile astea mari sunt puse sus pe ultimul raft si eu nu ajung . Preturile erau intre 70-120 ron (cam p-acolo). Dar merita! cel putin in primele saptamani, se juca mult timp singura cu ea fara sa ma solicite, fara sa se plictiseasca.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Cel de langa Patria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

kay laufradurile astea abia au aparut la noi, pana acu nu se gaseau. imi pare rau ca nu o vedem pe Soniuta.. bafta maine cu soacra

An@, de unde ati luat ferma Fisher Price?
ce faina este poza asta

eu ajung aproape sigur la intalnire.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput