**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

andrada, iaca am si eu o intrebare pentru tine (sau pentru cine stie): stodal este pentru tuse seaca sau productiva? (ca sora-mea tuseste de vreo 2 saptamani..) dar plantusin?
multumesc

An@, m-ati omorat cu prajitura asta ce e, de unde e luata?

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia
multumesc

Pai cin' te pusa sa te uiti, tu bortoasa, la poze cu praji?
prin perioada aia descoperisem cofetaria Magic (parca), pe Octavian Goga (daca stii unde e Casa de pensii ?sau ma isimplu: in diagonala cu posta Vitan)..au multe prajituri/torturi bune si proaspete (au laboratorul lor). Mai e una care imi place: Foret Noire (e de cioco cu visine ).

Ferma de la FP am luat-o din Cora si a fost cam 100 roni (eu sunt fan fisher price, cam tot ce i-am luat Anei FP a avut viata lunga, in sensul ca inca se mai joaca cu unele, chiar dac asunt "vechi").

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Graviduta, multumesc...cred ca intr-o pauza de masa dau si eu o fuga pana acolo (vazut pozele cu Mara...i-am admirat costumele de baie ).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

andrada, iaca am si eu o intrebare pentru tine (sau pentru cine stie): stodal este pentru tuse seaca sau productiva? (ca sora-mea tuseste de vreo 2 saptamani..) dar plantusin?
multumesc

Tocmai i-am scris Micai pe pag precedenta despre STODAL Este bun atat in caz de tuse seaca cat si productiva. Plantusin-ul din cate stiu eu e mai eficace in tuse productiva cu expectoratie vascoasa, dar are si efecte antitusive, deci poate fi folosit si pt tusea seaca.

TRICICLETE FARA PEDALE am vazut eu azi la Baby Expo. Sunt vreo 60 ron si sunt situate pe culoarul acela care da ocol salii mari.

de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Stodalul mi l-au recomandat si mie pentru tuse pediatra si ORL-ista, dar Mara nu a avut nevoie pana acum. Andrada, doar informativ, ca acum te-am prins, na , Eurespalul e bun in caz de tuse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

An@ multumesc stiu unde e casa de pensii, ma duc maine sa iau pai ma uitam la pozele voastre si daca am dat de ele..
si eu sunt fan fisher price, merg des in cora dar n-am vazut ferma aia, o sa ma chiorasc mai bine

am fost si eu la carturesti, e fain si au ceaiuri tare bune.

andrada multumesc vazusem ca ai recomandat stodal dar partea ca e bun atat pt seaca cat si pt productiva am ratat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Stodalul mi l-au recomandat si mie pentru tuse pediatra si ORL-ista, dar Mara nu a avut nevoie pana acum. Andrada, doar informativ, ca acum te-am prins, na , Eurespalul e bun in caz de tuse?

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Este foarte bun si Eurespal. Are actiune antiinflamatoare, reducand astfel edemul mucoasei, tusea si elibereaza bronhiile.

de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

multumesc pentru ajutor: m-am gandit sa-i cumpar o bucatarie sau un set pt papusi cu carut, landou... si aripi de zana daca gasesc. Carti si hainute oricum ii cumpar.
Si Matei a primit de Paste o ferma dar de la alta firma pe care a indragit-o foarte mult si cu care se mai joaca.

Cautand ceva pe net am gasit www.run-bike.ro/index.php" target="_blank">aceasta bicicleta fara pedale, mult mai ieftina decat cea de la puky

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna seara!

Azi i-am facut vaccinul de 4 luni Cristianei si nu a plans deloc in momentul injectiei, dar de cand am ajuns acasa a urlat de ma doare capul. Acum s-a linistit si doarme. Norocul meu ca Andrei e plecat cu bunicii la plimbare... si e liniste...

carstea, ce tare e Rares cu "ajion flying". Eu il dau pe Andrei cu betadina cand are cuticule infectate, zgarieturi, etc. Uneori il mai dau si cu crema de galbenele dar dupa betadina.
Acum am vazut ca ti-a scris si Andrada de betadina.

Liviana, ce mare s-a facut Matei - am vazut pozele din vacanta cu bunicii.

kay, multa sanatate Soniei!

Graviduta, am vazut pozele din Antalya. S-a distrat pe cinste vrabioara

mica, si Andrei a luat Stodal (am vazut ca ti l-a recomandat Andrada) pentru o tuse seaca si a dat rezultate bune.

Ma duc sa intind rufele si dupa aia sa zac nitel.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Didi,

si noua ne-a prescris pediatra Singulair; vezi ca pentru copii sunt atat plicuri cat si pastile masticabile.

Noi nu cred ca venim in parc decat daca nu mai tuseste.
Azi am trecut pe ventolin.

Mergi la inceput