**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**
Raspunsuri - Pagina 13
lauradi spune:
Buna seara,
Wow,ce s-a animat iar subiectul Si au revenit si fetele...Welcome back,Andrada,Vali,Lilly!
Andrada, sarcina usoara si nastere la fel si un bb sanatos!Si eu am avut greturi acum,pana pe la 4 luni,dar au fost suportabile.Antonio e un frumos si pare mult mai mare.
Vali5,frumosi copiii tai!Sa va traiasca!Daca tu zici ca nu e asa greu cu 2,atunci sunt si eu tot mai optimista;ca pana acum numai pareri pesimiste am primit,ce-i drept de la mamici care au ajutor si inca f mare.
Ella, ma bucur ca scrii din nou
Eu tot sper sa apara si Elteka.Chiar nu stie nimeni nimic de ea?
Kid, nu sunt in lista fiindca nu am dat datele,nici nu stiu ce anume trebuie;multumesc ca m-ati trecut pe prima pagina;la DPN...ar fi 10 dec dupa UM,dar la ultimul ecograf pitica avea avans de aproape 2 saptamani,deci DPN 28 noiembrie,asa ca il iau in considerare pe acesta,mai ales ca fac cezariana.
Multa sanatate capsuneilor bolnaviori!Si Ducu vad ca trage de nas,inca nu i-am dat nimic.Am fost la pediatru si a primit si el Broncho-vaxom,dar asta numai pt ca sunt eu gravi,caci altfel a zis ca nu-i trebuie,ca nu merge in colectivitate;Vigantol incepand cu noiembrie pana in febr inclusiv si Ca 10 zile la 2 luni.
Am vazut poze de capsunici si fratiori de-ai lor-foarte frumosi toti.
Eu cam am contractii puternice de vreo 2 zile;azi m-am simtit mai bine si sper sa fiu la fel in continuare.
fetele.
Laura29 Raluca Magdalena si Radu Mihai
Graviduta spune:
Hello. Fetelor, caut URGENT BONA BUNA, cu recomandari, care sa accepte sa vina in zona Crangasi, program 9-19. Nu trebuie decat sa aiba grija de copil si sa-l scoata afara, fara sa faca mancare, curatenie etc. Sa fie o persoana vesela, deschisa, de treaba, neplictisita.
Madi spune:
A fost cineva la Baby Expo? Merita? Sunt hainute, ca am inteles ca partea de sus nu mai e deschisa?!
Multumesc.
ELTEKA spune:
mamici!!
Nu e frumos sa te strige lumea si tu sa nu raspunzi, insa eu nu m-am mai logat pana deunazi, daca nu era Didialex, mai era un pic si uitam si contul. Imi pare rau ca nu am vazut mesajele mereu
Noi suntem bine, doar cu muuulte pe cap, serviciu, calatorii, gradinite, cu dramele si dilemele aferente
Arcadia, m-ai facut sa rad pe cinste
Lauradi, ia uite ce semnatura frumoasa!!
Ella, ceva telepatie functioneaza, I must admit
Betty, ce frumoasa e Alexandra, are si un nume asa frumos!!
Lavini, o sa ma mobilizez sa pun poze exact de cand ai zis . Ai o papusa, tare-i calda si frumoasa privirea ta din duo-portretele voastre!
Vas, Madaiulia, sper sa vi se implineasca dorintele!!! - ma refer la cele despre care am citit in paginile recente.
Liv ce frumos se contureaza visul tau! Camerele baietilor sunt grozave!
Miniuta tu nu scrii din solidaritate? Ma solidarizez si eu cu tine, lui Elias ii face o placere deosebita sa mearga cu masinuta peste laptopuri, le gaseste oriunde, le pune pe jos si dai peste. Probabil ii place cum sar tastele . Oricum, la faza asta absolut nici un fel de solutie n-a functionat. Ultima data cand i-am spus ca sunt trista fiindca nu ma asculta mi-a zis "nu mai fi trista mama, mie imi place de tine ca ai unghiile din picioare rosii" (sic!).
O sa ma mai uit in spate, n-am citit mereu, dar o sa ma pun la curent cu evenimentele plantatiei, am vazut doar ca s-au intors membri de baza, Andrada, Vali5, cu vesti bune si mesaje frumoase Pana si Lilly_love a scris o data
O dupa-amiaza cu zambete,
Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)
Cherry Blossom la Washington
Vine primavara??
kay spune:
eu dau o fuga pana la bb expo. Mai vine cineva?
Va ca ma cert cu taximetristi
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
doxinu spune:
Buna fetele.Io am fost la baby expo si nu se merita.Am gasit 2 bluzite si in rest nimik.Sunt hainute fff multe pentru bbi.Partea de sus nu mai exista,partea cu gradinitele le-au inghesuit pe un hol,aglomeratie mare si cam nimk de cumparat.Asa mi s-a parut mie poate alte fete au alta parere
Lui STEFAN i-a placut tare ca ne-am dus in spatiul de joaca amenajat de DORNA si a pescuit pestisorii cu magnet,a desenat si i-a placut foarte tare "vacuta umfabila" de la intrarea in expozitie.Am stat 1 ora doar acolo
kay spune:
Am venit si eu de la bb expo... Am luat exact ce era pe " lista". Animalute de cauciuc, carticele cu legilume fructe etc. Si am vazut puky chiar la intrare, aveau niste triciclete dar de la 3 ani, iar lrm n-aveau...
Fiica-mea de azi mai zice un cuvant si anume "pipi" stiu ca toti capsuneii fac propozitii, unii fraze, altii rime, dar cacofonia Soniei mi se pare superba na, in lipsa de altele...
Va ca s-a intors alex cu laptele sa culcam odorul
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
miniuta spune:
elteka, , n-apuc sa scriu din solidaritate cu fetele cu copii bolnavi. david e mucos de trei zile, azi noapte a bagat direct o febra 39,6 si plans mult. azi am fost la dr, are urechile rosii, un inceput de otita. sunt varza, si maine si duminica trebuie sa lucrez de la sapte la patru .
de-ai sti ce ma bucur ca ai scris! aveam de gand sa-ti scriu si sa te santejez emotional putin, ca prea am plans toate dupa tine .
noapte buna, si sanatate tuturor bolnaviorilor. pe mine nimic nu ma seaca mai tare de energie decat bolile lui david.
mamica lui david(21.05.2007)
ella_74 spune:
Elteka,
memorabila ziua asta; ca te-ai intors.
Stiam ca toata ziua calatoresti dar de data asta m-asteptam sa ne scrii de pe luna
Si am avut aceleasi expectatii ca Mica
Acum ca ai intrat,te rog repede un meeting report cu ultimele luni lipsa de aici si poze cu Elias.
Am fost si eu azi la baby expo; eu am avut ce sa iau; 3 puzzle-uri gigant cu dinozauri , unul cu cei trei purcelusi; un fes de toamna, bibe si tetine Avent; cati bani am scos de pe card atata am cheltuit; si daca se platea cu cardul sigur mai gaseam de luat.
Nici nu speram la altceva; in afara de body pe care nu le mai poarta de cand a scapat de pampers, nu as avea ce sa iau de acolo.
Si cum bine spune si Ioana , multe sunt de bebelusi.