**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**
Raspunsuri - Pagina 14
bettyR spune:
Elteka, ma bucur ca ai dat un semn.
Fetelor, sa stiti ca e greu, dar si tare frumos cu 2 copii, si am casa inca in lucru, se mai dau gauri in pereti si alte maruntisuri. Azi eram tare fericita cu amandoua, ma intorceam din parc, Andreea canta 'Bate vantul frunzele', Alexandra imi zambea din carut, afara tare placut, am stat 4 ore. Ma gandesc cu groaza ca o sa incep lucru si nu o sa mai am atata vreme de stat cu ele, profit din plin acum. Au adormit amandoua, Andreea s-a lipit de Alexandra si asta mica o tinea de deget. Am doi ingerasi tare frumosi.
Miniuta, imi pare rau ca e bolnav David. Si mie mi groaza de boli, asa bine ne este acum, si nici nu stiu cum e sa iti faca febra copilul sau diaree sau sa vomite, am fost norocoasa din punctul asta de vedere.
DidiAlex spune:
El, ce frumos ai scris!!!
si io am speram ca fraza Annei (Arcadia) sa te scoata din barlog. Lumea se pregateste de hibernare..deci in urlatoarele 6 luni nu mai apari: live
Ella, am vazut la amica asta a mea cum arata Singulair ((adika si pliculetzele)si pediatra mi-a dat azi alta dracovenie..nu ma pot misca acu sa caut denumirea ca tocmai am purces la scoaterea biberonului la David. Asa ca e liniste totala.
miniuta, pt otita sunt niste picaturi, ototowen sau ceva asemanator, se dau fara reteta, si costa vreo 13E. picaturile se inghit, nu se pun in ureche, dar am inteles ca is ff bune. io mi-am luat sa am in casa. Naparat sa ii scoti toti muci si nu cumva sa mai bea biberon la orizontala.
betty, ce frumos scrii tu
Kay, azi dupa ora de logopedie, cand am ajuns : cum sa il ajut in dezvoltare (nr 1 al meu inca vb in fraze scurte) logo mi-a recomandat CD cu povesti, se gasesc prin librarii carte si CD, pt incepatorii in citire. De fapt asa mi-am luat si io carti sa aud si sa vad concomitent in invatarea limbii..
Arcadia, imi place semnatura..dar sa nu nasti..ca a aparut si Elteka acu si esti pe deplin multzumita
arcadia spune:
elteka in sfarsit... cum adica sa uiti contul? pai asta e sacrilegiu ca sa te iertam, de acum incolo trebuie sa promiti ca ne scrii regulat (macar o data la 2 saptamani).. si vrem si poze cu Elias
vali, cum se simte cristiana dupa vaccin?
ella, sper totusi sa veniti si voi..
lauradi, ma bucur ca azi te-ai simtit mai bine sa o tii tot asa!
gravi-alina, dar ce s-a intamplat cu bona voastra? varianta gradi cum ti se pare?
madi, eu am fost azi la be. am cumparat o gramada, am facut gaura in buget am luat 2 combinezoane pt sanzi, cizme de ploaie pt calin (scumpe, dar le-am luat inainte sa intreb cat costa ), masinute (astea is pasiunea lui calin) + o pista de lemn pt masinute (care n-a avut succesul scontat), un bebe anne geddes pt mine , caciulite pt sanzi, miere, polen si fagure, suzeta, sampoane de la bubchen, spumant baie, camasa de alaptat pt mine si alte maruntisuri.. n-am gasit ghete de zapada, cred ca tot pe la ecco o sa ma uit. partea proasta e ca am carat multe sacose si grele si acum ma doare un muschi de la burta de nu pot sta decat pe intinsa pe partea dreapta..sper sa imi treaca pana maine.
kay sonia zice pipi cu sens, nu? bravo
ioana la cat atti fost voi ca nu v-am vazut? eu am plecat pe la 5.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina
miniuta spune:
didisor, merci de pont, mi-a prescris azi dr picaturile de otovowen. i-am scos mucii cu batista bebelusului, dimineata si imi venea sa plang si sa rad. de fapt apoi am si ras, ca nu puteam altfel. i-am pus picaturile, a urlat, cand am dat drumul la aspirator tremura ca varga si urla de numa, si apoi a inceput brusc sa spuna: gata, gata! nani! sa termin si sa facem nani. doamne, a crescut, zice chestii. si dupa ce am terminat imi tot spunea: gata aspiratorul, nu mai (facem). l-am tinut strans in brate si i-am spus gata, nu mai face mami nimic, nu trebuie sa te temi. ti-a fost frica si ti-a facut inima repede repede bum bum, dar acum s-a terminat. ii spuneam ca mergem la dr, si el imi spune: doctor, carutul, autobuzul, tramvaiu si liftul. am ramas masca, pentru ca asta facem: luam carutul, mergem cu autobuzul si tramvaiu si luam si liftul ca sa ajungem la cabinet. bine, apoi mi-a mai povestit de scaunul care face bzzzzzzmmmmmm, si mi-am dat seama ca vorbeste de dentist, unde am fost acum doua saptamani, dar tot mi-a placut ca a tinut minte.
mai are o vesnicie pana o face fraze coerente si o sti toti dinozaurii, dar orisicat, e un inceput.
ma duc sa ma culc, ca dimineata vine repede.
mamica lui david(21.05.2007)
arcadia spune:
moama pana sa crosetez eu la mesaj au mai aparut 5 reply-uri vezi el daca ai aparut?
miniuta, imi pare rau ca e david bolnavior..si mie asta mi se pare cel mai greu, cand e copilul bolnav. uite un sa ii treaca mai repede si inca unul pt tine
ella nici pe tine nu te-am vazut..
betty ce frumoasa si emotionanta e scena pe care o povestesti, cu copilele dormind impreuna si afara la plimbare dar nu stai acasa pana face alexandra 2 ani? ca daca e asa mai e timp..
didi ma bucur ca iti place semnatura dar numele? nu nasc inca ca astept si povesti si poze
am uitat sa va zic ca am luat si 2 dvd-uri cu thomas, ca ii plac lui calin "tunetele"
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina
DidiAlex spune:
Arcadia, imi place la nebunie numele ales de tine. E superb. Ce mai is invidioasa
Cum a aparut numele lu Calin, ca doar are trei, nu?
Miniuta, Al meu D, isi scote singur muci, aspiratorul sa fie in priza, apoi isi fixeaza furtunul isi pune intr-o nara..si apoi in cealalta..si apoi se aplauda. Cred ca simte si el ca respira mai bine...asa cum banuiesc ca o sa isi de-a si pampersul jos, ca frate-su...cand a vazut ce bine alearga
bettyR spune:
Arcadia, deocamdata nu stiu cat o sa stau acasa, un an sigur, dar m-as apuca de lucru ca am facut o pauza prea mare, poate o sa lucrez de acasa in prima faza. Mai ai un pic si o sa ai si tu doua comori!
Miniuta, felicitari pentru vorbit, dar sa stii ca o sa ti se para brusc mult mai mare cand vorbeste. Si parca imi pare rau cumva ca nu mai e copil mic, o vad ca intelege, se supara si nu mai face istericale cand nu e voie ceva sau nu se mai poate, acum plange dupa celalalt loc de joaca ca avea niste caluti pe care se dadea si ii placeau tare mult.
Acum a inceput cu intrebarile, 'Se-i(Ce-i) acolo? Se-i aia? Se(Ce) are nenea la gurita? (avea o tigara), sau Se are tati acolo? (intreba de puta) si el i-a zis ca pampers, eu i-am zis fetei puta, dar nu stiu cum si ce trebuie sa ii spun. De orice ma intreaba, de gaura de la clanta usii, de gandacei, de tevi, de sculele lui tati care-s multe in baie si balcon.... Azi a stricat o masinuta sa vada ce-i inauntru. Jucariile toate au nume. Si admiram caca in fiecare zi, de cand s-a speriat de el, i l-am aratat si i-am explicat ce-i, si acum dupa ce face ea sau sora-sa trebuie sa il las sa se uite ea bine. Asta mica rade cu hohote daca o pup la gatut.
Cam atat, ar trebui sa ma duc sa dorm si eu ca au adormit devreme si se vor trezi noaptea asta.
ella_74 spune:
Miniuta,
multa sanatate lui David.
Si noi am tras-o saptamana asta; ieri dimineata incepuse sa tuseasca inecacios , 1 data pe minut chiar mai des; se inrosea la fata si ii dadeau lacrimile; am facut adrenalina aerosoli; n-am vazut efect; am fost in urgenta la CMU si dupa amiaza am facut ventolin aerosoli si iar n-am vazut efect; seara am fost la pediatra si am facut flixotide si am vazut ca tusea s-a rarit si respira mai bine.
Didi,
nu i-am dat inca singulair dar pediatra l-a prescris fiindca mama are astm si cica daca exista fond in familie iar a facut de mai multe ori bronsiolita atunci trebuie dat; am citit prospectul si nu sunt impacata dar daca reduce incidenta acceselor de tuse asmatica si altele...
Arcadia,
nici eu nu te-am vazut la BE.
Alina,
s-a intamplat ceva cu bona?
Mihamora , la apel! pe unde umbli?
Graviduta spune:
Sapt viitoare e ultima cand mai vine, nu mai eram pe aceeasi lungime de unda si, in plus, vreau pe cineva care e disponibil pt prog 9-19, nu 9-17 cum avea ea.
andradap spune:
Fetelor, cu parere de rau, va anuntam ca nu putem fi prezenti azi... dar speram ca ne primiti la viitoarele intalniri.
de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0