**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**
Raspunsuri - Pagina 15
Madi spune:
Am fost si eu pana la urma la Baby Expo si nu am fost f incantata. Era extrem de aglomerat, oferta redusa. I_am luat doar niste body-uri, lapte si dresuri groase.
Erau intr-adevar mai multe pentru bebelusi.
Ana fost in schimb incantanta de ponei, asa ca maine cred ca tragem o fuga pana la ferma animalelor.
arcadia spune:
didi
pai cu numele lui calin a fost o adevarata odisee: eu voiam calin gabriel si tati silviu gabriel..initial am lasat de la mine si l-am declarat la maternitate silviu gabriel..numai ca eu simteam ca trebuie sa il cheme calin..si cand am fost sa ii scoatem certificatul de nastere am zis ca nu se poate, trebuie sa il cheme calin si am fost iar la maternitate sa schimbam..si uite asa s-a ales cu 3 nume, ca lui tati i s-a parut mai bine decat cu 2..mai nasol o sa fie cu actele oficiale, ca n-o sa incapa tot
betty, si calin cere sa vada kk din cand in cand eu i-am zis toate cele, ca el are putza ca tati, ca mami are de fetita..
andrada imi pare rau ca nu puteti veni
deci intalnirea ramane la 6, da?
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina
bettyR spune:
Arcadia, cand e baietel mi se pare mai simplu. Dar Andreea vrea sa vada si tati nu ii arata , vrea sa mearga si cu el cand merge la wc ca si cu mine, si nu intelege de ce nu are voie. I-am tot explicat eu cu fetele si baietii, dar pana nu vede cred ca nu se lasa.
Sa puneti poze de la intalnire,, abia astept sa vad cum au mai crescut capsuneii.
kay spune:
am mai dat o tura la bb e, ca era mai tot inch8is pe acolo aseara... dar imi pare rau ca am fost... o aglomeratie groaznicaaaa sa te dai cu capul de pereti si s-au redus vizibil expozantii... ce-am vazut... sanie, trotineta, carti de colorat si budinci. cam atat ne-a interesat... am scapat la milimetru de trotineta aia puky, era sa ma pun intr-o situatie nasoala S, ca era la 540 ron... noroc ca a vazut un balon si a fugit .
am si eu intrebare. S nu spune "pipi" cu sens, cel putin nu inca. il zice soptit, ca pe un secret . are careva o idee cum sa o determin sa imi spuna sau sa ceara la pipi? sau ceva... ca m-am prins eu ca ii sta mai bine fara pampers
azi mi-am amintit de ce nu am mai trecut pe la cumata de vreo 4 luni... are un bb de aproape 7 luni si ii cumpara olita, ca deja e tarziu, ca de la 6 luni trebuia sa il puna ... si am intrebat-o ce marime poarta acum bb ca sa stiu sa caut prin lucrurile Soniei de bb, sa vad daca are rost sa caut (daca se potriveste ca si anotimp...) si habar n-avea, ii ia dupa ochi dar eu sa caut sa ii aduc ce i-ar veni bine... pai eu stiu ce ii vine bine??? cati cm si 9 kg la 7 luni... eu de unde sa stiu? offf si mi-am amintit de ce nu mai mergeam in vizita la ei.
va , cred ca imi scot mucioasa in herastrau.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
Madi spune:
Betty noi am lasat-o pe Ana sa ne vada pe amandoi dezbracati, i-am explicat ce si cum si acum si-a pierdut curiozitatea in privinta asta.
Aveti idee unde pot gasi ochelari de inot pentru copii mici (ca fie-mea)?
Multumesc
arcadia spune:
fetelor, ntz ntz, m-ati lasat singura..sau a mai fost cineva si n-am vazut eu? oricum calin s-a distrat, erau foarte multe chestii de joaca, foarte fain parc, dar muuulta aglomeratie...a trebuit sa nu-l scap deloc din ochi ca mi-era teama ca nu il mai gasesc in aglomeratia aia.
kay, si calin poarta inca scutece, ca n-am reusit sa i le scot in vara (intrucat cateva zile ar fi facut prin casa si mama se plangea ca ii strica parchetul mai deunazi a zis ca vrea sa faca la olita, l-am pus, a stat 1 minut doua, apoi a plecat sa se joace in fundul gol si a facut pe jos il mai las, ca n-as vrea sa se suprapuna cu nasterea surioarei.
madi, si eu vreau ochelari de inot ca sa il spal pe cap cu ei (idee de la carmen_so - chiar, voi ziceati ca veniti...)
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina
doxinu spune:
bety si noi face baie cu STEFAN cu randul.Cand vine sa ma vada pe mine cand pe tati.Niciodata nu i-am interzis sa intre si nici ca nu are voie nu i-am spus.I-am explicat ca fetele sunt diferite de baieti deoarece recunoaste de mult care sunt fetitele si care sunt baieteii.El stie ca fetele au "pasaica" si baietii 'putica si pafum"
Nu este usoar nici cu fete nici cu baieti,trebuie doar sa incerci sa le sadisfaci curiozitatile copilul fiind mult mai "linistit".Mie una nu mi se pare nimic rusinos in faptul ca STEFAN vine dupa mine in baie si ma priveste insistent cateodata
Io intelesesem ca ne vedem dupa baby expo in primul we
Edit: arcadia
noi am fost dimineata la 10
bettyR spune:
Doxinu, eu zic ca era mai usor daca aveam baiat ca eu il lasam sa vada, dar sotul nu vrea si ce sa fac? Ii explic si eu cum pot, nu o lasa sa intre in baie cu el, si normal ca e f curioasa.
kay spune:
Speedo au ochelari pt copii asa mici.
Azi S a invatat sa spuna "ap#259;" adica nu cu a prima litera ci #259;... Nu stiu dava se intelege...
Noi ne-am plimbat azi si am ajuns la carturesti unde s-a jucat frumos si i-am ales 2 carticele si cand sa le platim... A insfacat un pix si a mazgalit o carte de 130 ron... Pe care evident a tb sa o cumpar adio mancare pt 5 zile ... dar vorba lui taica-su, bine ca nu s-a infipt intr-o enciclopedie de 1000 ron... ada ca avum ma delectez cu cele mai frumoase locuri din europa...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bettyR Doxinu, eu zic ca era mai usor daca aveam baiat ca eu il lasam sa vada, dar sotul nu vrea si ce sa fac? Ii explic si eu cum pot, nu o lasa sa intre in baie cu el, si normal ca e f curioasa. Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009) |
iubita,io nu te criticam;spuneam doar cum este mai bine ca ei sa numai fie atat de curiosi.Nici sotulului meu nu-i placea ca STEFAN intra cu mine in baie si i-am explicat de mai multe ori ca sunt curiosi si cu cat ne ascundem mai mult cu atat devin mai curiosi.