**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**
Raspunsuri - Pagina 16
kay spune:
Bety, de ce nu ii iei un atlas anatomic pt copii? Si ii arati acolo si cum e construit tati, si cum e mami si nu numai ca ii satisfaci curiozitatea, da ii dai si de lucru sa rasfoiasca toata carticica. Mi-a venit acum ideea si am zis sa nu uit pana maine. A mea n-are inca vreo curiozitate d'asta.
va rog sa-mi avuzati greselile de tastare, da scriu de pe tel si mi-e asa de f
greu ca mai apas alaturi si nu vad unde am apasat si sa ma intorc sa corectez... As adormi cu tel in mana...
Gravi, de ce nu dai o fuga la bb expo sa vezi ca aveau ceva cu bone parca... Si faci un tir de forta de intervievat bone si poate gaseati ce-ti trebuie...
Apropos de bbe... Scumpe puky alea....
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
chris27 spune:
Salutare....pls imi trimiteti pe pm parola de la noi de la capsunele...Intru mai tarziu sa va mai scriu si sa va trimit ceva cu dedicatie pe mailul nostru...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
mihamora spune:
Buna dimineata!
Ella - sunt si eu pe aici , citesc dar nu prea a m noutati. Nu prea stiu ce e cu mine, fac foarte putine lucruri si timpul zboara prea repede, parca nu reusesc sa fac tot ce mi-am propus.
Am mai facut ceva modificari prin casa,urmeaza sa imi pun centrala termica in curand, si toate astea duc la o munca de aia foarte nasoala, se umple toata casa de praf, var, si le iei la curatat de nu stiu cate ori... greu. SI mai sunt si singura. La curatenie ma ajuta socrii.
Am vazut ca Bob a fost bolnavior dragul de el Multa sanatate!
Cu gradinita m-am razgandit, pentru ca toti copiii care merg la gradi si pe care ii cunosc sunt raciti si stau acasa cu tratament, asa ca nu-l mai duc, prefer sa stau cu el fara sa fie bolnav.
Noi la medic nu am mai fost de anul trecut,in decembrie pentru control de rutina si lista cu medicamente necesare in concediu.
E foarte frumoasa atmosfera la voi.
Andrada - Felicitari pentru sarcina!!! Bine ai revenit! Am vazut poze cu frumosul Antonio
Elteka - bine ai revenit Ne era dor de tine
Madi - am vazut o printesa superba si m-am indragostit
An@ - foarte frumoasa blonda ta, imi plac replicile ei
Graviduta - frumos concediu, se vede ca s-a simtit super Mara,frumoasa fata
Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
chris27 spune:
Aveti un darulet de la mine pe mailul nostru comun!...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia madi, si eu vreau ochelari de inot ca sa il spal pe cap cu ei (idee de la carmen_so - chiar, voi ziceati ca veniti...) Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina |
Pai si eu din acelasi motiv ii vreau
An@ spune:
Chris, eu nu/l pot deschide din pacate...nu am programul ala...mai incerc maine la serv....sau poate il "converteste" cineva (daca se poate).
Eltekaaaaa, asteptam raportul complet al ultimelor...6 luni, sa zicem si pozeeeee muuuuuuulteeeee!! (cand am vazut ca ai scris, mai intai am derulat pana la semnatura sa vad daca e vreo "schimbare" si apoi am citit mesajul.
Mihamora . Mai ai putin si tu pana apare "Smiley" (dar numele "adevarat" care e?)
Arcadia, imi pare tare rau ca ai fost singura la intalnire...noi plecasem spre parc, dar pt ca Ana nu dormmise la pranz (vad ca are tendinta de a-si scoate somnul de pranz), a adormit in carut pe drumul de la bloc la masina din parcare. Si mi-a fost mila de ea sa o pun in masina ca s-ar fi trezit si ar fi fost morocanoasa.
Kay, sa mi-o dai si mie pe S cand mai merg la Carturesti, ca am fost vineri si pusesem ochii pe o carte (nu mai stiu acum cum se numeste , dar am citit coperta si mi s-a parut interesant subiectul desi trist: povestea unui dr caruia i se nasc 2 gemeni: un baiat si o fata cu sindrom down (doar fata) si cand vede dr, da fata asistentei lui sa o duca la un orfelinat dar asistenta o pastreaza si o creste ea...), dar nu m-am indurat ca mi s-a parut cam scumpa si in ultimul timp tot am cumparat carti ...dar daca o mazgaleste S, am o scuza .
Liviana, pe unde esti?
Didi, sanatosi, voinici?
mami de Ana (22 mai 2007)
kay spune:
Madi (?) eu i-am pus ochelari soniei si ii "sug"ochii.. Nu e chip sa stea cu ei.
************************************************************************************
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
madaiulia spune:
Nici eu nu am reusit sa deschid link-ul de la Chris.
Elteka bine ai revenit. Te astepam mai des sa ne spui ce mai face Elias. Si eu ca fetele, intai am derulat mesajul pana jos sa ma uit la semnatura .
Noi maine mergem la gradinita. Am niste emotii...parca nici nu l-as lasa de maine, mergem doar sa vedem si apoi ma duc la medicul de familie dupa aviz si toate cele. Mai trag de timp o zi. Acum ca merge la gradinita parca mi se pare ca a crescut dintr-o data si as vrea sa opresc timpul in loc. De acum nu mai e loc de intors, gradinita, scoala, apoi il vad insurat si cu copii...Ma apuca nostalgia si plansul.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
kay spune:
mada, si noi ne uitam la S si mi se pare ataaaat de mare ...
Mami de Ana, ti-o dau !!! am mers sa se joace S la bucataria faimoasa, numai ca era data nu stiu unde, asa ca s-a jcat cu trenuletele.
Auziti, nu vreti sa facem un fel de intalniri prin rotatie la fiecare acasa sau unde stabilim si sa se joace copiii? Si fiecare aduce cate o jucarie de acssa, vedem ce "reguli" facem... Ce ziceti? Ioana(doxinu) tu stiu ca te-ai baga. restul?
S e lq plimbare sj eu staaaaaaaauuuuu !!! Azi am re-re-rearanjat holul si parcae mai bine . mai am baia si ma declar multumita.
S
kay spune:
Am si eu o intrebare : ce mai sau cat mai mananca un caspunel ?
S mananca asa :
dimi :
300 ml lapte din cana
un sandwish din care linge ce e pe el
cereale cu lapte de la mine
cam 3-4 guri de banana
uneori 1-2 budinci biscuiti sau cioco
pranz :
supa 2-3 polonice normale, un castronel maricel de copil
fel 2 ceva cu ceva
desert-fruct/ budinca/ ceva dulce
la 5-6 :
200-400 gr gris cu lapte, budincile ei, fructe, chec, biscuiti, etc
seara 9-10 :
300 ml lapte din bibe sau cana, cum are chef si cat de tarziu e.
Si n-are decat 12,5 sau 12,8 max...
Mananca ceilalti capsunei mai mult???
S