**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

OANA STEFAN papa atata in 2 zile poatenu esre deloc mancacios.

Io nu am citit de intalnirile cu jucaria si copiidar sunt deacor.De fapt nu stiu cand am putea face asta ca mai toti capsuneii sunt la gradi iar in we pleaca fiecare unde poate.CHIAR CATI CAPSUNEI MAI STAU ACASA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Oana,
io ma bag la intalniri din astea in grupuri mai mici; ca are nevoie de prieteni.
Stai sa ne aranjam, suntem in plin proces de mutare si dupa aia mai vorbim.

cat despre mancare, mananca in 3 zile cat mananca Sonia intr-o zi!
auzi, 2-3 polonice si fel 2 si desert; ptiu, care e reteta dom'le?

am constatat ca s-a indragostit de cremvursti; da nu mananca nimic mai cu pofta decat saraciile astea; nici noi cumparam decat rar si de pofta; si nu prea vreau sa-i dau; i-am dat mai intai sa guste dar cere insistent "chembute"

Mihamora,
prompta la apel; ma bucur ca sunteti bine.
Cred ca ai dreptate cu gradi; tine-l pe Dominic acasa daca poti; noi o sa incepem bronchovaxom ca nu putem continua cu gradi decat daca facem rost de ceva imunitate; ne-am saturat sa-l vedem bolind; luna asta mai mult a stat acasa decat la gradi.

Elteka,
pai ce faci? sper ca nu dispari iar 6 luni
ia-o usurel, mai intai povestea si dupa aia pozele.

Ana,
voi luati miere cu polen? sau propolis? ca nu ma retin; la un moment dat spunea Mica de propolis fara alcool, am uitat cum ii zice.
Nu e vreun risc de alergie, nu? ca pana la 1 an sigur nu se da; ai inceput cu cantitate mai mica si ai crescut?

Chris,
bine ai revenit; cum sunteti cu casa? ati mai aranjat? cu sobele?
Ce face Daphne? merge la gradi parca...

Arcadia,
pana la urma nu te-ai vazut cu fetele?
in afara de Liv cu baietii cine a mai ajuns in parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Fetele, ce-ati facut, v-ati intalnit sambata? Noi n-am ajuns, au dormit astea ca purceii, una pana la 6 jumate si ailalta pana la 7 (culcate de la 2!)Cred ca mi-au facut in ciuda, ca azi, la 5 erau in picioare amandoua...

An@, am ratat faza cu firimiturile de corn, mi-aduc aminte doar ca se luptau pentru vacuta. Cum a fost la calarie, i-a placut? a mea (nr 2) a inceput sa planga cand a vazut ca se misca poneiul sub ea...ce-o fi crezut ea, ca zboara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ella, nu-ti inchiui ca daca mananca toata supa/ciorba va manca si tot felul 2... Dar desertul sigur il mananca . de mancat mananca, dar uite varul ei are vreo 9 kg la nici 7 luni si ea 12,5 la 27 de luni ... Nu pare slaba si nici mie imi place cum arata, e chiar bine... Cam cat au ai vostri ? Ah si inca ceva, in aproape 9 luji S a luat 2,5 kg... Ceea ce inseamna cam ...280gr pe luna. Hai ca vorbesc prostii, copilul e foarte bine.

si de indata ce-i trec mucii Soniei de tot ma ocup serios de organizari de intalniri capsunistice. Ella, ma bucur ca vrei. Ioana, n-aveam nici o indoiala ca vei vrea. D'aia am zis cu atata siguranta. . altcineva?

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ella, i-am dat deocamdata doar miere cu propolis(la inceput d-ala cu alcool, apoi am luat de la targul de apicole un borcan in care era gata amestecat miere+propolis si unul miere+pölen)...chestie e ca are un gust si miros ...bleah... si nu vrea sa mai ia nici macar cu ciocalatica de consolare in mana. O sa incep cu miere+polen, ca asta nu se simte (desi pe mine pt eventuali paraziti si imunitate, aia cu propolis ma interesa).
EDIT (ca uitai): cu alergiile n-am aprofundat prea mult, ca Ana a mai mancat miere pana acum si ma gandesc ca daca nu a facut la miere, am zis ca sunt slabe sanse sa faca la polen, propolis...ca tot apicole sunt (nu stiu daca e corecta logica mea , dar stiiind ca la noi in familie nu sunt antecedente cu nici un fel de alergii, nu m-am stresat rau).

Noi nu prea mai cumparam crenvusti (de cand am citit ce pot contine), dar nu ma pot lasa de carnaciori prajiti si intr-o seara am facut mamaliga cu branza, cu unt si la noi in farfurie am pus si cate un carnacior si in timp ce mai aduceam una alta la masa, Ana a furat unul si l-a inghitit din 3 imbucaturi ..nici n-am apucat sa schitez vreun gest. De atunci si carnatii ii mancam pe furis (ca tot pe furis mai mananc eu pufuleti, floricele, alune,...).
Cum mai sunteti cu amenajarile? Abea astept poze !

Carmen, si a mea a plans pe ponei, pt ca taxu a insistat sa mearga el cu ea si Ana ma prefera pe mine in toate, mai ales cand e vorba de chestii noi...asa ca eu zic ca a plans dupa mine si nu ca s-a speriat de ponei (ca nu prea vad de ce s-ar fi speriat).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hello, hello!
Elteka, bine ai revenit!
Ella, si Livia era mare amatoare de cremvusti, si noi luam foarte rar, dar aduceau bunicii! Nu am mai luat deloc mezeluri, foarte rar ca doar asa ceva ar fi mancat si cine o vedea zicea, uite ce bine mananca fata!
Didi, eu am carnet din iulie 2001 si am cateva ore doar de condus. Ar trebui sa ma mobilize dar greu, am pierdut contactul si mi-e frica. Asa si a mea cu mucii, pune singura furtunele desi si ea se speria de zgomotul aspiratorului. Feresca D-zeu sa ii pui tu furtunul ca se enerveaza si plange, tre sa il puna ea, potriveste tot si isi scoate singura mucii.
Andrada, tu ce parere ai de Rybomunil, ar trebui sa ii dau Liviei? Mi-l recomandase pediatra pt imunizare. Ca sanatate a fost asa si asa.
Arcadia, imi palce al nebunie Carolina! Tare faza cu numele, e bine ca te-ai sucit ca poate aveai remuscari!
Bettyce frumos ai povestit cu fetele tale!
Kay, Livia mananca cam asa:
Seara la culcare 210 ml apa + 7 masuri de lapte praf + 2 masuri cereale, noaptea pe la 4 (sa zicem, dar poate fi 2, 3) inca unul la fel. Dimineata nimic sua foaret rar un iaurt pana la pranz. La pranza manaca bine un fel de ceva gatit si mai manaca pe la 7-8 sau 9 ceva, ou/cascaval/iaurt/pateu/zacusca/ceva gatit/almette. Si uneori ceva ronturi. Ciocolata ...
Am scapat si noi de pampers pe zi, cere la caca si pisu, a facut multe zile pe jos non stop, dar non stop nu gluma si dintr-o data a cerut la olita. Eu inca ii pun la somn, ziceati pe aici ca se poate deruta, dar nu face nimic in el, si-l da jos apoi si fac la olita. Noaptea inca punem pt ca bea forte mult lapte si trebuie eliminat , si nu ma vad punand-o toata noaptea la olita pt ca si asa nu doarme bine si am fi rupti a doua zi. Doamne ajuta sa ne si tina!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)[/red][/size=3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

betty, super ideea oanei cu atlasul anatomic..

michelle, de ce zici ca esti singura, tati al vostru e plecat?
eu cu burta asta nu sunt in stare sa fac nici un fel de curatenie..dar m-a apucat si pe mine nestingul, azi am facut curat prin sertare si am aruncat o groaza de chestii nefolositoare si expirate

an@, mi-a parut rau ca nu m-am intalnit cu nimeni, dar cel putin calin s-a simtit bine, nu mai fusese de ceva timp intr-un parc cu atatea jucarii. numai ca noi 2 eram singurii la tricou si pantaloni scurti (ma rog, eu mai lungi) si ne-au piscat tantarii la greu, ma scarpin si acum. tot restul lumii purta hanorace si pantaloni lungi, si copiii si parintii (m-am si mirat, ca mie mi-era cald).
si calin si-a scos somnul de pranz, nu mai doarme decat rar, cand nu doarme noaptea 11.30-12 ore, adica o data la 1-2 saptamani. se culca la 9 si se trezeste la 9 in general.

madaiulia, stai linistita ca nu se insoara asa repede, mai ai de ingrijit si educat la el

kay, ce idee grozava intalnirile prin rotatie..capsuneii se jooaca impreuna, noi mai schimbam o vorba eu ma bag

de mancat, calin papa destul de putin: dimineata la trezire un bie cu lapte de 250 ml, apoi peste vreo ora ceva mezel si eventual rosii, la pranz de multe ori nu mananca, iar daca da ia cateva linguri de felul 2 (un castronel super mic), dupa masa mai baga niste fructe, iar seara eventual un iaurt sau daca e super obosit baga direct bibele cu lapte si la nani. de obicei mai bea un bibe cu lapte pe parcursul zilei, mai ales daca sare masa de pranz. mai ciuguleste pufuleti, bobo (nu fac bine ca ii dau, stiu). asa ca nu mananca foarte multe chestii si lapte la greu.
acu cateva luni, cand l-am cantarit ultima oara, avea 12 kg si ceva, nu cred ca a luat foarte mult de atunci.

ella, pana la urma n-a mai ajuns nici liv ca n-a gasit loc de parcare. sper ca data viitoare sa reusim sa ne vedem mai multe mamici de capsunici

am luat polen, va rog spuneti-mi si mie cum se da, cu miere? vreau sa ii dau si eu lui calin.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 32+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

chris, am reusit sa vad filmuletul..e foarte frumos, emotionant.. puritatea copiilor, frumusetea muntelui si a cuvintelor
ca sa il vad am instalat shockwave player de pe situl adobe.com si apoi l-am deschis cu media player.

chiqui, ma bucur ca iti place numele carolina, si mie imi place mult.. pacat ca nu o pot striga cu amandoua intr-adevar as fi regretat daca nu ii dadeam numele calin..

an@, poti sa imi spui te rog ce cantitate de miere cu polen ii dai anei si de cate ori pe zi? multumesc

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 32+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele, vroim sa va intrb de unde pot lua carti cu abtibilduri pentru copii? Stefan este innebunit dupa ele si chiar nu gasesc ceva frumos.I-am gasit intr-o benzinarie la SINAIA(eram pe drum si ne plictiseam) FERMA de la GIRASOL absolut superba,dar nu am mai gasit ceva care macar sa-i semene
Cu ce va mai jucati cu puii vostrii cand stai in casa?De jucarii nici nu vrea sa auda el vrea sa faca"teva frumos si nou"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Arcadia, ii dadeam 15 picaturi de propolis cu o lingurita de miere. Polen nu i-am dat inca, cum am zis, si nici nu-mi mai aduc aminte cat a zis dr cu care m-am intalnit la mare...eu i-as da cam un sfert de lingurita. Dar imi aduc aminte ca mi-a zis ca polenul sa-l pun de seara cu miere, intr-o cescuta acoperita.
Propolisul de da 15 zile apoi pauza 15 zile, polenul poate fi dat a la long.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput