**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(106)**
Raspunsuri - Pagina 11
andradap spune:
Neatza fetelor,
Kay, asa este... si numai tu erai de vina, ca aveai mediul de familie la o policlinica pe care nici macar nu o cunosteai. Dar lasa ca am umblat parca si prin ploaie in drum spre Sanador... si asta doar pentru a ti se debita niste tampenii, daca mai tin eu bine minte...
Ioana13, evident continui tratamentul antibiotic, chiar daca simptomatologia s-a remis. Acest fapt nu implica musai si disparitia bacteriei. Si deci, intrerupand acum antibioticul, nu ai face decat sa determini rezistenta la antibiotic a bacteriei respective, asa cum a spus si Kay. Sfatul este ca o data inceput un antibiotic (ales tintit si nu empiric) sa se administreze minim 5 zile.
Fetele, nu mai stiu... ramane stabilit acel LOC DE JOACA??? Pentru cele care n-au mai fost, va garantez ca se merita!!!
de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0
tamaraspt spune:
Noi nu putem venii la intalnire , Matei este in continuare la mama si vreau sa-l aduc la sf lui octombrie si inca nu stiu ce sa fac: cresa, gradi sau soacra
Am o intrebare la mamicile de fete:
Vreau sa-i cumpar finutei mele de ziua ei - face 2 ani - o jucarie. Cu ce jucarii se joaca fetitele la aceasta varsta? Ii plac papusile, dar deja are o colectie intreaga si se joaca doar cu vreo doua.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
mica0307 spune:
D-na dr andradaaaa avem si noi o problema. Si buna faza cu cardul....sa bagam si noi ceva pentru consultatii.
Maya a fost racita acum vreo 2 sapt cu temperatura cu singura noapte. Dupa a ramas cu tuse i-am dat humex, prospan...nu a mers. De vineri am inceput cu ceai de ceapa cu miere. Sambata am fost la dr si ne-a spus ca nu are nimic la plamani, doar putin bronhiile incarcate sa ii dau sinecod....pe care l-am inceput abia marti seara (tusea foarte rar si incepuse sa rupa tusea, dar am zis ca daca nu i-a trecut sa ii dau sinecod)....de ieri insa tuseste mai rau, a devenit iar seaca, azi noapte a tusit mult tare, pana a vomitat, s-a deranjat si la stomac de la sirop, cred, ca face kk foarte moale...ce ar trebui sa fac???
Binenteles, sa sun pediatra ei....dar e la Targu Mures si nu poate sa vb pana dupa amiaza...
Dimineata nu i-am mai dat sirop de tuse, doar miere si puf cu tantum.
tamara intre jucariile preferate ale Mayei sunt: o geanta cu diverse prostii (ruj, oja etc de jucarie, evident) si un lapatop de la disney.
An@ spune:
Carmen_So, te-as fi tras de maneca, dar nu eram sigura ca esti tu (nu-mi mai aminteam cu o cheama pe nr. 1...apropos seamana tare bine cu tine) si am pus poza abea dupa ce ai postat si m-am mai uitat o data la pozele de la semnatura.
Cred ca ai pierdut faza cand a mea ii oferea niste firmituri din cornul ei la a ta: "vrei si tu?"
Tamara, Ana, dintre cadourile primite de ziua ei, a fost incantata de:
pe locul 1: o bucatarie completa (vezi ca sunt multe modele si unele au piese mici). Noi avem asa. Mare succes!!
pe locul 2: aripioare de fluturas + bentita cu stelute+ bagheta (asta
locul 3: ferma de la fisher price:FERMA
Mai sunt carticele care ascund ceva (preferata ei este una "Ganganiile"...SUPER!! cu diferite texturi pt fiecare insecta, ff frumos colorata...de la Diverta. mai sunt si cu alte subiecte: lumea subacvatica,..)
Trusa de dr. iar este apreciata (dar si aici sunt unele cu piese mici..deci grija cand alegi).
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
Am mai pus cateva poze de aici http://family.webshots.com/photo/2059459940102686232AOpTbA
Tamara, eu nu i-am mai luat cine stie ce Marei, in schimb am fost in we la Carturesti si s-a jucat mult cu o bucatarie complexa pe care o au ei acolo, cu tot felul de craticioare, toaster cu felii de paine din lemn, legume si fructe din lemn etc. I-am luat niste carti cu abtibilduri, gen poveste. Vad ca-i plac. Si i-am luat xilofonul cu Winnie.
vas spune:
ceau.
nu-mi vine sa cred ce activitate pe aici. Apar fetele una una. Bravo.
Andrada, nu mai pleca ca doar vezi ce lipsa de medici avem asa ca stai prin preajma .
Ana, de unde ai luat bucatarioara aia si cat costa. Eu vroiam sa-i iau Elizei bucataria de la Quelle, dar parca asta e mai interesanta. Adica ar preocupa-o mai mult.
KAy, hai ca incet incet isi revine si Soniuta.
Liviana, ai deja baiat care se fotografiaza cu fete. Gata...... e baiat mare.
Noi suntem bine,isi revine si minunea mea cu nasucul.
Chiar si sotul si-a revenit brusc de ma tot intreb oare citeste si el pe aici? ca imediat dupa ce l-am spus parca era altul.
Va las ma bag la lucru, am o gramada de facut si sedinte azi, ajung pe la 8 acasa. asa ca va doresc o zi buna.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
andradap spune:
Mica, pt tuse iti recomand siropul STODAL. Este format dintr-un amestec de compusi homeopatici. Il poti administra atat in cazul in care tusea este seaca cat si daca aceasta este productiva.
Evident, cel mai bine este s-o vada un pediatru. Daca dr. ei nu vine azi, iti recoamand sa mergi la un alt pediatru, care sa o vada. Sa se uite ce si cum e in gatul ei. Sa-i asculte din nou plamanii, ca nu se stie cum e acum. Abia, dupa ce va stii cum arata, iti va putea recomanda un tratament. Dupa cum descrii pare a fi o herpangina.
Tot ce pot sa-ti recomand este ca daca face febra mare sa-i administrezi antitermice(Paracetamol, Nurofen) si antiinflamatoare(Nurofen). Si siropelul de mai sus in vederea ameliorarii tusei. Altceva, nu pot zice fara sa o fi vazut-o.
Sanatate multa si sa ne tii la curent.
de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0
An@ spune:
Graviduta, la care Carturesti ai fost?
Vas, a primit bucataria, dar cred ca din Cora/carefour a luat-o. Am vrut eu sa-i cumpar si vazusem in Cora vreo 3 modele dar aveau multe piese mici si nici nu erau asa complexe. Modelul asta nu-l vazusem, dar nici nu ma mir, pt ca in general cutiile astea mari sunt puse sus pe ultimul raft si eu nu ajung . Preturile erau intre 70-120 ron (cam p-acolo). Dar merita! cel putin in primele saptamani, se juca mult timp singura cu ea fara sa ma solicite, fara sa se plictiseasca.
mami de Ana (22 mai 2007)
arcadia spune:
kay laufradurile astea abia au aparut la noi, pana acu nu se gaseau. imi pare rau ca nu o vedem pe Soniuta.. bafta maine cu soacra
An@, de unde ati luat ferma Fisher Price?
ce faina este poza asta
eu ajung aproape sigur la intalnire.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina