LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(334)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Dragi mamici am spus ca voi uploada niste materiale despre positive guidance. Din pacate calitatea cind sunt fotografiate nu e buna.

Totusi ce mi-ar placea mie sa primesc la inceput de luna ar fi acest tip de program.
http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP7744-1.jpg
Iar lectiile sa fie structurate asemanator:
http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP7743-1.jpg

Iata ca am gasit si un articol cit mai complet ca sa va faceti o idee despre ce inseamna pozitive guidance:
http://www.education.com/reference/article/positive-guidance-discipline-strategies/

O noapte linistita si numai bine tuturor!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
14+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ia pauza ca a aparut Nana turtupaca, franta de oboseala si de alergatura, si face capitol nou!

Asadar stati o tzara!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitolul 335!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna Yaia, Carpatina!!
Yaia cum te mai simti? Eu am fost ieri la medic si am primit pentru raguseala si accesele de tuse doua medicamente homeopate. Sper sa se rezolve pentru ca asta incercasem si eu deja...

in rest maninc prea mult mai ales fructesi carbs. Offf...

Si acum mesaj pentru super mama si femeia Adimercedes. Multumesc draga mea penbtru aprecierile la adresa Dariei. Am citi cu emotie ca esti atit de aproape de a doua mare intilnire. Sunt convinsa ca te vei descurca de minune cu doi puiuti. Foarte buna ideea cu cadourile pentru perioada cit vei fi in spital. Sigur ii vor distrge atentia Lisei de la lipsa mamei. Zile usoare si nopti linistite. Imbratisari!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
13+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Erina, off, multa sanatate si tie, si Dariei!!! Vine si la voi perioada virozelor, mai culege si ea de la gradi, deh, asta e sezonul. Sper sa nu trageti prea multe si sa aveti imunitatea puternica!

Multumesc mult pt aprecieri, dar eu ma simt cam varza, dezorganizata si cu multe de pregatit pt "marea intalnire". Unde mai pui ca imi cam sare tandara cam din orice si am asa o stare de nervi... Desi Lisa e cumintica (atat cat poate ea fi uneori ).

Noi am avut ieri www.flickr.com/photos/plasticbag/galleries/72157622310168099" target="_blank">furtuna de praf si am bantuit prin shopping centre. Insa Lisa si-a cam dat programul peste cap, ca nu mai e obisnuita sa adoarma in carut prin mall. Azi e mai bine, aerul e curat iar si a beneficiat de 1.5h la vazut trenuri si in parc. Nu mentionez ca am de curatat toata casa, ca toate sunt acoperite de o pelicula de praf portocaliu .

In alta ordine de idei, imi pare tare rau de grijile pe care ti le faci cu gradi. Acum la mine e destul de tarziu ca sa imi dau cu parerea pe problema asta - am sa revin probabil maine. Spun doar ca nu consider ca e normal ce se intampla. Si ca sunt alaturi de tine si sper sa gasesti o solutie care sa rezolve situatia, fara sa fie nevoie sa incepi sa cauti o alta gradi...

bolnavioarele.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput