Vopsea care sa acopere bine firele albe
Raspunsuri - Pagina 2
lilib72 spune:
Anita, aproxim. o luna, folosesc nuanta alunei, este adevarat unde firele de par sunt albe, nuanta iese putin mai deschisa, insa acopera firele cu pricina. De exemplu, am folosit Garnier nu mi-a acoperit deloc firele albe.
alexmom spune:
Eu am peste 50% fire de par alb si de vreo 3 ani ma vopsesc cu HERBATINT, care este de fapt un gel colorant permanent pe baza de extracte vegetale, fara amoniac. In cazul nuantelor din seria celor naturale (seria N)- ex. blond, saten, negru - pe ambalaj se specifica ca acopera firele albe in proportie de 100%.
Eu ma vopsesc cu castaniu deschis (numarul 5N) sunt destul de multumita, intr-adevar acopera foarte bine firele de par alb (vopseaua o tin pe cap un pic mai mult decat zic ei), nu contine amoniac, este mai putin toxica decat alte vopsele si nu-mi provoaca nici un pic de discomfort dupa aplicare.
Singurul inconvenient il gasesc in faptul ca dupa un timp culoarea isi mai pierde din stralucirea initiala - dupa aprox. doua luni - eu ma vopsesc o data la 3 luni.
Nu stiu daca se gaseste in Romania, eu am descoperit-o aici in magazinele de produse naturiste si este ceva mai scumpa (in jur de 16-17 CAD) insa merita incercata.
ellinia spune:
Alexmom, suna bine vopseaua asta de care zici tu, dar nu cred ca se gaseste si la noi, cel pu. Mai era o vopsea foarte buna si cu tubul mare - BESS, aveam o prietena care o folosea si era foarte multumita.
De la Garnier doar cea Naturals acopera firele albe, cea 100% culoare nu e buna pentru firele albe, este mentionat si pe cutie.
ANITA75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilib72 Anita, aproxim. o luna, folosesc nuanta alunei, este adevarat unde firele de par sunt albe, nuanta iese putin mai deschisa, insa acopera firele cu pricina. De exemplu, am folosit Garnier nu mi-a acoperit deloc firele albe. |
merci
pt raspuns, deci tot ca celelalte vopsele e si wellaton-ul,am zis ca il incerc dar nu gasesc nuanta ,eu sunt roscata si vreau o nuanta frumoasa
mihuta spune:
Cu vopsea fara amoniac Color and Soin, cumparata din farmacii (vopsea cu extracte vegetale).
Angelinne spune:
kalos...e f buna si ieftina....dar pt firele rebele sa stea parul lins nu stiti ce gama e buna?
elyanne spune:
Pentru fire rebele nu cred ca (doar) vopseaua e problema/solutia... Incearca de la Kalos masca de par cu placenta... apoi pt. uscat parul exista un balsam care nu se claeste pt. par ondulat, care portejeaza parul impotriva calduri... tot de la Kalos... dar nu stiu exact cum se numeste... mai au si ulei de par pt. asa ceva...
Am ajuns la concluzia ca cele de la Kalos sunt la fel de bune, sau chiar mai bune... cu altele mult mai scumpe...
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2 ![]()
ellinia spune:
Uite ca n-am stiut ca cei de la Kalos au si vopsele de par. Am folosit si eu masca cu placenta de la ei. Am sa vad daca au la nunata blonda decolorant cum au cei de la Garnier.
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sirimie Ce vopsea acopera bine firele albe? Eu folosesc L'Oreal fara amoniac dar nu acopera bine firele albe, cel putin la mine Multumesc frumos pentru raspunsuri! Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Eu m-am vopsit cu L"oreal fara amoniac si nu a durat prea mult sa se duca la spalat. De fapt chiar din momentul in care m-am prezentat cu vopseaua respectiva la coafor mi-au zis angajatele ca nu o sa ma tina prea mult. La o luna a trebuit sa ma vopsesc iar, ca se decolorase foarte tare. De data asta am folosit Wellaton. Sunt multumita. Numai ca de cand ma vopsesc imi cade foarte tare parul (mie as mi se pare comparativ cu ce imi cadea inainte de a ma vopsi) si nu stiu ce sa fac. Un sfat,ceva?
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
Allure spune:
vopseaua de par actioneaza prin colorarea respectiv decolorarea pigmentului din firul de par.
la firele albe, pigmentul a disparut, parul raminind gol pe dinauntru, ca un pai...de aceea toate vopselele sint sortite esecului cind e vorba de firele albe; chiar daca se coloreaza un pic la inceput, nu tine nici la o spalare
cel mai eficient mod de a masca firele albe o gasesc prin suvitele blonde care sa se amestece cu cele albe.
stiu, metoda asta nu e pentru toata lumea. asta e!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel... ![]()