Vopsea care sa acopere bine firele albe
Raspunsuri - Pagina 3
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Cu vopsea fara amoniac Color and Soin, cumparata din farmacii (vopsea cu extracte vegetale). mami de Sophia |
Mihuta, vopseaua asta prinde pe firele albe? Cam ce pret are?
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
gaba-rema spune:
L'Oreal Excellence de ani de zile. Acopera foarte bine firele albe si tine mult si bine (si am firul de par gros rau, si rebel).
Problema mea e ca parul are prostul obicei sa... cresca
. Si mi-e ciuda ca dupa o luna de la vopsire e alb la radacina :(
A auzit cineva de creioanele acelea colorante cu care te poti mazgali la radacina parului, ca sa acoperi oarecum albul..., ca sa nu fii nevoita sa te vopsesti foarte des? Stiu ca exista, dar nu stiu de unde s-ar putea procura.
Probabil ca la spalat iese, dar parca merita incercat. Macar cand tre' sa arati bine la o ocazie si n-ai avut timp sa te vopsesti...
Melody spune:
Scuze ca intervin, Gabi, dar voiam sa iti sugerez spray colorant. Asta pt situatii rapide, cum spuneai. Stiu ca aici erau odata de toate culorile, dar nu am luat ca eu am fost blonda, suvite. Acum m-am vopsit saten si eu si cred ca o sa caut si eu sampon colorant sau spray.
E doar o idee.
Ani
| citat din mesajul lui gabi36g04 L'Oreal Excellence de ani de zile. Acopera foarte bine firele albe si tine mult si bine (si am firul de par gros rau, si rebel). Problema mea e ca parul are prostul obicei sa... cresca A auzit cineva de creioanele acelea colorante cu care te poti mazgali la radacina parului, ca sa acoperi oarecum albul..., ca sa nu fii nevoita sa te vopsesti foarte des? Stiu ca exista, dar nu stiu de unde s-ar putea procura. Probabil ca la spalat iese, dar parca merita incercat. Macar cand tre' sa arati bine la o ocazie si n-ai avut timp sa te vopsesti... |
gaba-rema spune:
| citat din mesajul lui Melody Scuze ca intervin, Gabi, dar voiam sa iti sugerez spray colorant. Asta pt situatii rapide, cum spuneai. Stiu ca aici erau odata de toate culorile, dar nu am luat ca eu am fost blonda, suvite. Acum m-am vopsit saten si eu si cred ca o sa caut si eu sampon colorant sau spray. E doar o idee. Ani |
Mersi mult, Ani
.Ma intreb daca la noi exista astfel de sprayuri colorante??
mihuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki-miki
Mihuta, vopseaua asta prinde pe firele albe? Cam ce pret are? Da, prinde pe firele albe. Este in jur de 55-60 de lei in farmacii. Eu am luat de la Baby Expo de la importator (acelasi care aduce si Mustela in Romania) cu 40 de lei, parca. Pot spune ca parul meu si-a revenit, inainte foloseam L'Oreal excellence, si parul se subtiase foarte tare, fara balsamul lor arata ca o matura. Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! |
ellinia spune:
Eu m-am vopsit pana la urma cu Gerocosen, am vreo doua saptamani si inca nu a disparut stralucirea aceea. Fire de par albe nu am foarte multe, ce-i drept, dar merge. Si uite ca incerc sa scap de ea si nu reusesc ... sincer, nu imi place nuanta care a iesit, vroiam ceva mai deschis dar m-am pacalit la catalogul lor. Se duce foarte greu. Ma spal foarte des, dar tot trebuie sa mai astept macar vreo luna pana sa ma vopsesc din nou. Eu de regula ma vopsesc cam la trei luni, de data asta am sa fac o exceptie.
Ideea e ca vopseaua gerocosen e foarte buna, tine mult si nu-si pierde din intensitatte asa repede.
vilma spune:
Eu imi vopsesc radacinile in fiecare luna si foloseam cu succes Garnier Naturals, din pacate nuanta mea (blond ff deschis auriu) a cam disparut din magazine, ultimile 2 cutii le-am gasit din intamplare la supermarket. Am luat Garnier 100% color care acopera la mine firele albe, dar nu sunt multumita de ea, n-ar aceeasi stralucire. Ma gandeam sa gasesc o vopsea profesionala, si am facut ceva cautari pe net in ultimele zile.
Am gasit pareri bune despre marca Joico. O sa mai cercetez, pt ca nu-mi permit sa fac greseli avand in vedere culoarea deschisa pe care se vede imediat orice...incercare nereusita. Ma vopsesc doar la salon, dar cu produsele mele.
Pentru par degradat (am problema asta) cred ca e bine de incercat tot produsele profesionale din saloane, unele sunt ok, altele mai putin. Pentru mine, cel mai bine a mers Bonacure sealed ends (par inspicat) de la Schwarzkopf.
deci, important e la vopseaua de par nuanta si gradul de acoperire a firelor albe. Vreau Joico, mi s-a pus pata, a folosit cineva? blond...eventual