Vopsea care sa acopere bine firele albe

Vopsea care sa acopere bine firele albe | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Ce vopsea acopera bine firele albe?
Eu folosesc L'Oreal fara amoniac dar nu acopera bine firele albe, cel putin la mine

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

incearca cu HENNA ,cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Henna nu acopera firele albe si nici nu este vopsea de par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu am vopsit-o pe mama mea cu o nuanta castanie de la Gerocosen. Am fost uimita sa vad ce bine prinde si ce bine a acoperit firele albe. O recomand, chiar daca are amoniac. Ma bate gandul sa o incerc si eu daca gasesc nunata blonda cu decolorant - acum folosesc Granierul naturals dar mi se pare ca se duce prea repede, arata bine doar la inceput. Sunt cateva saptamani de cand am vopsit-o pe mama si culoarea chiar nu si-a pierdut din intensitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

si pe mine ma intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Eu folosesc vopseaua wellaton si ma ajuta.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Eu ma vopsesc cu henna si, chiar daca nu acopera complet firele albe, parul s-a indesit. Firele albe au o tenta mai deschisa decat restul parului.
Vopseaua chimica, am evitat sa o folosesc.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am vazut de curand prin magazine (nu stiu daca era mai veche, dar acum am observat-o ): Londacolor pentru fire albe, dificile...
N-am incercat-o, ce-i drept... asa ca nu pot sa va zic cum este pe propira-mi piele...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

lilib spui ca te vopsesti cu wellaton ,ce zici e buna vopseaua in comparatie cu altele,tine mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Si eu am aceeasi problema cu vopseaua care nu prinde. Am cateva fire albe razlete pe care nu prinde decat f vag... Eu ma fac cu saten spre saten deschis si pe firul alb apare blond apoi se decoloreaza treptat si se duce f repede.
Am incercat si 2 nuante mai inchise de saten mediu pana la castaniu si nu a prins nici asa prea grozav.
Eu folosesc gama L'Oreal, le-am incercat pe toate, dar si Garnier si Schwarzkopf, cu nici una n-am avut rezultate care sa ma satisfaca.
Henna nu prinde bine, se vede diferenta mare dupa vopsire intre firele albe si cele neincaruntite. Stiu ca sunt unele persoane cu fir mai dificil, sticlos pe care nu adera vopseaua. Aplic pe parul neincarcat de fixativ sau alte produse de styling care pot influenta rezultatul si din pacate trebuie sa fac mai departe cercetari pe propriul par pana gasesc produsul minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

aia de-i face reclama andreea marin, e ff buna pt fire albe(imi scapa numele, ca io o stiu dupa cutie in magazin, nu-mi incarc memoria cu numa)...io o folosesc si sunt ff multumita, nu se decoloreaza ca la alte vopsele, si parul arata ff bine. folosesc si sampon pt par vopsit de la Dove si balsam.

Mergi la inceput