Strumfi de iul-aug 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina.a, multumesc si bafta la test! Ce dulce trebuie sa fie Eli, cum zice la fluture . Saby zicea fututant la elefant, acum cand o intreb cum e corect zice elefant, parca mi-e dor de vremea in care stalcea cuvintele.
Luna, cu Vigantolul chiar la voi ma gandeam. La noi e obligatoriu, dar in multe tari care au mult mai putine zile insorite intr-un an nu se da si nu pateste nimeni nimic.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

alina, ai pus punctul pe I. .bafta multa la invatat si rezultate pe masura. sa dea DD sa-ti iasa toata planurile, ca meritzi! tu cand o dai pe eli la gradi? si cum ai de gand sa faci daca-ti cer lista de vaccinari si e fara ROR???????
carla, tu ai gasit vreo solutie la problema asta? bafta cu pregatirile pt crestinare! sambata?
luna, mare dreptate ai in ceea ce zici. eu i-am dat pana acu de vreo 4-5 ori. pt 3 dintre ele imi fac mea culpa ca am cedat prea usor. in celelelte cazuri chiar cred ca era necesar.
da' cafera ce-o face de nu ne mai scrie? trafic?????

am fost la dr cu analizele pt zbaterile de pleoape. cica calciu(care e la limita inf) si magneziu's bune si singura explicatie e ca ma vorbeste cineva de rau......?????

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

..am uitat sa va zic: aseara andrei imi cerea "patza si putza" ...in traducere libera: pasta si periutza!
xerxe?????????
greiereash, tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

of ca am uitat esentialul:felicitari pentru sarcina alinutzaa!Doamne ajuta sa fie fara probleme si bb sanatos!
mai michy daca se iau de mine cu ROR-ul ma iau si eu de ei.si eli va merge la gradi de la anul,acum ma interesez unde,grea problema...
luna din pacate la elisa e putin cam delicata problema cu rahitismul...calca fff urat si are si un torace mai rahitic in fine,dupa cum scriam m-am contrazis cu pediatra dar azi am luat si vigantolul pana la urma...ieri i-am luat ghetultele ortopedice si sunt mari,trebuie sa-i comand altele

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

n-am citit decat pagina 6,dar revin..tb sa culc cupilul
jadi,ii dau antibiotic de 5 zile,banui ca nu e cel bun.foarte mult dureaza exudatul asta,daca ai noroc sa i-l faci la prima banuiala poate reusesti sa nu intri in febra,dar fii-miu ii expert in boli rapide cu febra.
oaana,pana la ora asta i-am aspirat mucii de 4 ori,ii dau cu humex iar seara ii pun colargo ca sa poata dormi.am sa-i dau si eu septilin,trebuie sa ma organizez in sensul asta.multumesc frumos.
karligutza,uite pozele cu jocul:http://good-times.webshots.com/photo/2019104950105521793YDxQtG

Mergi la inceput

musso, colargolul e sub forma de picaturi? mi-e groaza ca la noapte iar ne uitam pe peretzi! si in nas picaturi nu pot sa-i pun! poate iau nazomerul ala cu pulverizator!!! de ce o fi copilu asta asa capos?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, da, sambata asta e botezul, in 26, dupa ce in 24 si 25 sarbatorim 14 ani de relatie si respectiv 5 de casnicie. Solutia cu ROR-ul si gradinita este cea a Alinei . Oricum, eu as tine-o acasa cat mai mult timp, inca nu-mi pun problema de dus la gradinita.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

colargolul e de pus in nas doar ca ajuta la dezinfectare si nu ca sa respire mai bine. e cert ca mai aduna mucii un pic dar se recomanda sa se aplice pe nas curat, aspirat, cat de cat fara muci.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jadi

colargolul e de pus in nas doar ca ajuta la dezinfectare si nu ca sa respire mai bine. e cert ca mai aduna mucii un pic dar se recomanda sa se aplice pe nas curat, aspirat, cat de cat fara muci.

deci nu e bun.......... si pt respirat usor ce sa-i iau??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Intru repede ca am treaba....
Mychy, eu am dat lui Andrei Nazomer cu echinacea si i-a desfundat nasucul, foarte bun, din punctul nostru de vedere...
Si parca Vivela sau Violeta, nu mai stiu, scuze....dar am citit pe fuga si nu tot!...am avut si eu reteta de antibiotic si doctorita de fam imi trecuse pe reteta 2 sticlute! iar farmacista mi-a dat una!!!!!
Mai vb ! Pup!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput