Strumfi de iul-aug 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 9
Luna1 spune:
Alina bafta la convins, sa iasa cum vrei tu.
Carla sa va iasa bine botezul. Multi ani inainte de casnicie.
Mychy si i-ai dat copilului putza?
Jadi cand ma gandesc la voi cu mucii, nu stiu eu cum as fi reactionat, cred ca cum vedeam muci plangeam si i-o dadeam si pe mama numai sa ii treaca. Cred ca cum vezi mucii cum te apuca boala.
Musso o sa treaca ai sa vezi, numai nu te panica, uite ia exemplu lui Jadi.
Ah, am uitat sa zic, Karli mi-ai facut o pohta de ardei umpluti...vin la tine.
Hai ca va pun poze ca am stick-ul la mine si mi-am cam terminat treaba pe ziua de azi.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
jadi,aha...acum inteleg de ce ii cpuneam lui fii-miu colargol si asteptam,asteptam pana cand ii puneam altceva ca eu ziceam ca nu-i preparat bine..super info,saru'mana...macar un lucru bun am facut il puneam dupa ce-i curatam nasul.
mychy,pentru desfundat mai merge vibrocilul si olintul pentru copii.
alina,bafta..sa-ti mearga bine
luna,nu sunt panicata..ba nu,uite acu' sunt panicata ca i-am dat in doi ani cam de 5 ori antibiotic..dar promit ca nu ma mai las asa usor.
ma duc sa vad poze si sa ascult niste muzica..ce dc n-am mancare ptr fii-miu.
loredana_76 spune:
Super poze Luna,sinteti frumosi toti,tu esti o mamica tare sexy si im place ca sinteti hiliziti,emanati o veselie continua si multa armonie.
Micky nu e al tau capos,cred ca asa sint toti.
Sanatate multa strumfilor bolnavi,eu ma rog sa scapam tura asta de raceala.
Vivela spune:
tot pe fuga si eu, fuga spre casa
michy, eu uneori ii mai pun uleiuri aromate in recipient dinala cu lumanare (na ca-mi scapa cum ii zice)sau ii puneam apa in cada si picuram cateva picaturi sa inhaleze el. eu iau ulei de menta, de pin, de lamaie sau de ti tree (chiar asa se scrie, nu e tea tree, cica n-are legatura cu ceaiul. pe asta l-am gasit intamplator, la un plafar, cautam altceva dar a fost extraordinar de bun pt desfundat nasul).
eu nu recomand vibrocilul sau mai rau, olynthul, care e odios de-a dreptul. si nu ma refer la miros, gust... si doctorii stramba din nas cand aud de el, ca da dependenta, dup-aia nu mai respira decat cu asa ceva.
cica mai bland un pic ar fi ofthamesone, ai putea sa-l dai 7 zile. eu i-am pus doar in caz de maxima necesitate, si nu regulat, ci la nevoie, o data, de doua ori, deci nici gand 7 zile la rand.
sanatate!
Mami de pui nazdravan
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
cafera spune:
Heiiiiiiiii, aci sunt, numai ca am mai colindat si noi.
Ioanaiub, imi pare sincer rau pentru pierderea su ferita. Am vizionat pozele si tare mult mi-au placut.
Musso, tare interesanta masuta si buna la pret. Multumesc si eu pt pont.
Vivela, pot sa suport si daca imi spui in mod direct ceva.
Alina, spor la invatat. Ne ecografiezi si pe noi? Eu am o mare dilema. Am o cunostinta operata de o luna de o tumora ovariana, din pacate e maligna grad 4 si are doar 32 de ani, facuse o eco transvaginala cu cateva luni inaite si nu se vazuse nimic. Asa mult nu avea cum sa evolueze in 3 luni si i s-a spus ca daca o depista mai devreme alta era situatia. E culmea ironiei: sa mergi sa te investighezi, sa nu ai sansa sa se vada neregula si sa stai linistit cu raul in tineEu cred ca trebuie sa ai talent si daruire ca sa faci o astfel de munca. Cred ca trebuie sa simti omul efectiv. Te felicit ca ai ales calea asta.
Karli, astept sa ma anunti
Ilinca fuge la reductor:
iepede, iepede mami, vine pipi.
Fug disperata, o pun, face...o intreb:gata?
Nu, nu, acum caca. (S)Tai aici mami, vine (i)mediat. Face eforturi, se chinuie...nimic.
O, mami, nu mai vine caca, a (s)ticat.
cafera spune:
Luna, nu mi-ati scapat, frumosilor, numai ca nu se deschid toate pozele sa ma delectez. Mai incerc. Te rog sa-i mai spui sotului in seara asta ca e norocos, norocos, norocos
musso17 spune:
vivela,fara suparare,nu stiu cum stramba medicii din nas,probabil cei din bucuresti,dependenta asta..mama ei,dependenta la picaturile de nas avem cand se folosesc la mai putin de 6 ore pe termen lung..zauuu,aci nu e cazul,ii pun la somn si doar cat are nasul infundat,in speta de vreo trei zile...oftamesone,parca are cotrizon sau ma insel?!.. sa nu cadem in extreme.
cafera,ma bucur,io tot scotocesc pe net dupa chestii interactive..m-am saturat de masini,vreau sa-l mai istetesc un pic.
musso17 spune:
inca una si ma duc
luna,mamaaaa da ce slaba esti...ptiii...sunt invidioasa..copiii sunt faini tare,adelise e delicioasa la propriu.
io mai am doua luni sa scap de vreo 10 kg...tin dieta mihaeleibilic
gata ma lasat space bar.
Simo78 spune:
ola! m-ati lovit in subiect
SO...Vitamina D3 (madam jadi sa nu razi), respectiv vigantol sau ma rog, colecalciferol...se da PREVENTIV...deci sa prevenim, sa nu ajungem cu copilul la rahitism doamne fere!...acu, nu e lege daca nu i se da vit D3 sa faca rahitism, ci daca e predispus...prevenim , sau daca are probleme de absorbtie...schema corecta ar fi sa i se dea copilului calciu 10 zile si apoi inceput vit D3 ca sa aiba ce fixa...si anume, calciu.
Se da pe gurita si pe termen lung pentru ca e fiziologic versus vechea schema injectabila (asa recomanda OMS - organizatia mondiala de sanatate)...Nici eu n-am fost chiar f stricta pana am vazut un copil rahitic..brrrrr. Asa ca ce nu-i strica merita sa-i dau 2 picaturi pe zi.
Antibiotic am folosit si noi odata la o otita urata rau...si acum ma gandesc ca daca i-as fi tratat angina din timp nu ajungea la otitta, dar bine ca a trecut. Totodata va recomand cu caldura sa faceti tratamentul complt, chiar daca dupa 2-3 zile ajungeti la concluzia ca nu ar fi trebuit, pentru ca germenul poate capata rezistenta la antibioticul respectiv si faceti mai mult rau decat daca il mai dati cateva zile.
Ce desteapta m-am facut de cand sunt reprezentant medical, nu?
M-am uitat si pe la poze, nu la toate, de aia nu zic la care
A! si eu ma fac vinovata de trafic...citesc uneori pe fuga sa vad ce mai fac strumfii...da MI-E LENE sa scriu hehehhehe.
Sanatate la strumfi si la mamici!
mami de Matei 28 iulie 2007