Strumfi de iul-aug 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

mamii alias iepure de zapada, ma bucur ca ti-ai indeplinit visul. Pup un Alex frumos si italian.

Mychy ma intrebai de porcina, mai e maica, e din plin, se da cate putin sa ajunga la toti. Sanatate lui Andrei.

Fetelor nu vreau sa pun paie pe foc dar Adelise nu a luat niciodata antibiotic pana acum. Si a fost si ea bolnava cu febra mare, chiar sapt trecuta stiti, doar Calpol, Nurofen sa-i treaca febra si atat.

Eu simt ca joc telefonul fara fir aici, e o lipsa de comunicare in compania asta de nu se poate. Tocmai m-a sunat una de la Consiliu sa-mi zica, ca ii pare rau ca nu mi-a dat detalii despre meetingul de azi. Ce meeting frate, ce ma intereseaza pe mine ca eu nu particip. Cica a auzit ea ca am intrebat despre ce e... Apoi aflu ca un manageras de al lor i-a zis sa-mi dea detaliile ca POATE imi trebuiesc. Zilnic ma joc asa, ma suna oameni si vorbesc total aiurea si apoi aflu ca altul trebuia sa ma informeze despre situatie in ziua precedenta. Ca sa nu mai zic ca fac munca de detectiv, tipul care a lucrat inaintea mea n-a predat nimic iar eu acum reorganizez totul, facem bookinguri dupa ureche, eh cam asa ma joc eu zilnic.

Hai, back to work. Pup you.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Oanaa sanatate la pui mici. Nu esti indiscreta. nu e mare rahat, Company Administrator la o firma de Ground Maintenance si Landscaping. Adica lucram doar cu autoritatile locale, Primarii, Consilii (ca acolo e banul gros) mentinem spatiile de agrement, locurile de joaca, parcurile, taiem iarba, cei care au casa data de consiliu si au disabilitati primesc gratuit serviciile noastre, gradinarit, tuns iarba, florile in ghivece, etc. Au contracte in multe parti ale Angliei. E o firma mare cu posibilitati si de aceea am acceptat postul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Oanaa, multa sanatate si voua, noi am dovedit o problema, aia cu polipii, ramanem la crizele de brosiolita.

Mimi, welcome back si sper sa te vedem mai des pe aici!

Luna, e excelent daca nu i-ai dat antibiotic. Inseamna ca nu i-ai afectat sistemul imunitar cu asa ceva. Dupa fiecare antibiotic, corpul e mai putin imun. Aici se dau mult mai usor si ca mama nu stii cum sa discerni informatii, daca ii dai nu e bine, daca nu il dai si se complica asa ca nu putem decat sa speram ca gasim doctori mai putin speriati si care nu recomanda antibiotic la greu. Cu jobul ce sa iti zic, e bine daca restul au timp de socializare dar stiu ca esti fata desteapta si ii dovedesti pe toti

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oaana, cum ii dai albastru de metilen? NAZOMERUL CU PROPOLIS desfunda nasu? of, andrei e asa indaratnic si nu pot sa-i pun o picatura in nas! ajunge la criza de urlat daca insist
luna, ce tare esti! niciodata antibiotic? bravo fata! cu jobu o scoti tu la capat.......

eu nu i-am mai dat Vigantol........de vreun an....

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

iaca ma bag si eu ca musca, am dat refresh de prea multe ori pana acum ca sa nu scriu si eu ceva .

eu nu i-am mai dat vigantol de la 9 luni deloc si nici atunci cu prea multa constiinciozitate. de pe la 6 luni ma cam lovea amnezia si ii dadeam cand imi aduceam aminte. sta tare bine cu calcemia, altele sunt belelele lui.
nu stiu, sunt foarte sceptica la orice se da pe termen lung si inoculeaza substanta bine de tot.
nu faceti ca mine! faceti cum credeti ca e mai bine pt puii vostri.

despre aerius, pe care il dau si eu cand se inrautateste situatia, eu stiu ca e mai bine sa-l dati dimineata, ca e posibil sa aiba ca efect secundar insomnii. daca ati observat ca piticii incep sa sara in pat cand e ora de nani, e posibil sa fie de la aerius.

jadi , sanatate multa puilor . chiar credeam ca ati scapat definitiv de muci :( .

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si antibiotic i-am dat si eu numai o data, 4 zile (din 7 cate imi recomandase medicul) . s-a terminat sticluta si nu stiu cum naiba dar doctorita imi daduse reteta doar pt o sticla - iar cantitatea nu mi-ar fi ajuns sa-i dau atatea zile. si nu m-am mai dus la ea pt o noua reteta .
nu stiu cat de bine am facut, cert e ca n-a patit nimic, i-a trecut atunci fara sa revina boala.

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vivela, subscriu la Vigantol, eu uitam mereu sa il dau si la un moment dat am uitat definitiv. Vara stiu ca se asimileaza de la soare si iarna nu am de gand sa ii mai dau. Am scapat de muci foarte foarte multi, nu poti sa crezi cat de putini sunt de data asta, problema cu bronsiolita a ramas . Chiar ma gandeam de ce ne recomanda dr nostru Aerius dimineata ca de obicei antihistaminicele dau somnolenta dar se pare ca cele din generatii mai vechi!

Azi am limbarnita!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Trec si eu sa va salut, am citit doar ultimele postari, ne pregatim de botez.
Vigantol si eu ca si Vivela, de la 8-9 luni nu i-am mai dat si nici pana atunci n-am fost prea constiincioasa. Am tinut-o mult la mare.
Oscillo eu dau 2 capacele de 3 ori pe zi cand e cazul, mai dau si Imunorezistan si Ignore + batista bebelusului.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola gagici!
intru repede ca am de invatat imi da profu'test si e numai o carte ...
cafera eu te inteleg perfect la ce ai scris in urma cu cateva postari,e o chestie care m-a preocupat si pe mine ceva timp...eu iti apreciez mereu efortul de a spune fiecareia dintre noi o vorba buna si ai o memorie de elefant ,nu-ti scapa nimic.am mai vazut cum ai mai incercat si pe la alte subiecte sa mai intrebi fetele din vechea gasca de ce nu ne mai baga in seama,de ce nu mai scriu nimic aici si sunt peste tot altundeva pe forum.si uite ca tot noi care ne-am mai "paruit" aici cu una cu alta, ne facem timp pt un buna-ziua odata la nu stiu cand,asa cum poate fiecare.e alegerea fiecaruia,dar si eu am senzatia cateodata ca e lipsa de bun simt,ai stat "cot la cot" atata timp cu o persoana si apoi,nici macar un buna ziua.dar nu toti suntem la fel si cu asta and of story!faca fiecare ce vrea,eu de voi nu ma las(nici cand voi ajunge academiciana)...dar vorba aia,mai bine las-o moarta.

acum duamnele greu incercate de muci si alte complicatii :jadi,oaana,giorgi ,michy si numai si o multa sanatate, in continuare fara muci va rog,febra si alte chestii
luna pare meseria ideala tie ,muulta comunicare si minte brici.
carla suces cu pregatirile!
timi elisa zice la fluture f.u.t.u.i.e(l-am scris asa sa nu-l cenzureze astia)
mamii bine ai revenit la rahatelul de caini

eu ii mai dau elisei vigantol pt ca ea are ceva semne de rahitism,in fine m-am "luptat" ceva cu pediatra dar m-a convins ca totusi la ea chiar e nevoie iarna.inca nu l-am luat desi trebuia din sept inceput
tineti-mi pumnii joi,ma duc la timisoara sa-l conving pe prof ca pot si vreau sa incep cursurile de eco acum in octombrie,vrea numai rezidenti anul 4 sau 5.pana ajung in anul 4 imi dau doctoratu' in ecografie...le fac mai mult pt mine ,ca vreau eu sa fie facut ca la carte totul,colegii din arad imi zic sa nu ma duc ca nu e cazul...in fine sper sa reusesc si sa nu-mi para rau ca-l fac(si-l platesc)...
si va pupacesc fara nominalizari,gata la invatat cu mine!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Back. Mananc.

Jadi da e bine ca nu a luat antibiotice, acum vad ca de cele mai multe ori corpul se redreseaza singur destul de repede. Insa stiu ce dificil e, pana sa-l aduc pe Cos aici si noi primeam antibiotic la fiecare raceala, pe vremea aia nu eram asa informata si i-am dat. Cand l-am adus aici a fost racit 6 luni, nu exagerez, 6 luni a tusit, febra cand si cand, muci. M-am dus cu el la urgente de 2 ori. Plus la cabinet la greu. M-am certat cu mama ca ce tara e asta de nu-i dau copilului antibioic. Si mi-a explicat o tanti de la Urgente ca d'aia nu-i trece copilului raceala, ca nu creeaza anticorpi corpul lui, asteapta antibioticul. I-a trecut dupa 6 luni si jur ca de atunci n-a mai racit Cosmin rau niciodata. Probabil atat i-a luat corpului lui sa inteleaga "gata frate, leneveala s-a incheiat, anticorpi atacati!"Ii mai curg mucii rar, dar nici nu ne deranjam sa ii bagam in seama. A mai luat antibiotic o singura data in 4 ani cand a avut o infectie la masea.

Despre Vigantol probabil va aduceti aminte ca aici nu se da si tot in urma unei discutii cu mama m-am documentat la greu, cica pentru a luat doza zilnica necesara de Vit D sunt de ajuns 5 minute de mers prin soare pe zi. Chiar acolo unde am citit (mi se pare ca pe situl WHO) ziceau ca si daca te chinui e greu sa eviti sa nu mearga copilul 5 min prin soare pe zi. Si soare nu inseamna 40 grade ci soare normal fie iarna fie vara.

Eu nu i-am dat deloc si i s-a inchis fontanela la timp, are picioarele drepte nu are semne de rahitism. Dar voi faceti normal cum credeti voi ca e bine strumfului.

Mergi la inceput