Strumfi de iul-aug 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, ii dai tictura de echinaceea? se poate da si la copii????mie imi merge tare bine dupa cate o cura de echinaceea....nu stiam ca le putem da si lor. e vreuna speciala sau iau de la plafar????????

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

michy, eu i-am dat, dar in cantitate mai mica, adica 10 picaturi dimineata si 10 seara (pe prospect scrie de 4 ori/zi), diluate in lapte. n-am vazut reactii ciudate la el pana acum.

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Foarte amuzant, Vivela! Parca mi te-am si inchipuit calare pe o matura, apoi aplecata asupra unei cani in care pui picaturi si prafuri , si fumul plutind in aer.....

Sanatate multa! si sfarsit de saptamana minunat!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,m-am amuzat teribil
si eu ii dau tinctura de echinaceea
claucia,pai n-am ce face,probabil ca e un cerc vicios,insa sunt foarte multi muci care pot cobori sau se pot strecura la urechi..acum din doua rele,o aleg pe cea mai putin rea..incerc sa-l invat sa-i sufle..mie dr mi-a spus sa aspir de cate ori e nevoie..da eu stiu?!oricum nu le poti face pe toate ca la carte.

am fost sa iua sinupret..40 ron

ce am patit in parc:fii-miu a luat o lopatica a unei fetite de vreo 6 ani care n-a acceptat impolitetea,in drum spre el observ cum mama fetitiei vine spre mihnea si incepe sa-l traga de tricou strigand cum iti permiti sa iei lopatica fiica-mi...la intrebarea mea cum isi permite sa pun mana pe un alt copil,mi-a raspun nonsalant "da ce l-am batut?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela
. e drept ca dimineata cand ii prepar laptele si seara, zici ca-s vrajitoare, ca ii adaug: tinctura de echinaceea, sinupret, septilin, o lingurita de miere, iar dimineata in plus Aerius si vitamina C. va imaginati, da, cam cum arat punand 10 picaturi de-alea, 10 de-ala, praf dinala...ma mir ca nu iese fum si nu-mi creste o matura sub mine .

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mersi pentru lista mi-a trimis si Mychy una pe mail. Va pup fetelor. Si daca mai aveti remedii super naturiste mai ziceti-mi si mie sa-mi aduca mama.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Gerogi cred ca ma apucau toti dracii sa tipe vreuna la fie-mea.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Eu am avut de furca azi cu autoritatile sau cum se numesc cei care ne-au platit in crestere copil. Mi-au gresit calculul pe ultima luna, adica mi-au virat mai multi bani si in loc sa ma invite sa rezolvam problema, ma trezesc ca ma someaza. Si dudia care facuse grseala, avea o limbaritaaaaaaa, pana am luat-o cu regula de trei simpla si s-a potolit. Scuze nu si-a cerut...era prea mult.

Luna
, cand am procurat prime carti din colectia pe care ti-am indicat-o erau distruitori care veneau direct la grdinita. Apoi am comandat ce mai aparuse nou la adresa editurii prin net. Sincer, nu stiu daca se gasesc si in alta parte. Eu cred ca sunt si in librarii, Balul florilor stiu ca sigur l-am vazut in vara la un chiosc de carti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Milena felicitari pentru bebe mic,sa va traiasca flacaii!

Noi am fost azi sa-i recolteze sange,s-a lasat un pic cu plansete,dar i-a trecut destul de repede.I-am zis ca i-a masurat doamna muschii,ca-l strangea garoul.Sa vedem ce rezultate ies..
Vivela am vazut ca-i dai septilin lui David,ne-a recomandat si noua,3 lgt pe zi/3 luni,e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

loredana, eu am cumparat comprimate de septilin, ca david nu vrea deloc sa ia siropuri. intr-o vreme il pacaleam si le rontaia pur si simplu, desi sunt oribile. in fine, chestie de gusturi .
asa ca acum ii dau un comprimat dimineata si unul seara (pe prospect scrie 1-2 comprimate/zi), pe care le pisez inainte de a le pune in lapte. (asta intra la categoria "prafuri" ).
stiu ca nu e tocmai indicat sa administrezi medicamentele cu lapte, din cate am inteles eu laptele formeaza o pelicula in stomac care impiedica/micsoreaza absorbtia medicamentului respectiv. (doamnele doctor de pe forum ar putea sa confirme/infirme ideea asta). dar alta varianta mai buna n-am gasit.

Mami de pui nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mergi la inceput