Strumfi de iul-aug 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Milena felicitari! Refacere rapida si muuuult laptic.
Sanatate multa celor inscrisi in clubul mucosilor! Noi am scapat. sa vedem pt cat timp. Acum i-am trimis la tara asa ca ma astept la mucisori.
Luna eu carti am luat de www.librariaatlas.ro/ratusca-macmac-editura-flamingo-p-321.html" target="_blank">aici (Avem "Ratusca Macmac, Vitelusa Joitica, Catelusul Labus"). Sunt cartonate. tare mult mi-au placut si cartile din www.adevarul.ro/rss/articol/cartile-disney-un-rasfat-pentru-copii.html" target="_blank">colectia Adevarul (eu le-am cumparat pt Alex).
Vivela multumesc mult . Am luat ch15. Si Andra le rontaie dar medicul a spus ca e ok si asa.
Am vazut poze multe multe cu strumfi tare frumosi. Carla sunteti frumoasi rau, la fel si stelutele Lunei. Nu mai vorbesc de printesele gemene (am eu o slabiciune pt gemeni asa ca sunt tare invidioasa pe mamica ).

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.........
alina ce vesti bune!!!!!! sa-i transmiti salutari si felicitari!!!!!!!!
apropos de tratamentu ala homeopat, o avea efect si pt o forma de pzoriazis???

luna , am trimis eu mai demult pe mailul comun o lista cu farmaciile homeopate din bucuresti......

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
felicitari milenei,bb cuminte si mancacios!!!

maiii da cand trec mucii astia ca ma trec eu si ei nu dau semn sa dispara..mda,asta e,asteptam sa treaca.

cam atat,azi n-am limbarnita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Miki nu am uitat de intrebarea ta. se pare ca apele sunt bune si pt psoriazis. Uite www.olanesti-romania.ro/viewArticol.php?idArticol=20" target="_blank">aici un link. inca nu am ajuns sa vorbesc cu dr de acolo, sincer nici nu stiu cand ajung, am o perioada super plina.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, si noi tot cu muci pe noi suntem, mai putzin lichizi, dar suficienti cat sa nu-l lase sa respire si sa se inece cu ei si sa-l apuce tusea! azi am a patra zi de nurofen si cred ca inchei! ii mai dai antibiotic sau ati terminat? nush ce naiba dar e ff multa lume bolnava! cred ca de la vremea asta sucita ni se trage! si eu cred ca sunt "atinsa" , ca ma "mananca" nasu si ma trec niste calduri suspecte!
carla, bafta maine cu botezu! am vazut si poze......

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Intru repede ca vinerea e mult de treaba dimineata.

Cafera cartile respective le poti comanda doar online? Ca mama va fi in Romania doar o sapt si n-are timp, dar arata super, asa ceva vreau.

Vivela te iubesc, esti o dulce, intru la pag 3 si iau reteta, mama e in Buc o sapt in oct, momentan eczema e disparuta dar le iau sa le am in casa preventiv. Farmacii homeopate stie mama insa ar fi bine daca mi-ati spune cateva unde au tratamentul ca sa meraga acolo in caz ca nu gaseste la cea de langa noi (mai e farmacia aia homeopata pe Str Sc Herastrau in Aviatiei?) Noi momentan am scapat de eczema cu o crema simpla pe baza de ceara de albine.

Milena felicitari pentru Codrin, sa aiba o viata superba.

Nico mersi de info carti. O sa i le arat mamei online macar sa aiba idee ce vreau si apoi o trimit la cumparaturi la librarii.

Va pup ma duc la munca

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Milena, felicitari, bun venit, Codrin!!!
Vai cum trece timpul, nici n-am realizat ca trebuie sa nasca atat de repede .
Multumesc pentru ca mi-ati apreciat printesele in poze si multumesc pentru urarile pentru maine, sper sa o scot la capat cu tot ce mai am de facut pana atunci.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,nu-i mai dau antibiotic de cateva zile..l-am tinut 5 si nu am vazut efecte..in fine,nu ma mai gandesc ca ma enervez..mihnea are muci vascosi,lipiciosi,dar nu mai sunt asa multi..ieri l-am aspirat de vreo 7 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

mychy,nu-i mai dau antibiotic de cateva zile..l-am tinut 5 si nu am vazut efecte..in fine,nu ma mai gandesc ca ma enervez..mihnea are muci vascosi,lipiciosi,dar nu mai sunt asa multi..ieri l-am aspirat de vreo 7 ori.

georgiana,mamica de mihnea

Uhu, eu sunt din aia care citeste si nu scrie, dar citesc in fiecare zi sa stiti ca sunt cu ochii pe voi.
de 7 ori? de aceea am intrat sa spun, eu stiu ca aspirat cu batista bebelusului se face o data pe zi, seara, sau maximum de 2 ori pe zi cand e situatia mai imperioasa. Altfel, stimuleaza mult secretia din nasuc si nu mai trec mucisorii.

Si noi suntem mucioase, adica Alessia, si putin si cea mica la numai 3 saptamani... dar asta este, ei pare ca ii trec, au tinut-o doar 2 zile, pe alessia mai mult pt ca e in functie de varsta si retribuirea mucilor in stat...
pupici

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Luna, uite aici o lista cu multe farmacii care au remedii homeopate:

http://www.bradin.com/homeopathy/farmacii.htm

eu merg de regula la Helpnet 4, cea din Piata Iancului, e foarte bine aprovizionata, n-am cautat ceva si sa nu gasesc acolo. oricum, ca sa nu bata drumurile mama ta prin Bucuresti (ca nu e prea placut, crede-ma, azi am avut o tura de plimbat fortat si mi-a ajuns!), poate sa dea telefon si sa intrebe daca au, sunt foarte draguti.

Felicitari mami Milena, sa-ti traiasca puiul Codrin, sa creasca mare, sanatos si intelept

sanatate multa strumfilor bolnaviori, noi am scapat, nu-mi vine sa cred, dupa atatea luni cu muci e David al meu curat ca lacrima. e drept ca dimineata cand ii prepar laptele si seara, zici ca-s vrajitoare, ca ii adaug: tinctura de echinaceea, sinupret, septilin, o lingurita de miere, iar dimineata in plus Aerius si vitamina C. va imaginati, da, cam cum arat punand 10 picaturi de-alea, 10 de-ala, praf dinala...ma mir ca nu iese fum si nu-mi creste o matura sub mine .

Chestia asta (mai putin Aerius) o fac de vreo luna de zile, se pare ca a avut ceva efect.

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput