Strumfi de iul-aug 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 18
nma spune:
Milena felicitari! Refacere rapida si muuuult laptic.
Sanatate multa celor inscrisi in clubul mucosilor! Noi am scapat. sa vedem pt cat timp. Acum i-am trimis la tara asa ca ma astept la mucisori.
Luna eu carti am luat de www.librariaatlas.ro/ratusca-macmac-editura-flamingo-p-321.html" target="_blank">aici (Avem "Ratusca Macmac, Vitelusa Joitica, Catelusul Labus"). Sunt cartonate. tare mult mi-au placut si cartile din www.adevarul.ro/rss/articol/cartile-disney-un-rasfat-pentru-copii.html" target="_blank">colectia Adevarul (eu le-am cumparat pt Alex).
Vivela multumesc mult
. Am luat ch15. Si Andra le rontaie dar medicul a spus ca e ok si asa.
Am vazut poze multe multe cu strumfi tare frumosi. Carla sunteti frumoasi rau, la fel si stelutele Lunei. Nu mai vorbesc de printesele gemene (am eu o slabiciune pt gemeni asa ca sunt tare invidioasa pe mamica
).
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
mychydutza spune:
neatza.........
alina ce vesti bune!!!!!! sa-i transmiti salutari si felicitari!!!!!!!!

apropos de tratamentu ala homeopat, o avea efect si pt o forma de pzoriazis???
luna , am trimis eu mai demult pe mailul comun o lista cu farmaciile homeopate din bucuresti......
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
musso17 spune:
neatza
felicitari milenei,bb cuminte si mancacios!!!
maiii da cand trec mucii astia ca ma trec eu si ei nu dau semn sa dispara..mda,asta e,asteptam sa treaca.
cam atat,azi n-am limbarnita.
nma spune:
Miki nu am uitat de intrebarea ta. se pare ca apele sunt bune si pt psoriazis. Uite www.olanesti-romania.ro/viewArticol.php?idArticol=20" target="_blank">aici un link. inca nu am ajuns sa vorbesc cu dr de acolo, sincer nici nu stiu cand ajung, am o perioada super plina.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
mychydutza spune:
musso, si noi tot cu muci pe noi suntem, mai putzin lichizi, dar suficienti cat sa nu-l lase sa respire si sa se inece cu ei si sa-l apuce tusea! 
azi am a patra zi de nurofen si cred ca inchei! ii mai dai antibiotic sau ati terminat? nush ce naiba dar e ff multa lume bolnava! cred ca de la vremea asta sucita ni se trage! si eu cred ca sunt "atinsa" , ca ma "mananca" nasu si ma trec niste calduri suspecte!
carla, bafta maine cu botezu! am vazut si poze......
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
Luna1 spune:
Intru repede ca vinerea e mult de treaba dimineata.
Cafera cartile respective le poti comanda doar online? Ca mama va fi in Romania doar o sapt si n-are timp, dar arata super, asa ceva vreau.
Vivela te iubesc, esti o dulce, intru la pag 3 si iau reteta, mama e in Buc o sapt in oct, momentan eczema e disparuta dar le iau sa le am in casa preventiv. Farmacii homeopate stie mama insa ar fi bine daca mi-ati spune cateva unde au tratamentul ca sa meraga acolo in caz ca nu gaseste la cea de langa noi (mai e farmacia aia homeopata pe Str Sc Herastrau in Aviatiei?) Noi momentan am scapat de eczema cu o crema simpla pe baza de ceara de albine.
Milena felicitari pentru Codrin, sa aiba o viata superba.
Nico mersi de info carti. O sa i le arat mamei online macar sa aiba idee ce vreau si apoi o trimit la cumparaturi la librarii.
Va pup ma duc la munca
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Milena, felicitari, bun venit, Codrin!!!
Vai cum trece timpul, nici n-am realizat ca trebuie sa nasca atat de repede
.
Multumesc pentru ca mi-ati apreciat printesele in poze si multumesc pentru urarile pentru maine, sper sa o scot la capat cu tot ce mai am de facut pana atunci.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
mychy,nu-i mai dau antibiotic de cateva zile..l-am tinut 5 si nu am vazut efecte..in fine,nu ma mai gandesc ca ma enervez..mihnea are muci vascosi,lipiciosi,dar nu mai sunt asa multi..ieri l-am aspirat de vreo 7 ori.
claucia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 mychy,nu-i mai dau antibiotic de cateva zile..l-am tinut 5 si nu am vazut efecte..in fine,nu ma mai gandesc ca ma enervez..mihnea are muci vascosi,lipiciosi,dar nu mai sunt asa multi..ieri l-am aspirat de vreo 7 ori. georgiana,mamica de mihnea |
Uhu, eu sunt din aia care citeste si nu scrie, dar citesc in fiecare zi sa stiti ca sunt cu ochii pe voi.
de 7 ori? de aceea am intrat sa spun, eu stiu ca aspirat cu batista bebelusului se face o data pe zi, seara, sau maximum de 2 ori pe zi cand e situatia mai imperioasa. Altfel, stimuleaza mult secretia din nasuc si nu mai trec mucisorii.
Si noi suntem mucioase, adica Alessia, si putin si cea mica la numai 3 saptamani...
dar asta este, ei pare ca ii trec, au tinut-o doar 2 zile, pe alessia mai mult pt ca e in functie de varsta si retribuirea mucilor in stat...pupici
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
Vivela spune:
Luna, uite aici o lista cu multe farmacii care au remedii homeopate:
http://www.bradin.com/homeopathy/farmacii.htm
eu merg de regula la Helpnet 4, cea din Piata Iancului, e foarte bine aprovizionata, n-am cautat ceva si sa nu gasesc acolo. oricum, ca sa nu bata drumurile mama ta prin Bucuresti (ca nu e prea placut, crede-ma, azi am avut o tura de plimbat fortat si mi-a ajuns!), poate sa dea telefon si sa intrebe daca au, sunt foarte draguti.
Felicitari mami Milena, sa-ti traiasca puiul Codrin, sa creasca mare, sanatos si intelept 

sanatate multa strumfilor bolnaviori, noi am scapat, nu-mi vine sa cred, dupa atatea luni cu muci e David al meu curat ca lacrima. e drept ca dimineata cand ii prepar laptele si seara, zici ca-s vrajitoare, ca ii adaug: tinctura de echinaceea, sinupret, septilin, o lingurita de miere, iar dimineata in plus Aerius si vitamina C. va imaginati, da, cam cum arat punand 10 picaturi de-alea, 10 de-ala, praf dinala...ma mir ca nu iese fum
si nu-mi creste o matura sub mine
.
Chestia asta (mai putin Aerius) o fac de vreo luna de zile, se pare ca a avut ceva efect.
Mami de pui nazdravan 
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.