Strumfi de iul-aug 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 17
loredana_76 spune:
Luna,eu carti ii cumpar de la librariile alea vechi,care sint la parter de bloc,nu stiu sa-ti zic anume edituri ca nu sint acum acasa,gasesti si prin centre mari gen carrefour,metro,etc.
La pagina 3 gasesti tratamentul pt dermatita,dar eu nu stiu de unde se cumpara,poate te ajuta fetele cu adrese de farmacii care vand homeopate.
Micky lasa-l pe el sa-si puna,poate sta,si spune-i ca e o apa miraculoasa care-l lasa sa respire.![]()
Eu am fost cu David la dr ca ii aparusera niste bubite si m-am hotarat sa-i fac si niste analize,asa ca am rezolvat cu copilul,mai raman eu cu sotul pe lista.
cafera spune:
Pup!
Am savurat toata ziua afara. Intru repede sa pun un link pt Luna Cartile astea sunt absolut superbe, o sa-ti placa, noi le avem de la Alexia in mare parte.
http://www.carteacopiilor.ro/catalog.php
Sanatate multa, multa!
musso17 spune:
luna ma bag eu pana raspunde vivela..homeopatele se gasesc la farmacii speciale,cel putin in cta,deci nu naturiste sau farmaciile normale..nu sunt scumpe,un flacon e in jur de 6 ron,60.000 vechi.
nico,cum 15 e mai mult decat 30?
Vivela spune:
hai sa explic eu ce e cu concentratiile, cel putin din ce am priceput eu.
inainte de toate vreau sa fac un disclaimer, cred ca am precizat si data trecuta ca ce stiu e din citite, n-am studii in materie, dar e si din experienta proprie.
"concetratia" e de fapt "dilutie", uitati aici mai exact, e explicat mai bine.
| Citat: |
| Dilutiile homeopate se obtin dintr-o tinctura-mama - extragerea in alcool a principiilor active. Pentru a obtine o dilutie la o sutime (1CH) se dilueaza o parte la 99 de parti de alcool. Dupa obtinerea acestei prime dilutii se dinamizeaza prin agitarea puternica de 100 de ori. Cele notate DH sint dilutii la zecime si acestea sint dinamizate ca si cele centezimale. |
ce gasim noi nu este pe baza de alcool, ci pe zahar in principal.
ca o regula generala, dilutiile joase au actiune in principal pe simptomele fizice (dureri, inflamatii, infectii, etc), iar cele inalte, pe simptomele din plan emotional, psihic, mental (nevroze, depresii, tulburari de somn, scaderi ale memoriei, capacitatii de concentrare, etc).
nico, eu as lua 15CH. asa i-am dat si lui david si a fost ok. cate 4-5-6 bilute o data, ideal ar fi sub limba, dar david le rontaia ca pe bomboane.
luna, remediile homeopate le gasesti la unele farmacii numai de homeopate sau la farmacii obisnuite care au si asa ceva. daca mama ta e in bucuresti (n-am retinut), pot sa-ti indic cateva care au si homeopate. si da, sunt ieftine, intre 4 lei si 6 lei, eu mai scumpe n-am vazut.
(revin cu link la pagina unde am scris schema dupa ce trimit mesajul asta)
sper sa va fie de folos informatiile si sa scapati de probleme

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
Vivela spune:
la pagina 3 de la acest capitol am scris schema, nu ma lasa strumful sa mai stau pe scaun la calculator sa pun linkul direct.
Mami de pui nazdravan 
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
X-ray spune:
dragele mele snu am citit nimic din urma ca eli a mea e cu mucii pana la pamant si sotul e mai varza ca ea
...dar am o veste maaare:
ieri a venit pe lume bb codrin al milenei,2920 de g,47 de cm, cezariana cam de musai, pe milena o durea rau cicatricea de la cezariana de la mihnea.acum sunt bine amadoi .mie imi pare asa de rau ca nu pot merge sa-i vad,asta ar lipsi sa dau mai departe virusi .eu abia astept sa-l vad pe micul brunetel!
noapte buna tuturor!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
cafera spune:
Wawwwwwww, ce veste

Buna venit, Codrin si felicitari Milena!

Sa fiti sanatosi!
Alina, sanatate multa! Stiu ce rea e viroza asta ca si noua ne-a creat probleme. Eu si acum am momente cand ma trezesc ca mi se infunda nasul si nu aud bine

Timi07 spune:
Alina transmite-i te rog Milenei felicitari din partea noastra, iar lui Codrin viata lunga, sanatate, noroc si sa le umple viara de fericire parintilor impreuna cu fratiorul lui mai mare. Mihnea draga felicitari pt rolul de FRATE MAI MARE, greu job...nu-i de gluma 
Si ca sa vezi ca ne tinem scai de Eli, am intrat si noi in clubul exclusivist al Mucosilor 
Mergeti la concertul lui Kusrurica? Poate va canta de va sar mucii ![]()
![]()
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Tot io... de ASHERA mai stiti ceva? Sper ca are o sarcina usoara ![]()
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)