Strumfi de iul-aug 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Helou!

Eu am beut cafeaua acu vreo ora cand am ajuns la serv.

Mychy eu cand vreau sa-i pun ceva in nas nu incerc sa o conving, o iau in brate, tin de maini, culcat la orizontala, intr-o secunda am terminat (eventual ii tine tati capul sa nu dea din el). Chiar daca plange se opreste repede.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

eu pot sa ma "mandresc" ca fi-miu stie sa sufle nasul. binisor chiar, deci nu ne mai luptam atat de mult nici cu pompite, nici cu ser in nas...asta e rezultatul a indelungi perioade mucioase, cred ca s-a saturat copilul de atatea interventii in forta.

am cautat si eu la farmacie mult-laudatul colargol, s-a uitat farmacista la mine ca la OZN-uri, cica n-a auzit de asa ceva .
iar o alta mi-a zis ca nu se mai produce, nu stia din ce cauza.

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Vivela eu sunt aia "si eu si eu". Vad ca Adelise si David sunt cam la acelasi stadiu de dezovoltare, si Lis sufla nasul de vreo juma de an, ii dau servetelul si baga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Savurez o cafea dupa pranz ca buna mai e :)

Si eu ma laud cu mandra mea care isi sufla nasul singurica. Sufla foarte bine si daca simte ca e ceva ne la locul lui imediat imi spune ca vrea sa sufle nasul

Arhdy ce seamana fetele noastre. Si la noi cam tot la fel. Vineri mi-au spus la cresa ca s-a luat la harta cu o colega mai mare pt ca ii dadea jucaria asa ca si-a infipt coltii in bratul fetitei
La fel ca si tine nu stiu ce sa mai fac sa o fac sa nu muste si sa isi rezolve conflictele intr-un alt fel. Ii spun, ii explic, ma supar degeaba. Dupa ce face se duce si da pupici si isi cere scuze

Pupici la toate si la strumfii nazdravani

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Mda... cred ca e greu cand copilul nu sta la picaturi sau nu vrea sa ia medicamentul(daar mai bine ar fi sa nu fie nevoie)
Andrei stie sa sufle nasucul, chiar ma anunta ca "ale muci!". Intr-o zi n-am avut ce face, cred, si ii zic: uite , mami , ti-au ajuns in gura! sunt buni? Proasta inspiratie! A retinut si imi mai tranteste din cand in cand: " e buni mucii!" si rade! Iar eu imi musc limba, ca de la cine a auzit copilu' asa prostie!
Si la picaturi in nas sta sa ii pun, daca va vine sa credeti... nu stiu cum l-am pacalit inca de mic, am luat-o asa ca pe o joaca , ne-am pus si noi, sa dam exemplu. Si acum cand ii zic ca trebuie sa ii pun picaturi se intinde in pat si asteapta sa ii pun.
Mai nou, i-am dat oscilococcinum, asa cum e el, ca pana acum il diluam in apa, acum i-l dau asa. Si cred ca i-au placut ca imi cere "bilute".
Cam asa...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash
Si acum cand ii zic ca trebuie sa ii pun picaturi se intinde in pat si asteapta sa ii pun.

sigur nu-l sedezi, droghezi, ametzesti inainte????? cand ma gandesc la ce crize face al meu......plange pana nu mai poate respira!!zici ca mai are un pic si-mi leshina in brate.......

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Micky si la noi merge cu explicatii,ii spun ca o sa-i explic despre ce e vorba si el sta.Si incep o poveste despre cum microbii aia rai si bacteriile s-au adunat in nas la el si picaturile il ajuta sa le dam afara,dupa ce-l las sa-mi puna mie,lui taicasu si la ursuleti sta si el.
Si la fel isi sufla nasul singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

.....andrei incepe sa urle inca din timpul explicatiilor, din momentul in care a auzit de "picaturi in nas".........

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Intru si eu repede pe fuga.
Miki de la frica de picaturi Andra a invatat sa sufle nasul acum un an. I-am explicat ca nu e nevoie de ele daca suflam bine nasucul. Acum ma anunta "curge nasu".
Sanatate multa!
Vivela mi-am notat reteta pt dermatita, am cumparat tot, dar nu stiu cate bilute sa iau. Si inca o problema. Eu stiu ca Ch15 e dublu ca si concentratie fata de ch30. Deci de care sa iau??

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Vivela stiu ca sunt nesimtita insa imi trimiti si mie tratamentul dermatita pe pm ca am uitat sa-l notez si nu mai il gasesc. Si nu mi-ai raspuns, de unde sa-l ia mama de la orice farmacie sau doar de la naturiste? E bun pentru Adelise tratamentul? E scump sa stiu cat ii dau mamei sa-l ia.

Si fetelor recomandati-mi si mie ce carti si de la ce editura sa imi aduca si mie mama pentru Adelise. Adica i-am zis data trecuta si mi-a adus niste naspa de carti. Vreau carti de carton eventual, si povesti pe intelesul lor, stiti la ce ma refer, nu povesti de o suta de pagini ci 10 pagini toata cartea. Daca aveti vreun link de editura va multumesc frumos.

Mergi la inceput