Strumfi de iul-aug 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 15
Kariris spune:
buna dimineata!
am baut-o deja greierash!
am facut deja si kk la olita si asteptam fata sa vina ca sa iesim afara!
Doamne... ce bine e cu calculator acasa!
o zi buna fetelor!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
arhdy spune:
buna fetelor.
Citesc aproape in fiecare zi. Dar se intampla de multe ori sa deschid odiseea si sa o inchid mai tarziu, fara macar sa apuc sa citesc ceva.
Carla am vazut o familie superba. Saby seamana cu tati mult. Cred ca partial te-ai mutat la mare.
Noi suntem bine in mare. Cristiana mea este 10 baieti intr-o fata. Pune toti copiii la respect. Ea trebuie sa fie prima in toate, sa aiba acces la tot, sa se faca totul cum vrea ea. Prefera sa se joace cu copiii mai mari si daca acestia nu o baga in seama ii pocneste fara nici o frica
.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Este de o energie si nu face decat prostii. Am incercat si cu binisorul, cu cearta si detoate nu accepta nimic. Daca nu este asa cum vrea ea sau daca o certi ca a facut ceva face crize de plans pana se ineaca. Am inceput de putin timp sa vorbesc foarte calm si incet cu ea si vad ca da putin rezultate. Si acum am inceput sa iau totul in joaca si asa coopereaza mai bine. Este totusi greu, deoarece eu nu stau decat putin seara si in week-end, asa ca influenta mea nu este foarte mare. Sa dea domnul sa reusesc sa ma mut.
Eu sunt foarte prinsa cu serviciul si apropo de doctor, nu reusesc sa ma duc si eu la control. Am vrut sa ma duc cu cea mica sa facem analizele generale si cate ceva particular la fiecare. Ea o encefalograma, iar eu cateva controale de specialitate. Dar nu reusesc.
Va pup pe toate.
Diana Stefania si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
mychydutza spune:
neatzaaaaaa.........
lachione, ce fete zdravene ai! si frumoase 
eu n-am tzinut niciodata cont de cate lactate mananca andrei. bea lapte dar in ce cantitate........n-am stiut niciodata.
arhdi, si andrei trece printr-o perioada extrem de agitata. mai nou l-a descoperit pe :nu beau! adica "nu vreau"!!! iar am avut o noapte semi-alba! aseara am incercat sa-i punem picaturi dar rezultatul a fost o jumate de ora de urlete isterice asortate cu muci la greu! asa ca in loc sa scape de ei s-a infundat si mai tare. toata noaptea s-a sufocat, a tusit........s-a foit cand cu picioarele in cap la mine, cand la tac'su! la dr nu l-am dus. ma ingrijoareaza tusea dar pare ca tuseste pt ca se ineaca cu muci...si mai e si vecinu cu bormasina.......
greierash, beau cafea! e cu zahar? ![]()
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
loredana_76 spune:
Neata,
Eu acum beau cu voi cafeaua,ca azi dimineatra n-am apucat.
Si m-am delectat cu pozele frumoase alei Carlei,superbe fetite.Spor la pregatiri pentru botez si vreme frumoasa va doresc.
Arhdy cred ca e specifica varstei energia lor,si noi ne rugam de David sa ne mai dea si noua ca ne stoarce de puteri.
Legat de analize si controale si eu m-am decis sa ma duc ,ca asa zic tot timpul ca n-am timp lasa ca fac aia,sau ailalta si mereu nu ma duc.Dar nu merita,macar sa stau eu linistita ca nu am nimic.
Lui David nu i-am facut niciodata analize,e dezvoltat destul de bine,are 14.5 kg si vreo 92 cm,maninca multe fructe si legume,cu branzeturile/iaurturile nu le are dar bea mult lapte ,o fi cazul sa-i fac doar asa sa vedem cum stam?
musso17 spune:
neatza
greierash,multumim de cafea..si io o beau tot acum ca m-am trezit la 9.30
..aaa cu mult zahar musai.
mychy,ai incercat sa-i pui picaturi in somn?stiu ca e un cerc vicios,il ti sa-i pui picaturile,el urla si tot asa,mare branza nu faci...cred ca ar tb sa-i dai si ceva mucolitic,gen rinatiol..ca dc tuseste de la muci sunt multi si trebuie sa ai grija sa nu coboare..sa-l aspirati bine...si noi cu muci,nu mai trec si scot frateee de ma satur eu..la inceput urla si el dar io nu-l las indiferent ce ar fi.. si stau acasa,imi da mana sa vorbesc.
fii-miu consuma lactate moderat,lapte dimineata,o cana,cascaval si branza,un iaurt si branzica de casa,cam jumatate de cutie...astea intr-o zi...cred ca ajunge pana pe la 700 de g.
arhdy spune:
Cand citesc la voi ca aveti acelasi gen de copii, adica "atomici"
. Dar cand vad la cresa si in parc ca a mea este cea mai energica, cea mai autoritara, sa nu cumva sa-i ia cineva ianinte, etc. imi este destul de greu. In plus datorita acestui fapt se accidenteaza destul de des. Si acasa face la fel, sa fie ea prima la usa, prima la WC, sa deschida ea usile, sa care ea cana, etc. Fiind asa repezita automat se loveste, ca se baga si se smuceste.
Mai vroiam sa zic ceva referitor la mancare. Datorita faptului ca este foarte iute si agitata nu este deloc grasa, dar m-a terminat cu mancare. Non-stop ea cere papa. Iar de ceva zile ma trezeste si noaptea sa-i dau papa sau "da"(adica biberonul cu lapte). Urmare acestui fapt toata ziua sta la toaleta si face kk de 4,5 ori pe zi. Bine cel putin ca nu mai folosim pampersul decat la somn, cand face doar pipi.
haideti ca am lipsit atat, iar acum recuperez la greu.
Diana Stefania si
arhdy spune:
edit:
Fetelor imi cer scuze pentru greseli, dar am foarte mult de lucru si scriu foarte repede, fara sa mai recitesc. Drept urmare ies niste prostii sau greseli gramaticale groznice. Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic.
Inca o data scuze.
Diana Stefania si
oaana spune:
Mihaela,da-i Sinupret,mucolitic naturist.Dar trebuie curatat nasul,pt ca mi-a zis dr. ca tot ce ramane in nas afeacteaza urechile(vezi ce am patit cu Aaron).Nu e o regula dar se poate ajunge la otita.Cum a spus si Musso,pune-i in somn,chiar daca se trezeste.E spre binele lui.Eu nu sunt in locul vostru,nu stiu cum face Andrei,dar eu l-am tinut bine si in cateva secunde i-am pus in nas.
musso17 spune:
arahdy,fetita ta pare a avea foarte multa personalitate,nu e rau..insa intr'adevar poate fi ca un uragan,cunosc genul,il am pe fii-miu..m-am plans si eu acu cateva capitole de treaba asta insa acum ii controlez iesirle explicand in prealabi iar daca insista il pedepsesc doua minute..insa nu pedepsesc decat fapte "rele" nu si exprimari ale personalitatii lui..nu cred ca e vreo problema ca vrea sa fie primul..nu acum,mai tarziu va descoperi ca nu intotdeauna se poate.
oaana,ii iau si eu sinupret..dr mea habar n-are de chestii naturiste,chimicale frateee,cat mai multe..ce m-am satura de treaba asta..noroc cu voi ca mai aflu una alta.
mychydutza spune:
in somn n-am incercat. ideea e ca e foarte incapatzanat.e un cerc vicios: dupa ce-i pun picaturile plange isteric cel putin jumate de ora. se umple de muci si ajungem de unde am plecat. de aspirat nici vorba. n-am putut niciodata si ca atare am doar o pompitza din aia ca o para. stiu ca nu lasi copilul sa faca ce vrea, chiar am incercat sa-i pun cu fortza.......si am obtinut o criza! se manifesta de parca l-as taia pe viu cu flexu! si nu sunt eu aia care sa renunte cu una cu doua, imi impun vointa, dar copilul asta m-a dezarmat total! sper sa nu coboare mucii pe unde nu trebuie
inca nu-s colorati.......ei, pana la urma nu e decat o raceala! o sa treaca! doamne fereste de probleme adevarate
!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*