Strumfi de iul-aug 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 14
claucia spune:
Carla vreau sa iti spun ca am admirat pozele voastre si ca unele sunt cu adevarat remarcabile, bune de trimis pe la reviste sa se minuneze toata lumea de asa frumuseti. Bine, protagonistii sunt foarte frumosi cu totii, dar unele poze cu Saby mancand mar pe ponton sau in halatul portocaliu sunt de-a dreptul ireale. Foarte frumoase!
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
greierash spune:
Am vazut asa: poze cu Luna si familia, sunteti superbi, dar o stii deja!
am vazut poze cu CarlaV and company ambele linkuri
...
dupa ce l-am vazut pe al doilea mi-am dat seama ca primul nu era ce promisesesi.... oricum nu ma mai saturam sa va admir, in special fetele, recunosc...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Luna1 spune:
Claucia tu cand ne mai dai pozici?
Greiersh 
Stefania daca Catarina face propozitii atunci e bine.
Timi tocmai am intrat pe babycenter cica 350 ml lapte pe zi dupa un an. Poate health visitorul meu s-a referit la 1 pint de lactate, adica 350 ml lapte si restul iaurt si cascaval. O sa intreb cand mai ajung, dar lapte 350 ml.
Si noi mancam la comun, adica nu mai gatesc separat pentru Lis de la 1 an si ceva, pentru ca mancam fara prajeli, fara sare (sau foarte putin ne adaugam noi separat) deci e ok pentru ea.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Luna eu stiam ca dupa 2 ani au nevoie de 500-600 ml lapte dar nu mai retin exact daca asta acopera sau nu necesarul de calciu (daca acopera teoretic caci practic se mai pune problema cum asimileaza organismul lor).
Trebuie sa ma mai documentez...
Noi ajungem zilnic pana la 600 ml de lapte cel putin dar nu stau chiar sa cantaresc tot ce mananca, dar discutand cu GP-ul am ajuns la concluzia ca-i ok dieta ei.
Uite ca ne-am luat cu pint-ul si-am descoperit ca e diferenta intre un pint US si unul UK
1 US pint = 473.177 ml
1 UK pint = 568.262 ml
Acum ca am lamurit problema cu pint-ulsigur o sa dormim mai bine la noapte ![]()
Legat de calciul din lapte eu am ramas masca citind pe etichete ca la 100 ml cel low fat are un pic mai mult calciu decat cel full fat. Aici este un lapte inbogatit cu vitamine, sigur se gaseste si la voi genul asta de lapte chiar daca nu-i de la www.avonmoresupermilk.ie/range/lowfatsupermilk.html" target="_blank">avonmore
Daca te uiti la detalii asta are 166 mg Ca/100 ml iar cel low fat, comun are cam 120mg calciu/100ml iar full fat cam 115....
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Kariris spune:
Fetelor, pai inseamna ca ale mele mananca prea multe lactate. Ele beau 340ml lapte dimineata, 340 seara, mananca si cate o branzica de vaci de 250g, si cate un iaurt de 250g pe zi si astea in afara de fructe si mancare gatita, sucuri...si cam atat, ca eu nu le dau praji sau biscuiti pt ca sunt prea dezvoltate. Nu sunt grase sau obeze dar sunt zdravene. sunt si inalte, ele nu par grase dar au totusi 17,5 kg si 16,5 kg.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Timi07 spune:
lachione iar am lasat bebelina si-am fugit la frigi. Pe sticla de lape slab (are Ca 120mg/100ml)scrie ca 100 ml acopera 15%din necesarul zilnic.
Soph bea 600 ml cel putin dar la 900 ml sigur nu ajunge... in rest sper sa acopere branza ce-o furisez in mancare, ouale si restul de alimente ce au catitati infime de Calciu.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Luna1 spune:
Lachi nu cred ca exista notiunea de prea multe lactate, atat timp cat mananca si altele pe langa, adica are o dieta variata, mananca fructe ,legume, carnita etc e ok sa manance mute lactate.
Timi daca afli ceva de la GP te rog spune-mi si mie, ca eu nu stiu cand mai ajung la GP. 
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
Zic si eu - frumoasa rau Sabina!
Ai grija, Carla, ca maine-poimaine ti-o fura vreun print si dusa e!
Si Larisa promite, e dulcica foc! 
Spor cu pregatirile pentru botez
.
Mami de pui nazdravan 
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
CarlaV spune:
Luna, Stefania, Claucia, Georgi, Greierash, Vivela, multumim mult pentru aprecieri. Probabil ca in poze Saby pare cel mai cuminte copil, perii mei albi nu vi i-am aratat
.
Stefania, da, buna idee, o sa incerc sa mai si respir. Mi-e ciuda ca trebuie sa fac totul singura, in loc sa ma ocup doar de lucruri finutze si sa ma bucur de copii.
Claucia, ce frumos le spui tu ![]()
. Cand pui poze cu printesele?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"