Strumfi de iul-aug 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 13
karligutza spune:
lachione, loredana, imi pare rau pentru mamicutele voastre! 
simo
sa stii ca eu tot te caut pe telefon, eu acolo fac trafic cu tine, dar nu te gasesc deloc....
jadi la tine ma refeream in mod special cand am zis ca va doresc forta si inspiratie (in a gasi solutiile cele mai bune de moment) cand apare cate o situatie de criza ca cea prin care ati trecut voi cu DODO.... 
Luna daca nu mai prinzi ardei umpluti la mine, vin la tine si ti-i execut in 2 timpi si 3 miscari! papica calda! 
cafera da, a nascut Panda... uita-te mai bine la al doilea mesaj de la inceput acestui subiect.... cea cu bebici, mamici si copilasii dinainte sau dupa strumfi pe care ii are fiecare (daca ii are)... o sa vezi ce treaba buna am facut!
![]()
noi avem gand de munte, ca e sotul in concediu.... cred ca pana diseara ne aflam pe alte meleaguri!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Timi07 spune:
Luna hai ne luam de manuta si mergem la control.
Lore si eu incerc s-o conving, sa-i explic dar uneori ma trezesc sarind ca arsa zicandu-i NU si-atunci ma enervez pe mine. Ea are 2 anisori, ce pretentii pot sa am ? Mai nasol e ca eu n-am nici o scuza cand prima data reactonez si doar pe urma gandesc.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Michy nu cred ca-i prea indicat sa-i dai maioneza lui Andrei. E foarte grea chiar daca o faci cu ou fiert. dar poti sa-i faci o varianta mai sanatoasa, cu iaurt.
sa va faceti bine.
Daca va intrebati ce fac eu pe net cand am copil mic. Ei bine mi-a adormit bebelina si-am ramas blocata la ea in camera. E inchisa usa si daca incerc s-o deschid se trezeste. La cat de putin doarme copila asta nu risc.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
CarlaV spune:
'Neata! In mare graba am reusit sa pun poze cu fetele la mare in luna august aici.
Sanatate multa celor bolnaviori.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Kariris spune:
Luna draga o sa pun si poze dar nu stiu cum. pe laptopul de acasa nu am instalat programul si nu stiu cum. Astept si eu un baiat sa mi-l instaleze.
Caprele mele mananca singure de vreo 4 luni. Doar cu cutitul nu le las. Dar folosesc lingura la ciorba fara probleme, insa un sfer pica pe langa, iar la felul de baza se descurca cu furculite mici si sa i ntepe carnea si sa ia pureul sau pilaf sau legume. Mai nasol e cu cana. stiu sa bea insa le incanta la maxim sa verse pe ele si m a scot din minti mai ales ca fac figura si la restaurant. Sau mai nou daca nu mai vor mancare sau nu le place ceva o mesteca si o dau afara din gura.
Ne spalam pe dinti zilnic dar ma rup la bani: astea termina un tub de nenedent la 2-3 zile.
Ma duc sa le golesc olitele ca au fost la program de baut freshul pe oala si facut oareshce kk si pipi si, mai intru dupa.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Luna1 spune:
Timi Health visitorul nostru asa ne zise, 2 pints lactate (2 pints cica is 960 ml) pe zi la varsta asta. Si mie mi s-a parut mult insa le bea/mananca in general. Ii dau in medie doua pahare de lapte pe zi, sa zic cam 400 ml, apoi iaurt, are zile in care mananca si 3, tot cu fructe insa iau iaurturi organice de la nu stiu cum Valley si ii pac. In plus iau iuart de baut Munch bunch si mai bea si din ala vreo 2 pe zi. Cascaval cheese strigs sau doar asa ii tai bucati. Stiu ca iaurtul cu fructe nu e la fel de sanatos dar mai bine asa decat deloc. Plus folosesc snackurile ca motiv sa-i dau lactate.
Mersi de pontul cu laptele degresat care are mai mult calciu. Nu stiam. Ii dai Semi?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
greierash spune:
Andrei mananca singur, iar atunci considera el ca nu se mai descurca imi spune ajuta-ma!, mami ajuta-ma!
Daca ii spun hai mananca sa te faci mare, imi raspunde: Acuma mare!
Daca urcam scarile, sau vrea sa se urce in leagan, si eu incerc sa il ajut, ma refuza: Singur! Pot singur!
Uffff...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
CarlaV spune:
Graba strica treaba, am modificat, link-ul corect esteaici.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Karli te astept la facut ardei. Tu faci ardeii, eu fac o praji, fetele se joaca si uite asa ne simtim si noi relaxate. Vii?
Carla Sabina este superba, ii sta super cu parul lung.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
stefania_97 spune:
Buna fetelelor 
Am intrat si eu ca sa nu ma dati disparuta
in actiune.
Va citesc mereu din umbra chiar daca nu postez mereu.
Carla vad ca esti ocupata cu botezul
multa bafta si adu-ti aminte sa mai si respiri![]()
Caferamulta bafta prietenei tale si recuperare totala
Lunav-am admirat in fotografii si parca pe zi ce trece Adelicioasa seamana si mai mult cu Cosmin.
Noi suntem bine, sanatosi multumesc lui Dumnezeu. Ne pregatim de vizite. De data asta vin parintii mei si stau o luna la noi, abia astept.
Catarina mananca singurica de la 1 an cand a intrat la cresa si s-a luat si ea dupa ceilalti copilasi. Mananca orice fel de legume crude sau fierte la fel si fructele. Nu e mofturoasa la mancare
Zilnic mananca morcov, castravete, rosii, mere si banane.
E o nazdravana. Este foarte fericita la cresa.
Imi place mult cand suntem impreuna si ma ajuta sa fac mancare sau ne ghemuim amandoua pe sofa sa ne uitam la babyfirst. Vorbeste dar nu asa de mult ca ale voastre strumfite. Eu sunt insa bucuroasa ca face propozitii.
Va
pe toate
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca