Strumfi de iul-aug 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

luna..il refac pentru ca dupa primul am facut un tratament,sa vedem ce s-a intamplat dupa..nu mi s-a spus ceva grav...ci ca am un "col murdar"..am vb despre asta aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cafera nu, nu i-am zis ce norocos e, insa el stie, cel putin o data la cateva zile vorbim ce norocosi suntem ca ne-am gasit, nu stiu, daca nu erau tari diferite puteam suspecta ca suntem frati. Ne plac si ne incanta aceleasi lucruri, ne dorim aceleasi lucruri, gandim la fel, avem aceleasi glume, aceeasi stare de spirit, aceleasi opinii.

Hai ca am terminat cu pidestalul ridicat sotului meu, sa nu credeti ca nu ne mai si certam, asa un picut, avem perioade cand ori nu imi convine mie nimic, ori suntem suprasolicitati si atunci gata-i cearta.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.........
lachione, imi pare rau pt pierderea ta....n-am cuvinte! ma bucur ca a fost frumos la disney!
luna, stai calma, ca durerile de san nu poat avea numai cauze din cele naspa! si prietena mea are dureri de san, s-a controlat si nu e nimik in neregula p'acolo! dar asta nu inseamna ca nu tre' sa te controlezi! of, numai emotii ne cauzezi!o sa fie totul ok!
loredana,. daca simti nevoia, du-te la un pisiholog, poate-ti ajuta!
oaana, asa imi dadea si mama cu metilen, dar la andrei nici nu pot visa la asa ceva! i-am luat nazomer cu propolis, eu n-am reusit sa-i pun ca a urlat si s-a zbatut ca disperatu, a reusit intr-un final taicasu dupa multe tratative, cu laptop si Elmo...a folosit pt a inceput sa respire pe nas si a dormit linistit toata noaptea!
musso, andrei e mai bine. n-a mai facut febra, doar putin aseara, mucii s-au facut mai vascosi, ieri tusea un pic si i-am dat sirop de brad......in linii mari pare a fi mai bine. nu l-am scos din casa.......sper sa fie ok.
cafera, tu cum mai esti? fetele? sotzu?

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vivela ma bucur ca s-a acomodat David la noua gradinita.
Sophie sterge praful, cum pride o carpa cum "lustruieste" totul in jur.
Chiar daca uneori mai rau murdareste nici eu n-o opresc o las si mor de drag cand imi arata radiind ce curat a facut ea.
Pe mine ma calca pe nervi de cate ori ii zic NU, nu te sui acolo, nu arunca aia, nu, nu, nu... of cocoarele le-am scos din apartament mai urmeaza sa arunc mobila si sa iau 2-3 beanbags si s-o las sa zburde in voie.

Luna&Ioanaiub am vazut doar cateva din pozele voastre ca nu mi-a mers bine netul dar suficiente ca sa remarc ca aveti copii foarte frumosi, asa cum stiam dealtfel. Azi la urmatoarea tura de hranit bebelina sper sa reusesc sa ma delectez cu pozele voastre.

Cristina&Ingrid sunteti bine?

Sunflower de cate ori vad postarile tale ma gandesc ca trebuie sa mai fac prajitura aia buuuuuuna cu mar si nuca Ce face Denis?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

multumesc fetelor!
haideti sa gandim pozitiv... ne facem papanicolau, cate o eco mamara si eu care am devenit obsedata imi voi face de doua ori pe an si markeri tumorali pentru anumite grupe de organe, mai cu risc ...ca sa zic asa. daca mama si-ar fi facut markeri tumorali cu 4 ani in urma poate ar fi fost alta situatia. dar asta e acum!

fetelor, voi ce le mai gatiti copiilor? ca eu nu mai stiu. am dat-o si-n retete unguresti ... nu prea mai stiu ce sa le mai fac. Acum spre ex le fac o ciorba (as vrea eu sa iasa ciorba) de legume cu pui, un pilaf cu multe legume (gen sarbesc) si separat ficatei de pui.

ai vostri mananca singuri?

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

David maninca singur numai cand vrea el,ori ca-i este foarte foame ori ca-i place foarte mult ceva.In rest alerg eu dupa el cu mancarea,ca ori n-am eu rabdare sa stau dupa el pina se hotaraste sa mestece ori n-are el chef de mancat si mai bine se joaca sau face altceva.

Timi la noi merge asa ,cand vrea sa faca ceva nepermis,adica sa alerge pe strada eu ii zic,fugi,alerga daca tu crezi ca e bine,dar te poate calca masina..sau cand vrea sa sara din pat in picioare,ii zic,sari dar sa stii ca o sa cazi foarte rau si atunci reactioneaza invers,nu mai fuge ,nu mai sare,etc...

Mergi la inceput

Musso da stiu cand ti-a zis de col murdar. Sunt convinsa ca va fi bine.

Lachi ceva poze? Pai ne lasi aici in asteptare?

Mychy nu va mai speriati, nici n-am vrut sa mentionez de data asta dar asa a venit discutia, cum ziceam eu m-am obisnuit asa ca i-am si zis sotului, am ceva ii dau jos si am motiv de silicoane. Fac si eu haz de necaz, na.

Mychy noi ii dadeam lui Cosmin cu albastru de metil in gat asa: infasori degetul bine cu tifon steril, inmoi in albastru si bagi degetul pe gat la cupil. Copilul urla dar tu stergi acolo repede fundul gatului. Acum eu ti-am zis metoda, asta nu inseamna ca stiu cat de bun e. De cand am ajuns aici nu i-am mai dat desi mi-a adus mama.

Timi multumim ca ne-ati vazut pozele. Ce fetite si baieti harnicuti avem.

Lachi cu mancatul a fost asa: a invatat sa manace singura pe la un an insa in reluare iar eu ca mi-s mai agitata am luat problema in maini si i-am dat eu in gura, desi ea imi dovedea ca manaca singura mereu (ii dadeam iaurt si manca fara probleme singura). Dupa o perioada adica acum vreo 5-6 luni i-am pus furculita/lingurita in mana dar mandra n-a mai vrut, era mai bine sa-i dea mama. Asa ca manca singura doar cand vroia, in rest casca gura ca puiul.

Acum la gradi nu le baga nimeni in gura, mananaca singura, asa ca de 3-4 sapt nu ma mai ating de mancarea ei, decat ii pun inh farfurie, ii pun lingura in mana si manaca. SI asa frumos mananaca, rareori da pe jos. Tare mandra mi-s de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

lachione eu la Sophie nu-i gatesc separat. Ea mananca ceea ce mancam si noi, dar asta inseamna ce nu prajeli, rantasuri, sare ori nu pun pt ca are deja cheddar-ul (branza), sucul de rosii, untul etc sau ii scot inainte de-a adauga sare pt noi. As putea sa-i dau linistita cum mancam noi de sarat dar tot aman.

Luna 2 pints de lapte e recomandat pana la 2 ani sau dupa. Mi se pare cam mult, ar fi cam 1200 ml (1 pint are cam 600 ml parca)
Ce bine ca Lis papa iaurt si cascaval. A mea nici nu se atinge de branza, doar daca o pun in mancae iar iaurt vrea doar cu fructe, ceea ce nu-i iau pt ca primeste la gradi uneori ca snack.

Noi am trecut pe lapte mai slab (low fat), asta dupa ce-am discutat cu doctorita. Avand dieta foarte variata si bogata in fructe si legume (desi legume crude mai rar) a zis sa-i iau lapte slab dar sa fie imbogatit cu calciu. Acum cand nu gasesc lapte slab la magazinul din zona ma enervez caci cel gras are mai putin calciu decat cel slab

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Aaaaa am uitat sa va zic, (si dupa aia merg la munca, gata) stit ca ma plageam ca Adelise nu sta la facut codite, nu tine clame in par etc, de vreo luna ma lasa, ii zic "hai sa te fac frumoasa" imi aduce agrafele si elasticele, ii fac codite, i-am facut si din acelea multe in tot capul, si doua codite, agrafe etc. Va pun poze ziele astea.

Asa ca madam Jadi te invit la facut codite cum am promis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
Mychy nu va mai speriati, nici n-am vrut sa mentionez de data asta dar asa a venit discutia, cum ziceam eu m-am obisnuit asa ca i-am si zis sotului, am ceva ii dau jos si am motiv de silicoane.

.....asta da haz de necaz!!! o sa fie totul ok!

lachione, andrei mananca tare bine supa pasata de conopida, morcov, gogosar, albitura, ceapa....si dreasa cu smantana! perisoare poti face! supa cu galuste! snitzel de pui!
mi-e pofta de-o salata de morcov, telina si maioneza! cred ca pot sa-i dau si lui andrei, nu?
de mancat singur, mai are tentative, dar mai mult pe langa baga! in principiu il hranim noi, dar ii las si lui initiativa , sa nu se obisnuiasca un intretzinut!
trebuie sa pun conopida la congelator pt iarna, si a naibii tot la 5 lei pe kg se tzine!!!

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput