Strumfi de iul-aug 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
cafera..imi pare rau de situatia prietenei tale..nu stiu ce sa zic,e nasol sa stai cu o asa o teama in suflet..de mananca de viu..

si eu il oblig pe fii-miu sa stea la aspirat nas si la dat medicamente si la bagat humex pe nas..nu mi-e mila,este spre binele lui..sigur ca si el e indaratnic dar punand in balanta..nici nu concep.

mychy,ce-ti face puiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Vivela, Sanatate multa, multa! Felicitari mamei tale pentru asa putere si daruire Sa-ti fie alaturi drum cat mai lung!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

'neata fetelor!
da, cafera ne-am intors duminica noapte de la disneyland. Ce sa-ti spun? a fost superb! fetelor le-a placut la nebunie. Si mie de altfel. astept sa-mi instaleze si mie cineva dropshotul sa pot pune poze, ca eu nu stiu cum si nici nu am timp sa studiez.

Am trecut si eu prin 6 luni de disperare, fara speranta insa pentru ca eram constiente de la inceput ca nu sunt sanse DELOC, nici macar cu chimioterapie. E vorba de mama mea, care s-a operat in noiembrie de hernie epigastrica si pe langa asta au descoperit si carcinomatoza peritoneala. Nu intru in detalii pentru ca nu sunt usor de "digerat". In luna mai s-a indurat Dumnezeu de ea si mi-a luat-o. As vrea sa dispara boala asta cu totul de pe planeta!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

'Neatza! La mine e 8. Dorm pe mine.

Fetelor cand citesc de cancer.... nu mai suport sa aud cuvantul asta de cand am nascut si m-am rablagit ba suspecta de cancer tiroidian, ba probleme jos (iarasi suspecta de celule canceroase), sa va mai zic ca acum ma doare sanul stang? Ma duc sapt asta la doctor. Va zic sincer ca nu ma sugestionez, sunt fericita, implinita, m-ati vazut in poze, insa cand imi e mai bine ma mai ia ceva. Cu sanul m-a apucat acum vreo luna, am zis ca e de la sutien, mi-am luat bustiera si tot ma doare. In fine, m-am obisnuit deja cu investigatiile asa ca sincer nu ma mai stresez.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

azi e prima zi dupa multe luni in care fi-miu n-a plans cand l-am lasat la gradinita . cred ca suntem pe calea cea buna, azinoapte pe la 1h s-a trezit si imi zicea sa mergem la copiii, iar de dimineata a deschis singur usa si a zbughit-o inauntru. nu-mi venea sa cred . acum clar, trec peste orice inconveniente ale gradinitei de stat, din moment ce copilul pare fericit acolo. .

aa, si va ziceam acum ceva vreme ca mi-am luat masina de spalat vase. cred ca o s-o vand, ca de cateva zile david are program seara de spalat vase . si le spala cu sarg, chiar bine , le pune unele peste altele si imi zice "mami, spal vasele, ca sa fie curate" . am emotii ca in curand o sa mananc din farfurii de plastic, dar nici nu pot sa-i iau copilului placerea...

si ce ma mai incanta - david tot canta - si printre cantecelele preferate e "laaaa multi aaaani", urmat de "dadici (david) sa traiasca" sau "mami sa traiasca" sau "tati sa traiasca" . e, cum sa nu te induioseze?

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

de acord cu luna,nici eu nu diger foarte bine treaba cu cancerul..ma asteapta in curand un alt papa nicolau,al doilea pe anul asta, sa vedem ce si cum...luna,voiam sa-ti spun ca am o matusa care din tinerete are noduli la ambii sani,din fericire beningni dar care -i provoaca mari dureri,,ea mi-a spus asa...ca e semn bun ca te dor..asta nu inseamna ca daca nu te dor ai o problema..nu stiu cat e de adevarat dar si eu am dureri,de obicei in preajma menstruatiei, si-mi creaza un confort cuvintele ei..dar la mine isi spune cuvantul si cantitatea mare de hormoni acumulata din anumite cauze..ce sa zic,bafta multa,va trece si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Neata,

Cafera si Lachione imi pare tare rau sa aud asa ceva.
Din pacate si eu am pierdut-o pe mama cand aveam 14 ani din aceeasi cauza.De atunci si eu traiesc cu frica asta,mi se pare cea mai necrutatoare boala si mi-e tare frica de ea.Ma fortez mereu sa nu ma gandesc,dar daca ma doare ceva gandul meu se duce automat la asta.Chiar ma gandeam sa ma duc la un psiholog poate ma ajuta cumva.

Vivela pentru mama ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Offfffff, Loredana, ce devreme a plecat mama ta...
Sanatate multa!

Lachione, Nu am cuvinte...

Luna, si eu sunt tare rablagita dupa nasterea asta, parca nu-mi mai gasesc echilibru. Ba ma doare una, ba alta, dar cand vad ce lucruri grave sunt in jur, parca nu ma mai vait. Sanatate multa! Sa-ti fie bine!Sa ne spui ce ai facut la doctor, sa nu amani
Ai spus sotului ce norocos e?

Despre Mi-a mai are cineva vesti?

Panda o fi nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vivela ce dragut David sa o zbugheasca pe usa la gradi. Fie-mea e inca in vaza in care merge pe jos de manuta, merge inspre gradi din parcare si buzeaza, ii tremura buza dar se abtine. Brave girl! cum zice tati. Cu spalatul vaselor cred ca e un scump, si Lis spala din cand in cand, binenteles se uda toata dar ii place mult.

Musso de ce refaci papanicolau?

Loredana imi pare rau sa aud de mama ta. Uneori am impresia ca orice am face noi e un destin prestabilit si daca ne e scris sa ne vedem copiii crescand la casele lor bine daca nu, oricum nu putem face nimic. Eu ca si Valen am ajuns sa ma bucur de fiecare zi ca atare, nu stiu de cand am vazut o persoana murind la 27 ani de cancer in direct (Jade) de cand m-au tot speriat astia parca nimic nu mai conteaza atat, ci doar copiii sa-mi fie sanatosi si noi sa ne simtim bine sa ne bucuram de ei. Restul e neimportant.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

lachioane,loredana imi pare tare rau pentru pierderea suferita!!

io ma retrag..va doresc zi frumoasa.

Mergi la inceput