Strumfi de iul-aug 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

CarlaV, tinem pumnii pt viitoarea crestina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

foarte tare si cu lapte (asa imi place mie) si ceiut cu lamaie pt toata strumfaria (pustii vor primi doar lapticul sau ceiut).
Carla sper sa aveti parte de o vreme frumoasa.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
si eu la o cafea dulceee,painica imi mai trebuie..am cam exagerat azi.

carla,tinem pumnii,sa iasa totul bine,pup larisa mica...si nasica.
oanaaaaamadaaaa...ce mai faceti..acum cu blogul ne-ai cam abandonat.

noi suntem mai bine..adica si mai bine,ieri l-am aspirat de 2 ori..e ceva..plus ca i-am dat si rynatiol pentru a-i mai dizolva din muci..s-a vazut diferenta.

Mergi la inceput

Fetelor, e o vreme superba afara: un soare care da o caldura placuta si o lumina de miere, nu bate vantul si iti vine sa staiiiiiiiiiiii la aer, sa te tot rasfeti. Profitati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat. Sunt tare necajita pt ca lui Iris i-a intrat o aschie in palma si nu pot sa i-o scot pt ca nu mai e deloc afara, e toata sub piele. Acum am observat cand am venit din parc, la dus. Le-am culcat totusi si cand se trezesc o sa merg cu ele la doctor. Dar la ce doctor? Ca daca ma duc la policlinica unde apartinem noi, precis nu au instrumente, mai ales acum sambata... oare s-o duc la Grigore Alexandrescu sau la Medlife? Va trebui sa i-o scoata cu un ac sau ceva similar si nu va sta, se va misca. Cred ca i-ar prinde bine un spray anestezic local. Voi ce ma sfatuiti? Unde s-o duc?

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

E mare aschiuta? Eu zic ca ar trebui sa aibe intrumentar la toate unitatile spitalicesti, dar, pt linistea ta, mergi la Medlife. Ma gandesc ca fiind contracost actul medical isi dau silinta, mai ales ca e sambata. Si sigur o sa anastezie portiunea aceea ca e micuta si nu sta. Nu sunt in masura sa dau sfaturi, sau sa fac remarci la adresa personalului medical, doar mi-am dat parea. Pupici! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Multumesc cafera. E mica are vreo 3 mm aschiuta. Dar a intrat perfect nu mai are nici un varf in afara pielii si nici nu cred ca o doare, dar nu poot sa o las asa ca aia nu iese singura. Am incercat eu sa o scot dar nu am putut si nici nu am fortat.
S-a trezit Karina, astept sa se trezeasca si Iris, le dau sa pape si mergem la Medlife. Toboganele astea vechi din Herastrau sunt de toata groaza. Din lemn de proasta calitate, pline de rupturi si aschii. Asta e. Si tot acolo vom merge sa ne jucam ca nu avem unde. Nu o sa le mai las sa urce treptele la tobogan punand manutele pe trepte si pooate voi evita asa ceva pe mai tarziu.

Mergi la inceput

Aschiuta scoasa cu succes de sotul meu cu penseta. In timpul somnului a iesit putin afara cat sa o poata apuca iar copilul a stat incredibil de cuminte.
WE placut in continuare fetelor. Maine iesim cu manusi.

Mergi la inceput

Ma bucur ca s-a rezolvat acasa si pacientiul a ascultat Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

pentru toate fetele si strumfii lor dragi.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput