Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

raluci, da..asa ma gandeam si eu...ca n-are rost

tot din capitolul intrebari.....va apasa bebe pe vezica?

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Raluci si la mine secretiile sunt din ce in ce mai abundente si nu mai fac fata la schimbat absorbantele ...offff...si durerile de spate s-au mai accentuat putin in ultima perioada ... mai e putin asta imi spun mereu...trebuie sa rabd inca o luna si gata toate neplacerile astea...vin altele noi

Anca 32+

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Daca spun ca ma duc la susu din15 in 15 min rezulta ca ma apasa pe vezica???????

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

[purple][font=Comic Sans MS]raluci, da..asa ma gandeam si eu...ca n-are rost

npo pe mine nu, alui meu ii place la ficat si atat, insa nici acolo nu ma loveste adica nu ma doare se impinge doar asa cu capul se simte cand pun mana pe mine de cele mai multe ori cand se misca brusc ma gandila, pufnesc in ras

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Raluci si la mine secretiile sunt din ce in ce mai abundente si nu mai fac fata la schimbat absorbantele ...offff...si durerile de spate s-au mai accentuat putin in ultima perioada ... mai e putin asta imi spun mereu...trebuie sa rabd inca o luna si gata toate neplacerile astea...vin altele noi

Anca 32+

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Cum o luna?????? sau faci cezariana si stii deja data????????

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:

pe langa faptul ca merg la baie acusi acusi , cateodata o simt ca se misca acolo jos si ma ia cate-o durere naspa tare, eu zic [,] ca tot pe vezica se foieste asta mica

Anca 32+

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Raluci si pe mine ma gadila

Lavinia acum am citit ce ai patit.Bine ca ati scapat cu bine amandoi.Acum stai linistita in pat si nu te mai invinovatii degeaba!!!

Eu am de pepene galben , de unde sa iau la ora asta??....iar sa-l trimit pe sot pana in Real...mi-e mila

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Krelia,intrebi daca ne apasa pe vezica....Bebeloaia mea cred ca numai calare pe vezica sta!

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Ma loghez sa fac cap nou

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Anca 32+

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Cum o luna?????? sau faci cezariana si stii deja data????????

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe

... pai mai am o zi si fac 33 sapt, plus inca 5 ca sa ajung la 38... am o presimtire ca asa o sa vina bebelina mea, asa mi-a zis si doctorita ca ea crede ca nu apuc 40 de saptamani si stiu ca fetele vin mai repede, si cum scria cineva chiar in capitolul asta (scuze ca nu mai stiu exact cine) doar 4% din copii se nasc la termen...asa caaaaa mai bine sa fiu pregatita psihic ...

Anca 32+

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput