Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lavinia, imi pare tare rau ca ai trecut printr-o astfel de spaima. Incearca sa-ti revii... Multumim lui D-zeu ca bebe este bine si ca nici tu nu ti-ai rupt ceva. Nu te mai autoinvinovati.... toate facem cate ceva prin casa... ca nu putem lasa totul asa ... ca si cum nu am vedea cum arata in jurul nostru.... Daca acum vei sta in pat ( si ar fi bine sa reusesti) nu ai sa mai vezi chiar tot ce e in casa.... dar atat timp cat ne foim prin casa... tot facem mancare, ducem gunoiul, spalam, calcam etc. Oricat ne-am propune sa nu facem nimic nu putem sa stam cu mainile in buzunare. Incearca sa fii putin mai vesela si sa te bucuri de fiecare miscare a bebelusului tau.

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

lavinia, capul sus si gandeste pozitiv, nu-ti face mai mult rau decat iti este si nu te invinovati, accidentul este accident nu vointa, si vorba lui Lumi, dusul gunoiului nu e ceva iesit din comun...si eu sunt inca agitata, fac mancare, curatenie, spal geamuri, ma cocotz pe te miri unde, mai ridic una-alta, sunt lucruri pe care tb sa le faci, nu poti astepta tot timpul pe cineva sa ti le faca...hai ca mai avem putin...

salut toate fetele

32 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lavinia, slava Domnului ca bb e bine, se e inca in burtica, si ca tu esti bine fizic, inafara de zgarieturi!!!! Lasa invinovatitul, ca chiar nu trebuie. Oricareia dintre noi ni se putea intampla la fel, fara sa fi facut exces de zel in activitatile de zi cu zi..Puteai foarte bine sa aluneci pe scari cand plecai la consult, sau sa cumperi o paine..Hai, fruntea sus!
Chiar ca veni vorba, daca era sa nasti acum la 32 de saptamani, era foarte rau? Intreb si eu...Ca fiecare dintre noi stam cu spaima ca daca se intampla mai repede si chiar la saptamanile astea..Nu ti-a zis medicul tau ce s-ar fi putut intampla?
Inn rest, daca tot a venit medicul tau, cum se prezinta bebe? e bine, in grafic?

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

LauraG, sa vezi ce bine e sa stai acasaaaaaaatrai neneaca..mai rau cu plictiseala, dar sigur iti vei gasi ceva sa iti umpli timpul
Ca veni vorba de e-mailul de la prietena ta, a spus ce s-a intamplat?nu s-a putut face nimic pentru gemenei?

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lavinia Slava Domnului ca sunteti bine! Te cred ca te-ai speriat ingrozitor, e firesc! Dar bine ca e totul ok. Acum stai cumintica si lucreaza cu psihicul sa te linistesti. Va fi totul bine, o sa vezi! Noi suntem alaturi de tine.

Laura 32+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

LauraG,daca se poate, ne spui si noua ce s-a intamplat cu prietena ta?
Imi pare foarte rau pt ea,ii doresc multa sanatate si putere sa treaca peste aceasta perioada grea din viata ei,si sper,cat de curand, sa se bucure de o sarcina fara probleme si sa zambeasca,tinandu-si copilasul in brate!

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
.

Ancutza, de ce ai luat paturici absorbante pt spital??..si detergentul special, il pui tot in bagajul de spital (sau, te-ai incurcat in listute?)

Krelia am luat detergent ca sa pot spala hainutele lui bb pe care le iau in spital (la noi ti-l imbraca cu hainutele tale) si prosoapele si cred ca o sa bag si camasile , deci bagajul era incomplet pana nu spalam lucrusoarele astea, iar paturicile alea le iau si pe alea, am mai auzit fete care isi iau sa-si puna imediat dupa nastere peste cearsaf ca sa nu-l pateze tot de sange (am fost in spital si am vazut ca cearsafurile chiar daca sunt spalate tot au pete de sange care nu s-au curatat cum trebuie )...eu cred ca imi iau cu mine de acasa un cearsaf si o fata de perna ca sa pot sta linistita ...

Anca 32+

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

LauraG imi pare rau pt prietena ta, ma ia o stare atat de nasoala cand aud de intamplari dintr-astea, de frica, de tristete, de neputinta... si culmea este ca am auzit prea multe in ultima perioada...si pe forum dar si printre prieteni si cunostinte...nu pot decat sa ma rog la DD sa fie bine atat pt mine si bebele meu cat si pt toate gravidutele pe care le cunosc si sa nu mai aud vesti de genul asta

Anca 32+

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

lavinia, nu te mai invinovati, ca dor nu ai vrut sa te dai cu popoul intentionat de scari...acum intr-adevar, ar trebui sa stam mutl mai linistite si sa ne ferim de eventualele miscari/munci care necesita un efort, fie el cat de mic.....corpul cred ca il percepe dublu....
asa ca, stai cumintica in patuc...si o sa vezi ca va fi bine, Rares o sa iasa la termen, sanatos si mancacios

LauraG....e bine si burgeri, daca aveau langa ei niscaiva cartofei prajiti si castraveciori murati...ma declar satisfacuta

Ancutza, am inteles acum...detergentul era pt acasa...dar ca sa speli hainutele ...si eu le-am spalat pe ale mele...va tb sa le spal si pe ale lui Rares, desigur , dupa ce le voi lua...sa stii ca la cearceaf si fata de perna de acasa m-am gandit si eu....eu-s cu capu' la faze d'astea..si numai gandul ca voi sta in fofo' goala pe cearceafurile alora..hm.....si poate ii iau si lui ceva, sa-i pun in patutul in care va sta....nu stiu...

ah, tocmai mi-am dat seama ca sosetele..mele ..nu erau trecute in lista....

intrebare:
fetele, eu aveam trecut pe lista ceai de fenicul si anason..si acu'...stau si ma intreb ca duda...la ce sa-mi iau eu ceai gata facut?..banuiesc ca din asta o sa am voie a 2a zi, de cand oricum avem voie sa "mancam" usor (vb de cezariene) si atunci, pot sa mi-l aduca si ai mei, nu?

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

lavi - Doamne ajuta ca sunteti bine, ce simti este absolut normal si eu simt la fel pt ca din neastampar tot fac eforturi si cand ma doare burta imi dau seama ca-i fac rau bebelusului. trebuie sa ne menajam o sa avem timp dupa nastere sa facem tot ce ne pofteste inima. Aveti grija de voi

ancutza - felicitari pt bagajul gata, eu am doar camasi de noapte dinacelea de alaptat.....si cred ca atat , dar ma apuc serios de cumparat cat de curand, poate la baby expo. si eu imi voi lua cearceaf si fata de perna

krelia - e mai bine sa nu-ti iei ceaiul la tine, asa este nu ai ce face cu el desi parca a doua zi dupa interventie iti dau voie sa bei ceai neandulcit.

cum stati cu secretiile, la mine sunt din ce in ce mai abundente si daca stau prea mult in picioare ma doare mijlocul de nu pot sta dreapta is ca un ? semn de intrebare

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput