Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 18
Lumi_Richard spune:
Simonette, duminica frumoasa si tie!
RamonaC, hai aici ca ne e dor de tine!!!
Shtephy,ma tot intreb cum rezisti,de unde ai atata energie...ziua cu Stefania,noaptea esti cu noi pana tarziu....tu nu ai nevoie de somnic?
Larisel,ce fac fetitele noastre?
Am vrut sa vb cu fetele noi,dar cu memoria mea lipsa....nu mai stiu pe la ce capitol sa le caut....
Ultima(sper ca nu ma credeti) chestie....Cine stie cand trebuia sa nasca Gya? La cate saptamani a nascut? E totul bine cu Gabriela?
Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Lavi,sunt socata!!!!
Imi pare nespus de rau sa aud ce ti s-a putut intampla,dar gresesti cand te invinovatesti. Toata lumea mai face cate ceva,dusul gunoiului e ceva normal,nu o exagerare...A fost doar un accident, trebuie sa gandesti pozitiv,iubita! Decat sa suferi si sa stai atat de suparata gandind ca e vina ta, mai bine fii fericita ca nu s-a intamplat nimic rau cu Rares,cu tine...vei sta in patut si totul va fi bine,oricum nu mai e mult pana la termen. Stai acum in pat si vei face cata treaba vei vrea dupa ce nasti...si sunt sigura ca bebeloiul tau va avea grija sa nu te lase sa te odihnesti prea mult dupa!
Capul sus,zambeste si multumeste-i lui DD ca nu s-a intamplat nici o nenorocire!
BoboMom spune:
Sa vad la ce mai pot sa raspund, ca intre timp am primit email de la prietena mea care a pierdut gemenasii si sunt cam bulversata...
Krelia , n-au fost mici si nici friptane, dar totul a fost f bun burgeri, hot-dogi, piept de pui si carnati de curcan. Poate o sa facem niste mici zilele astea
Simina , ba si eu am calduri, dar vad ca nu chiar mereu. Adica atunci cand e chiar frig mai simt si frigul Aseara pe la 9 erau vreo 13-14 grade, iar peste noapte s-a racit sigur si mai mult. Am setat termostatul aseara pe 21 de grade si a fost mult mai bine. Dar intr-adevar si pe mine ma apuca (,) caldurile mai tot timpul. Vad ca doar noaptea mai simt frigul.
Monis , da, cred ca deja ma simt mai usurata ca nu mai trebuie sa merg la serviciu. M-as simti si mai bine daca ar fi un concediu cu plata, dar a trebuit sa renunt total la serviciu, n-am avut alta varianta. Vad ca nu m-a luat raceala si nici n-o las sa ma ia
Lumi ai grija cu raceala. Poate o pacalesti. Si sper sa nu fie infectie urinara, dar chiar daca e, se rezolva Sanatate multa!
Duminica placuta tuturor!
Laura 32+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Lavi,sunt socata!!!! Imi pare nespus de rau sa aud ce ti s-a putut intampla,dar gresesti cand te invinovatesti. Toata lumea mai face cate ceva,dusul gunoiului e ceva normal,nu o exagerare...A fost doar un accident, trebuie sa gandesti pozitiv,iubita! Decat sa suferi si sa stai atat de suparata gandind ca e vina ta, mai bine fii fericita ca nu s-a intamplat nimic rau cu Rares,cu tine...vei sta in patut si totul va fi bine,oricum nu mai e mult pana la termen. Stai acum in pat si vei face cata treaba vei vrea dupa ce nasti...si sunt sigura ca bebeloiul tau va avea grija sa nu te lase sa te odihnesti prea mult dupa! Capul sus,zambeste si multumeste-i lui DD ca nu s-a intamplat nici o nenorocire! Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise |
Ai dreptate, si stiu ca ar trebui sa ma bucre faptul ca e bine copilul, insa de cand s-a intamplat nu pot iesi din starea asta! Incerc sa nu ma exteriorizez prea tare pentru ca stiu ca si sotul meu e foarte ingrijorat si nu as vrea sa il necajesc si pe el! La spital cred ca m-am deprimat mai tare, si sper din suflet ca acasa sa imi revin cat de cat! Multumesc!
Lavi, 32+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 8 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Lumi_Richard spune:
LauraG,multumesc.
Ma bucur ca esti in concediu si te poti relaxa.
Tot m-ai intrebat cum e cu controlul glicemiei si nu am mai reusit sa raspund....Well,ma descurc binisor dar cand si cand,dupa pranz sau cina, imi mai apare cate un 140-170. Maine merg la doctorul de familie si voi lua trimitere pt analize,atat pt diabet,cat si pt virusul hepatitei B.
Iti doresc si eu o duminica cat mai placuta!
Lumi_Richard spune:
Lavi,cred ca e normal sa te simti asa,oricare s-ar speria. Dar trebuie sa te calmezi si sa nu te mai invinovatesti.
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Lavi,cred ca e normal sa te simti asa,oricare s-ar speria. Dar trebuie sa te calmezi si sa nu te mai invinovatesti. Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise |
O sa incerc sa ma linistesc!deja am mutat laptopul in pat sa stau la orizontala si Rares se misca normal! Sper sa fie totul bine si sa nu se mai inample nimic rau in continuare! Acum citesc din urma!
Felictari lui Douradoudou pentru micuta sa! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa se dezvolte asa cum trebuie!
De asemenea, felicitari si bebelinei Gabriela, fetita Giei care si ea se lupta sa traiasca!
Felicitari
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
Gata, am recuperat din urma! As vrea sa le multumesc fetelor care s-au gandit la mine - miany, simina_kin,shtephy, laurairina, etc. Am revenit si o sa va stresez din nou pe aici!
RamoneiC ii spun sa revina cat mai repede pe forum si sa nu mai fie suparata! O sa incerc sa ii trimit un PM! Sa vedem, nici la ala nu raspunde!
Dankutza, multumim de informatiile cu privire la BabyExpo si la nasterea pentru supraponderale!
Pe Katy o !
De asemenea, multi pupici si floricele pentru Kreliutza, Ancutza_Bro, Lumi, Monis, AndreCluj,Ava, LauraG, Ramonik, Raluci_b etc. Sper sa nu fi omis pe nimeni! Daca da, va prezint scuzele mele!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Lidia74 spune:
Salutare burticutze!
CAMY sa vii cu vesti bune de la Tg Mures.
LAVINIABLAGA ce rau imi pare ca ai cazut....Incearca sa nu te mai invinovatesti, macar pt psihicul tau. Pupici.
SIMONETTE misto ideea cu curatatul vinetelor.