Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Dankutza multumim pt info referitoare la BabyExpo…
Monis am facut cumparaturi pt bagaj, adik pampersi, paturele absorbante, 2 costumase de bebe frumoaseeee, servetele umede, samponel de bb, ulei bb, sapunel, niste chiloti cat china pt mine , detergent special pt rufele bb-linei, betisoare de urechi, nu mai stiu…mai aveam cumparaturi facute si cu astea le-am terminat deocamdata…pt acasa e alta poveste
Raluci_b , stii tu pt ce
Krelia dupa cum vezi mai sus si eu tot pt bebe mai aveam de cumparat ca si eu am avut grija intai de mine , stai linistita ca acusi se schimba situatia si o sa uitam de noi in favoarea la bebe
Simina si mie mi-e cald tot timpul dar ma bucur acum cat mai pot, sunt o friguroasa de felul meu….a, si subscriu la tot ce ai insiruit legat de sete, pisu, lene, calduri…etc etc etc , am inceput sa ma obisnuiesc cu ele , ma gandeam chiar ca o sa le duc dorul dup ace vor disparea
Camy spor la facut prajituri, tarte si ce bunatati mai faceti voi si bafta la echo, sa vii cu vesti bune

va pe toate, duminica placuta, eu ma pregatesc de un gratar la iarba verde, ca e o zi de toamna bestiala...cred ca printre ultimile zile calduroase...

Anca 32+

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata si de la mine....desi e cam pranz, da daca eu ma trezesc la 10..e inca dimineata

Nu mai vorbiti de bagaje ca intra si in mine stresssuuuu..nu am decat chilotii si camasile de noapte pt mine, in rest nica nica..Si cateva hainute pt bb, da putine rau..Si nici banuti nu avem deocamdata pt nica.
Tot asteptam sa terminam odata cu programul asta Prima Casa, de 2 luni stam si tot asteptam...Abia dupa ce rezolvam-asta daca rezolvam ceva- cu casa, abia dupa pot sa ma gandesc si la bb, si la nastere, pan atunci nu am voie ca oricum visez doar cu ochii deschisi.Trag mari sperante sa vina neamurile cu ajutoare , daca Doamne fereste, s-o gandi bebitza sa vina mai repede
Vazut pe Rony, care a aparut pe la noi, sa se repete mai des
Simina, Krelia, si eu am ceva bufeuri de calduri, pan mai zilele trecute stresam si eu sotul cu geamul deschis/rabatat pe furis, de se invelea si el cu o paturica mai groasa, si eu doar cu cearceaf Dar aseara mi-a fost numa bine, nu am mai lasat geamu deschis ca s-a cam racorit seara..
Camy, te asteptam cu vesti bune!
Chiar de Lavinia nu am mai auzit nimic..oare o s-o fi intamplat ceva, sa o fi internat in spital, ca au vazut ceva suspect????
RamonaC, da vad mama ca te-ai suparat, nu mai dai pe la noi..hai ca nimeni nu a vrut sa supere pe nimeni, daca e de la discutiile de alaltaseara! suntem toate hormonate, gravidoase, da tre sa nu punem la inima..
Pe Katy o scuzam , ca ea profita in wee de sotioru ei care e pe acas , si mai merg pe la cumparaturi, si trece altfel ziua, asa-i?
Monis, tare faza cu camasa pusa la spalat, mi-ai dat idei sa le spal si eu pe ale mele sa fie pregatite pt spital
Krelia, Monis, asa e cum ziceti voi, ca ar trebui sa profitam inca de perioada asta cat e inca bb la purtator, ca pe urma cine stie ce ne mai asteapta..da eu's taree plangacioasa si nesuferita la boala, ca in viata mea nu am avut atatea stari naspa ca acu de cand sunt borti!!
E drept ca toata lumea ne cocolosesteee, toata lumea se intereseaza de noi, sotiorii fac de toate asa ca perioada e mai dulcee
Bai..eu mor de ciudaaa , adica voi aveti Baby Expo zileele urmatoareee...vreau si eu, da stau la mama naibii in praznic, nu am eu norocu sa ajung la Bucuresti..o sa ma uit cu jind la stiri, sa holbez ochii poate va vad pe acolo cu traistele pline de achizitii pt bbei

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele subscriu la :
calduri - sotul ia preventiv medicamente, colegii la servici cand ma vad ca ma ridic deja stiu, dau drumul la aer conditionat sau deschid toate geamurile, toate fetele au pulovere pe spatarul de la scaun pregatite
arsuri - doar din cand in cand care trec cu 2 rennie sau maalox
oboseala - imediat, daca urc pana la etaj gaf gaf gaf
pozitia de somn - aici ma doare cel mai tare, dorm si pe stanga si pe dreapta imi amortesc pe rand mainile picioarele si cand schimb pozitia de somn ma iau carceii sotul teleghidat baga masaj

dar cum zice si moni sa ne bucuram de saptamaniile ramase apoi vor venii chestii mult mai complicate

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am tras o runda de calcat....camasile pt spital si halatul ..asta ca sa mai completez bagajul...cu de-ale mele ...si tot nu e complet..ca mai am sa-mi iau papuci...si inca stau in expectativa, daca sa-mi iau sau nu tampoane din alea pt san si aparatoare...

Ancutza, de ce ai luat paturici absorbante pt spital??..si detergentul special, il pui tot in bagajul de spital (sau, te-ai incurcat in listute?)

laura, lasa lacrimussele...eu sutn convinsa ca si la tine se asesc lucrusoare frumoase pt bebelina

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor am schimbat si noi un pic niste date la semnaturica..ce-l implica pe tati de tudor si fotografiile..daca sunteti interesate sa intrati..si sa ne trimiteti un PM

sper fara sa deranjez

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Hallo!!!!!
Noi iar la servici......;Azi in belgia e ziua antipoluare si nu se circula cu masina! Numai cu mijloacele de transport in comun care sunt gratis

Vroiam sa va salut si sa va Nu cred ca mai scriu azi ca de plictiseala am dat intr-o lene de-aia........si sa stau mi-e lene!

O Duminik frumoasa sa aveti!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lumi - poti la fel de bine sa ai si pijamale daca te simti mai bine, numai ca de obicei cand ajungi la toaleta ar trebui sa iti ridici/indoi pantalonii sa nu ajunga pe jos....

Camy - bafta! te asteptam cu vesti bune.

Rony - wow ce de actiune a avut Anais Spor la treaba!

Krelia- multumesc

Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

fetelor am schimbat si noi un pic niste date la semnaturica..ce-l implica pe tati de tudor si fotografiile..daca sunteti interesate sa intrati..si sa ne trimiteti un PM

sper fara sa deranjez

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Foarte faine pozicile

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Leeloo,absolut superbe pozicile,sunteti niste frumosi!!!

Mihamora,multumesc mult. Dar mai spuneati,cele care stiti,ca vine doctorul sa te mai controleze dupa nastere....deci se poate,chiar daca am pantaloni? Normal,mie imi va veni greu....O sa cumpar si o camasa de noapte,ma conformez!

Fetelor,eu cred ca am racit,nu ma simt prea bine astazi....plus ca de ieri, pisul (ma scuzati ca vb despre asta) meu are o culoare cam inchisa si e tulbure,cred ca am si o infectie urinara. Voi merge maine la doc-ul de familie,sa vad cu ce ma poate ajuta.

Si cum tot vorbeati de schimbarile in timpul sarcinii...eu imi pierd memoria,sunt imprastiata,scap totul din maini...la inceput ma enervam,chiar am izbucnit in plans de cateva ori,dar acum ma bufneste rasul si pe mine,nu numai pe cei din jur,m-am obisnuit,doar ca sper sa nu raman asa dupa....

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Dragele mele!

In primul rand vreau sa imi cer scuze fata de Camy, care probabil e foarte suparata pe mine din cauza ca joi trebuia sa ne intalnim si pentru faptul ca nu am mai dat nici un semn de viata!In ultimele zile am trecut prin cea mai neagra perioada a vietii mele, pentru ca din neatentie am pus in pericol viata bebelusului meu si chestia asta m-a marcat profund! Miercuri seara, am iesit sa duc gunoiul, m-am dezechilibrat, am cazut pe scara blocului, vreo 7 sau 8 trepte, m-am lovit la spate si sunt julita toata. Am incercat sa imi protejez burtica, insa nu a fost suficient, pentru ca in urmatoarea jumatate de ora am ajuns la Urgente la Spital la Reghin, cu contractii si risc de dezlipire placenta...Bineinteles ca m-au internat de urgenta...mi s-au facut investigatii, si am scapat fara vreo coasta rupta....medicul meu a trebuit sa vina de la Tg Mures sa vada in ce stadiu sunt, si mi s-a recomandat repaos total pentru ca daca am avut noroc tura asta, la urmatorul soc pot sa patesc ceva foarte rau atat eu cat si bebele. Sunt disperata, pentru ca am crezut ca sunt puternica si nu am renuntat sa fac niste lucruri pe care in mod normal o gravida nu ar trebui sa le faca! Am exagerat cu lucrul prin casa si cu plimbarile, si la gandul ca era sa imi ranesc copilul imi vine sa imi iau lumea in cap, mai ales avand exemplu cazul cunostintei mele al carei copil nu a mai putut fi salvat in a 7 a luna de sarcina! Am ramas internata pana astazi la amiaza, iar acum am ajuns acasa! Camy, inca o data te rog sa nu te superi pe mine. Presupun ca m-ai sunat zilele astea...oricum am primit foarte multe apeluri, dar nu am avut puterea sa raspund nici unuia. Nu ma simt deloc bine sufleteste si am mustrari de constiinta. Singurul lucru imbucurator e ca bebelusul e bine, desi placenta e foarte sensibila si la cel mai mic efort s-ar putea sa fie nevoie de interventia medicului. Urmeaza o perioada foarte grea pentru mine fiindca nu sunt genul de persoana sedentara...dar de acum nu o sa mai fac nimic care sa dauneze micutului meu. Aveti grija de voi si de burticile voastre!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput