Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Buna dimineata,
Daca ar fi sa vorbim de leneveala, am lenevit 3 ore in pat fara sa misc desi a tras Anais de mine sa ma trazesc la fiecare 10 minute; mi-au urlat desenele animate in cap, si muzica si tobe si tot ce vrei; iar acum cand am facut ochi as vrea sa-i inchid: casa este un dezastru : bucataria este plina de apa- nu stiu ce experiment a vrut sa faca ; in sufragerie am nisip luat din borcanul furnicilor pe care le-a cules din parc ; deci trebuie sa ma apuc de curatenie si de mancare si de spalat. Va pup pe toate si va urez o duminica placuta

Iote lume noua
F tare tabloul din casa ta dar lasa ca ai timp sa le faci pe toate, incet-incet duminica placuta si tie (ai PM)

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

M-am auzit strigata la apel

Sanatate multa fetelor racite! Si pe mine m-a usturat putin gatul (f putin) si mi-era sa nu racesc, dar nu cred ca e nimic. Am zis ca in noaptea asta dam drumul la caldura, pt ca se face cam frig peste noapte si mi-e frica sa nu racesc. Ziua e soare si destul de cald, dar noaptea a inceput sa fie racoare bine.

Buna dimineata
Auzi mama da tu n-ai calduri???? Eu inca dorm cu geamul larg deschis ca simt ca mor de cald daca incerc macar sa-l las rabatat....sotul meu se inveleste cu pilota deja Mi-a zis: "auzi tu ai de gand sa ma tii in frig pana nasti??"

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

buna dimineata si de la noi!

simina am revenit in forta!

vorbiti de o doamne ce grea a fost perioada aia de inainte..noi oricum am prestat tot tacamul pana l 8 luni..apoi..nimic...si eu am nascut la 8 juni si 2 sapt, cezariana nevoita..si apoi 6 saptamani de lauzie..dar care s-au transformat in 5 saptamani fara prostioare..pt k nu mai aveam nicio secretie..a fost totul ok!!! dar greu a fost..
tati a avut o fantezie cu mine graviduta..asa ca ne-am simtit amandoi foarte bine

bune retete practicati aici..o sa ma apuc si eu o data si o data de gatit..le salvez si candva o sa le si aplic..noroc cu micutul tudor care face din mine o adevarata femeie cu diversificarea lui

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Ai cai bine...eu am la "semne de carte" numai meniuri de bebici, branzici...etc luate de la voi iar tu iei spaghete si alte cele de aici

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rony
deci trebuie sa ma apuc de curatenie si de mancare si de spalat. Va pup pe toate si va urez o duminica placuta

Tu speli duminica?????

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh, uite ca nu-s singura cu bufeturi ..credeam ca am eu vreo defectiune, ceva

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

M-am auzit strigata la apel

Sanatate multa fetelor racite! Si pe mine m-a usturat putin gatul (f putin) si mi-era sa nu racesc, dar nu cred ca e nimic. Am zis ca in noaptea asta dam drumul la caldura, pt ca se face cam frig peste noapte si mi-e frica sa nu racesc. Ziua e soare si destul de cald, dar noaptea a inceput sa fie racoare bine.

Buna dimineata
Auzi mama da tu n-ai calduri???? Eu inca dorm cu geamul larg deschis ca simt ca mor de cald daca incerc macar sa-l las rabatat....sotul meu se inveleste cu pilota deja Mi-a zis: "auzi tu ai de gand sa ma tii in frig pana nasti??"

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Neata si de la mine

hai la o cafea, laptic, ceai sa ne rasfatam de dimineata.

Camy bafta la medic te asteptam cu vesti sa nu ne lasi sa asteptam prea mult!

Krelia, Simina cica e normal sa ai calduri in perioada asta de sarcina.

Lidia apropo de ce ziceai cu injectiile si cu tratamentul pe care trebuie sa il faci daca ramai insarcinata sa sti ca te inveti cu el si nu te mai gandesti ca te intepi in fiecare zi pentru ca totul e pentru bebe.cURAJJJJJJ

30+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Kreliutoo categoric nu suntem singurele...sincer m-am saturat de calduri, arsuri,dureri de burtica la schimbarea pozitiei in somn, sete multa, pisu des, scaun negru,insomnii,neputinta,lene,nervi..etc as putea continua da nu are rost...nu le mai bag in seama...

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Kreliutoo categoric nu suntem singurele...sincer m-am saturat de calduri, arsuri,dureri de burtica la schimbarea pozitiei in somn, sete multa, pisu des, scaun negru,insomnii,neputinta,lene,nervi..etc as putea continua da nu are rost...nu le mai bag in seama...

Fetelor, subscriu. Noaptea trecuta m-am trezit cu un rau ingrozitor de la arsuri.... credeam ca nici sa respir nu mai pot... acum e bine... Pana acum am simtit arsuri... dar nu insuportabile... si nici pastile nu am in casa... merg si eu sa ma aprovizionez... ca nu mai vreau inca o zi ( noapte asa). Ma chinui si eu cu insomnii ( eu care adormeam la comanda) cu dureri de burta la schimbarea pozitiei ( nu sunt foarte puternicie si nu le iau in seama) cu dureri de picioare si spate daca stau prea mult drepti... merg ceva mai des la baie ( noapte de 1-2 ori) , iar sfanta lene si preaslavitul somn au devenit sarbatori nationale in conceptia mea

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Hm... si eu la fel cu 'simptomatologia'. DAR, incerc totusi sa ma bucur de aceste ultime saptamani pentru ca asa cum zic toate proaspetele mamici, ne va fi extrem de dor de senzatiile pe care doar acum le ai, cand sta puiul mic cuibarit in burtica... aparent nimic nu se compara cu asta.
Ne doresc succes

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

simina, ionela, eu cu unele m-am obisnuit...ca le experimentez de la inceputul sarcinii....acum ma "zbat" cu durerile de burtica la schimbarea pozitiei si durerea de piele, cand nu e data cu cremussa
INSA....ader la ce spune monis....ca pana la urma, tot disconfortul si durerea dispar atunci cand vezi ca burtica face valuri ....

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput