Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 21
BoboMom spune:
Nu mi-a dat detalii prietena mea. Mi-a zis ca nu e pregatita sa vorbeasca despre asta si nici nu vrea sa-mi faca rau zicandu-mi. I-am spus sa-mi spuna atunci cand poate ea. Dar acum cateva zile a vorbit mama cu sotul ei (al prietenei mele) la telefon si i-a spus ca a nascut bebelusii morti. Nu stim insa de ce. Un medic le-ar fi spus ca pentru ca e mica in bazin, dar nu cred asta, pentru ca am prietene mici in bazin care au copii sanatosi. Una dintre ele are fetite gemene si nu au fost probleme. Daca voi afla ceva mai concret o sa va spun. Ea fizic e ok, dar mental... E greu, e foarte greu...
Laura
32+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
krelia spune:
ah, deci este perfectus normalus ![]()
mie, la ficat..inca nu mi-a dat asa...vehement.....e un finut, ce s amai...ca taica-su
....dor de vreo 2 ori am experimentat....insa, in rest....miscari la greu, valuri
...capsor pe vezica (probabil) si picioruse sub tzitzi ![]()
krelia
32+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
vias spune:
gata...ne-am intors...Lavi 

ma bucur ca esti bine..
bebe e foarte bine..si........................AMR 5 sapt si 3 zile..pe 28 oct sunt la Tg Mures cu bagaj!![]()
Am fost si la Sighisoara, am facut poze...maine le pun...
Pupici pana maine!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
DORIS_71 spune:
Buna seara
am am avut probleme cu net-ul, abia pe seara am putut sa intru, raceala mea a rabufnit, bag la greu lapte fierbinte cu miere, sucuri naturale de citrice si iau pastilute(decasept) ptr. gatul iritat.
Nu mai stiu cine spunea ca face pipi cam tulbure si ca e frica sa nu aiba infectie urinara. Eu de 2 zile de cand iau pastilutele de gat, urina e tulbure. Nu cumva iei si tu ceva pastile? Ala mele sunt albastre(pastilele).
Lavinia fetele au dreptate, nu are rost sa te stresezi mai ales ca asa ii poti face rau lui Rares, stai cumintica in pat si odihnestete.
Camy asteptam vesti de la tine.
Doris
30+
Matteo ......
poze
Ancutza_Bro spune:
felicitari Camy pt vestile bune, acum ca stii sigur data nu-ti ramane decat sa numeri zilele pana iti vei tine puiutul in brate...
Anca
32+ 
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
iliraluca spune:
Camy_pus,
Am si eu o rugaminte mare la tine. Am un spion la subiectul vostru, sora mea care este mamica de fulgusor de decembrie si mi-a spus ca tu ai avut concediu de risc maternal.
Eu sunt mamica de martie si ma intereseaza si pe mine foarte tare cum imi pot lua concediu de risc maternal, ce trebuie facut.
Cand ai timp, trimite-mi si mie un PM, te rog muuult.
Si La Multi Ani, ti-am spus ca am un spion bun.
Ileana